- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 45
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.701
Hadi inşallah güzel sonuçlanır tedavin canım. Bu topiğin en bilinçli annesi de sen olursun, bize hamilelikte de yardım edersin artık .Bende bugün başladım tedaviye çok şükürilaçlarımın dozu yüksek ama olsun inşallah tedaviye cevap verir bu sefer de yarım kalmaz diye dua ediyorum sizlerden de dua bekliyorum. Rabbim yardımcımız olsun
Babam da iki kere kılmış bugün sabahıHayırlı öğlenler canımmmmlarımmmBugün bi şaşkına uğradımm. Normalde saatler ileri alınacaktı ya bugün, anaam bi baktım saat 5,30 Sabah namazı fln normal saatinde kıldık sanıyoruz. Meğer saat 4,30 muşşşşş Saati ileriye almış benim akıllı tel dövücem onuuu Gecenin 4.30 biz sabah oldu sanıyoruz vay akıllı bizzzz
Herkese günaydın hayırlı pazarlar kızlar..
Herkese günaydın kızlar. Güzel pazarlar diliyorum.
Adet sancısı gibi ağrım var kasiklarimda hayır olsun inşallah. Bugün 5.gun transferin. Zaman geçmek bilmiyor kısa yoldan sonuç alma derdindeyim
Babam da iki kere kılmış bugün sabahı
Estafurullah kuzum nacizane deneyimlerimi okuduklarımı yazıyorum saolasın Rabbim yardımcımız olsun anneliği her birimiz tadalım inşallah bende yaşarım bu duyguyuHadi inşallah güzel sonuçlanır tedavin canım. Bu topiğin en bilinçli annesi de sen olursun, bize hamilelikte de yardım edersin artık .
Jelden de olabilir transfer sırasında takılan spekulum dan olabilir lekelenmeler miktarı çoğalmadıkça korkulacak birşey değildir işlemlerden kaynaklanabilir içini ferah tut inş olumlu sonuç alırsınMerhaba kizlaaar,
Ayin 22sinde 4.gun 2 yumurta transferi yapildi saatler yillara donusuyor sanki bi ugraslar bulmaya calisiyorum ama korkuyorum da evden cikip gezinmeye.. bugune kadar karnim asiri siskindi coraplarimi giymek icin bile bacagimi kendime cekemiyordum bugun normale dondum kasik batmalarim azaldi noktalar halinde lekelenmeler goruyorum crinone kremden mi acaba ??
Ayyyy inşaAllah o sancılarınn bebişinnnn yerleşmesindendirrrr canım benim yaaaaaa. Ufacık bebişşş anneye ne sancılar veriyor bak şimdi baaak
Kahverengi lekelenme tutunma kanaması olabilir rengi kırmızıya dönmediği ve çok fazlalaşmadığı sürece korkmana gerek yok. 9.gün için değer iyi gibi 2gün sonra tekrarlaman lazım eğer 2 ye katlanırsa hamilelik var denilebilir inş olumlu sonucu alırsın cnmMerhaba kızlar transferimin 9.günü kan tahlilim 21 çıktı.
Bugün idrar yaptım 10.gün çift çizgi çıktı az önce kahverengi lekeler geldi cok korkuyrm
3.gün embriyosu
Canm bnde duydum tüpleri açiyomuş falan mandanoz ve süt buharı diye bnde yazacaktım tam sen yazmışsın ve iltihaba da iyi geliyormuş araştırdım biraz bunu denediği ay hamile kalan olmuş bnde denemeyi düşündüm bir an ...Kızlar hayırlı cumalar size birşey diycem bilen yada duyan varmı süt buharına oturma ile hamilr kalma
Merhaba arkadaşim benimde 20 Mart'ta transfer oldum 4. Gün embriyosu iki taneMerhaba kizlaaar,
Ayin 22sinde 4.gun 2 yumurta transferi yapildi saatler yillara donusuyor sanki bi ugraslar bulmaya calisiyorum ama korkuyorum da evden cikip gezinmeye.. bugune kadar karnim asiri siskindi coraplarimi giymek icin bile bacagimi kendime cekemiyordum bugun normale dondum kasik batmalarim azaldi noktalar halinde lekelenmeler goruyorum crinone kremden mi acaba ??
Progynex mi kullanıyorsun?Merhaba arkadaşim benimde 20 Mart'ta transfer oldum 4. Gün embriyosu iki tane
Senin gibi düşünüyorum zaman geçmiyor
Pek belirtim yok arada kasikta batma oluyor
Ben jel değil iğne kullanıyorum Progestran
Lekelenme jelden olabilir
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Yaaa nerdeyse ayniyiz :)) onca gun o yagli igneyi olmayacagini soyle noluuur.. Ben ki cok etkilenmedim ona ragmen gece ordan oraya donerken agriyodu yanlarim bu arada benim hemsirem yandan yapiyodu emilimi daha kolay biyerden tam basen ustune geliyor..Merhaba arkadaşim benimde 20 Mart'ta transfer oldum 4. Gün embriyosu iki tane
Senin gibi düşünüyorum zaman geçmiyor
Pek belirtim yok arada kasikta batma oluyor
Ben jel değil iğne kullanıyorum Progestran
Lekelenme jelden olabilir
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Mide bulantisi bende ertesi gun olmustu transferin ama tamamen tansiyon dusuklugundendi.. bir ihtimal daha aldigin ilaclarin yan etkisi olabilir.. :))Merhaba kızlar bugün 3.günüm. Ara sıra kasıkta batma oluyor sadece bide ilk gün göğüsde sızlanma oldu bi iki kere. Bu sabh mide bulantısı gibi oldum midem kötüydü ama bu kadar etkisi olmaz heralde. Psikolojik mi acaba oluyorum böyle erken belirti Zor değil mi? 5. Gün embriyosu idi Rabbim hepimizi güldürsün inş.
Bende de dünden beri bi başağrısı var bitmek bilmediMide bulantisi bende ertesi gun olmustu transferin ama tamamen tansiyon dusuklugundendi.. bir ihtimal daha aldigin ilaclarin yan etkisi olabilir.. :))