- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.781
Iyiyim şükür canım çarşamba kontrolüm var oluyorum tedirginlikten rabbim korktugumuza uğratmasın
Merhaba,
aranıza yeni katıldım ve çok heyecanlıyım.
Tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ve bunun için eşim ile kıbrıs'a gitmeyi düşünüyoruz.
Ön araştırması yapıyorum.
Gyno Life ve Bahçeci arasında kararsız kaldım.
2 yıl önce bir arkadaşım Gyno Life'ta yaptırdı ve olumlu sonuç aldılar.
Benim hem tüplerim bağlı hem eşimin sperm sayısı çok düşük.
Bu iki merkez ile tecrübesi olanlar yazabilir mi rica etsem.
Teşekkürler
Ne belirtilerin vardı kızında her gebelik bir değil canımKızımın transferinde de çok umutsuzdum ama çok şükür oldu. Ama onda belirtiler daha coktu
Amin canım inşallah hepimiz içinAyy canım hiç korkma Allahın izniyle keseyide göreceksin kalp atışınıda belkide keseleri hatta Allahım güldürsün o yüzünü canım benim sağ salim al kucağına inşallah
Allah yardımcın olsun inşallah korktuğun olmaz ve kısa sürede atlatırsın ağrı var mı peki öncekinde ağrılı mı olmuştu dış gebeliğin. Kiminin kendiliğinden sonlanıyor değer düşüyor diye biliyorum inşallah sende de öyle olurCanım çok zor görünüyor olumlu olması bugün 13 gün transferden sonra çarşamba günü için doktorum gene test istedi.Degerde artma devam ederse dıs gebelık ıyıce kesınlesıcek.Erken ultrasona cagırcakmıs benı doktorum inşallah sıkıntılı bır yerde degıldır ve kendılıgınden duşer ne kadar zormus allahım bır daha nasıl denıcem bılmıyorum.
Neden Kıbrıs ı düşünüyorsunuz acaba?Merhaba,
aranıza yeni katıldım ve çok heyecanlıyım.
Tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ve bunun için eşim ile kıbrıs'a gitmeyi düşünüyoruz.
Ön araştırması yapıyorum.
Gyno Life ve Bahçeci arasında kararsız kaldım.
2 yıl önce bir arkadaşım Gyno Life'ta yaptırdı ve olumlu sonuç aldılar.
Benim hem tüplerim bağlı hem eşimin sperm sayısı çok düşük.
Bu iki merkez ile tecrübesi olanlar yazabilir mi rica etsem.
Teşekkürler
Nasil dusunulmez ki.. hatta gidip onceden kan mi versem diyorum 12 gun asiri uzun geliyo.. ya bir ugras bulacagim ki gunler cabuk gecsin ya da dayanamayip idrar testi alicam. Dayandigim yere kadar dayanicam artik.. cok cabuk etkileniyorum cikmaz falan yakarim kendimihafif cizgi cikiyormus diyorlar ama arkadasimin basina geldi kimyasal gebelikte de hafif cizgi cikiyor o da garanti degil yani.
Kızlar merhaba, yazdıklarınız için her birinize çok çok teşekkür ederim biraz yoğunum cevap yazamıyorum tek tek.Size bişey sormak istiyorum belki daha önce yaşayan bilgisi olan vardır.
ilk testim 57 2. test 68 3. test 92 çıktı.Kimyasal gebelik diye düşünüyorduk ama 6 gündür az da olsa bir artma var.Dış gebelikten şüphelenmeye başladık artık.Ben daha önce bir dış gebelik yaşadım ama en son noktada haberim oldu tüpüm patlamak üzereyken alınmıstı.Bu şekilde bi dıs gebelık yasayna var mı acaba.Sanırım bi iğneyle sonlandırabılıyorlarmıs ama beta hgc nın artması gerekıyormus.Ilaclara da devam edıyorum kurbanlık koyun gıbı beklıyorum acıkcası beta artsın bebek gorunsun nerdeyse diye.Bu iğnenin vurulması için daha ne kadar beklemek gerek.Doktorum net bısey soylemıyor sıkıntıdan yaralar cıktı yuzumde korkuyorum diğer tupume bısey olacak patlayacak diye.
Canım çok zor görünüyor olumlu olması bugün 13 gün transferden sonra çarşamba günü için doktorum gene test istedi.Degerde artma devam ederse dıs gebelık ıyıce kesınlesıcek.Erken ultrasona cagırcakmıs benı doktorum inşallah sıkıntılı bır yerde degıldır ve kendılıgınden duşer ne kadar zormus allahım bır daha nasıl denıcem bılmıyorum.
allah yardımcın olsun cnm üzme kendimi herseyde bi haayr vardr nasipp herşey allahm bu dünyada bizi byle sınıyormuş bu dunyada sıkıntı çeken öldüğü zaman cekmiycekmis bizim sınavımız bu.Senn sıkıntın varken başkalarını nasl düşünüyorsun rabbim bu gzel kalbini görsün canm arkdasminşallah cnm hersey güzel gidecektır ıcını ferah tutmaya çalış korkma.Sağ sağlım bebegını kucagına alacaksın ben inanıyorumsenın ıcın dua edıcem
Ayy canım hiç korkma Allahın izniyle keseyide göreceksin kalp atışınıda belkide keseleri hatta Allahım güldürsün o yüzünü canım benim sağ salim al kucağına
merhaba cnm hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olur inşalalh rabbm emeklerimizi boşa çıkarmasın bende negatf oldu dondurulmuşun mu vardımerhaba arkadaşlar benımde 4 nisanda transferim var ikinci denemen olcak transferden önce sitelerde okuyorum hep şunu yemeli şunları yememeli diye yaptığınız birşeyler varmı son bır haftam kaldı
Hayırlısıyla güzel haber alırsın canım inşallahAmin canım inşallah hepimiz için
İnsAllah faydası olur canmevet cnm yapan olmuş cok bende dün gece denedim insallah faydasi olur bugnde yapcm bkalm artk cnm
merhaba cnm hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olur inşalalh rabbm emeklerimizi boşa çıkarmasın bende negatf oldu dondurulmuşun mu vardı
Merhaba hayırlı olur inşAllahmerhaba arkadaşlar benımde 4 nisanda transferim var ikinci denemen olcak transferden önce sitelerde okuyorum hep şunu yemeli şunları yememeli diye yaptığınız birşeyler varmı son bır haftam kaldı
merhaba arkadaşlar benımde 4 nisanda transferim var ikinci denemen olcak transferden önce sitelerde okuyorum hep şunu yemeli şunları yememeli diye yaptığınız birşeyler varmı son bır haftam kaldı
ilk deneme başarısız olunca dondurulmuş yoktu ikinci deneme için başladım bu sefer Allahtan dondurulmuş var 1,5 aydır rahim dinlendirme yaptı doktor ilaçlara başladım bakalım hayırlısı hepimiz için her şey çok güzel olur inşallah
Kızlar cumartesi değer 21 di bugun 53 kanamam vargebesin üzerine goruyor olabılırsın dedi doktor
Hayırlı olsun canım doktor öyle dediyse öyledir, ayağını uzat altına yastık falan koy. İstirahat et . Güzel beslen korkulacak birşey yok inşAllah güzel bir haber bu gözünüz aydın.Kızlar cumartesi değer 21 di bugun 53 kanamam vargebesin üzerine goruyor olabılırsın dedi doktor