2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Bende bugün başladım tedaviye çok şükürilaçlarımın dozu yüksek ama olsun inşallah tedaviye cevap verir bu sefer de yarım kalmaz diye dua ediyorum sizlerden de dua bekliyorum. Rabbim yardımcımız olsun

Canim tedavin hayirlara vesile olur insallah. Cok olumlu guclu ve tevekkul edebilen bir bayansin. Rabbim bu zamana kadarki sabrini ve dualarinin karsiligini insallah bu sefer verecektir. Sen buradaki bir cok kisiye moral verip guzel dileklerde bulunuyorsun Allah ettigin manevi yardimlari önüne cikarir insallah canim. Simdiden tedavin hayirlara vesile olsun. Maddi manevi Rabbim guc versin

Can arkadaşım benim Allah senden razı olsun nasıl içtensin nasıl.. İnşallah o günleri görürüz her şey yolunda gider Rabbim yardımcımız olsun. İlk korkum tedaviye başlayamamaktı Allah yardım etti umarım devamı da gelir. Senin dondurulmuş var şükür ki bu süreçleri yaşamayacaksın ve inşallah anne olacaksın Rabbim nasip eder inşallah

kizlar bir de size bir sey danismak istiyorum, bu toplama oncesi yumurtalarin buyumesi icin yapilan ignelerin yan etkilerini gordunuz mu? ben de sanki cok fazla halsizlik,yorgunluk yapti ?ignelerden mi psikolajik mi bilemedim
İlaçlar vücutta şişlik yapabiliyor hormon alıyoruz extra canm çok normal bu etkiler benim de çok şişliğim olmuştu batmalar halsizlik uyku isteği gibi..umarım tedavin olumlu sonuçlanır

Kuzum benim saolasın yane güzel insanlarsınız dostsunuz..Allah senden razı olsun sende çok çok iyi yürekli inancı tam bir kadınsın çok ta tatlı bir anne olacaksın inşallah Rabbim sağlık huzur hiç eksik etmesin inşallah

İlaçlar vücutta şişlik yapabiliyor hormon alıyoruz extra canm çok normal bu etkiler benim de çok şişliğim olmuştu batmalar halsizlik uyku isteği gibi..umarım tedavin olumlu sonuçlanır
coook tesekkur ederim,psikolojik mi diye kendi kendimi dinliyorum valla. ama evet kasikta siskinlik batmalar var,yaninda da halsizlik. Allahim hepimizin cabalarini gorsun, sevindirsin bizi en kisa zamanda ins .hayirlisi ve saglikli bir sekilde

coook tesekkur ederim,psikolojik mi diye kendi kendimi dinliyorum valla. ama evet kasikta siskinlik batmalar var,yaninda da halsizlik. Allahim hepimizin cabalarini gorsun, sevindirsin bizi en kisa zamanda ins .hayirlisi ve saglikli bir sekilde
Amin canım benim inşallah. Yaşadıklarımız kolay değil psikolojik yorgunluk ayrı beden yorgunluğu ayrı..Bizlerinde sınavı bu inşallah sabırla inançla bu sınavı başarıyla bitiririz. Karında gerginlik akıntıda çoğalma batmalar halsizlik gayet normal merak etme..4.denemeye başlamış 3 te aşılama geçirmiş biri olarak söylüyorum

canim tesekkur ederim,hosbuldum :) eski msjlar cok fazla, sen hangi asamadasin su an ?

Beklemedeyim canım şubatta kimyasal gebelik oldu maalesef şimdi 2. Deneme için 2 ay dinlenme istedi doktor nisan ayında dondurulmuslara yeniden başlayacağız Allahın izniyle insallah

kizlar bir de size bir sey danismak istiyorum, bu toplama oncesi yumurtalarin buyumesi icin yapilan ignelerin yan etkilerini gordunuz mu? ben de sanki cok fazla halsizlik,yorgunluk yapti ?ignelerden mi psikolajik mi bilemedim

Evet canım vücut alışkın değil hormonlarda fazlasıyla etkileniyor yani yan etkileri olabilir ama fazla tanımlamaya çalış yan etkilere hiç stres yapma canım hayırlısı olsun insalah

Allah senden de razı olsun canım benim iyiki varsın inşallah inşallah canım her zaman dualarimdasin Rabbim kabuk etsin inşallah dualarımızi Allahın izniyle güzel cevap vereceksin tedaviye dertsiz sıkıntısız geçecek inşallah. Çok şükür canım her halimize şükretmemiz lazım Allahım büyük bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah yakın zamanda hepimiz anne olacağız ayy inşallah ya anne kelimeri ne kadar güzel ve me kadar da çok yakışacak hepimize inşallah Allahım inşallah

buraya girmek biraz rahatlatti beni,allah razi olsun

bir de hepimizin guzel haberlerini duydukca daha da rahatlariz :)

birbirimizin guzel haberlerini alarak rahatlariz ins :)

inşşaallah saglıklı gelırler tutunurlar. boz genetık taramaya gondermedk ılk denememız dıye bulent bey gerek gormedı. ılk transferde 1. kalıte 2 embryo transfer edıldı kımyasal gebelık oldu. sımdı adet olmayı beklıyorum. haftaya bulent beyle gorusecegız dondurulmuslarımız var onlarla devam edecegız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…