2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Kızlar test sonucunu aldım ne yazık ki düzenli bir artış yok.Hayırlısı böyleymiş üzüldüm ama içim rahat nedense.İnşallah adetle beraber düşük olur ve daha fazla uğraşmak zorunda kalmam. Dış gebelik olmasın da çok zor o inşallah Rabbim bir daha yaşatmaz bize onu.En erken mayısta deneme yapabiliriz cnm bakalım belki Ramazan ayı uğurlu gelir.Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.Hakkınızı helal edin.Benim hakkım varsa hepinizie hella olsun.
Çok üzüldüm canım ya nasip değilmiş demek ne diyelim bir daha ki denemende inşallah olur. Sen daha öncede hamile kalmışsın yani bu önemli sonuçta gebe kalabiliyorsun inşallah anne olacaksın inanıyorum..Değerin kaç çıktı peki belki yükselir azar azar da olsa belli olmaz cnm ya

Bende bugün başladım tedaviye çok şükür:dua:ilaçlarımın dozu yüksek ama olsun inşallah tedaviye cevap verir bu sefer de yarım kalmaz diye dua ediyorum sizlerden de dua bekliyorum. Rabbim yardımcımız olsun
İnşallah hayırlısıyla tutar bu sefer. Rabbim yardımcın olsun canım

Bende bugün başladım tedaviye çok şükür:dua:ilaçlarımın dozu yüksek ama olsun inşallah tedaviye cevap verir bu sefer de yarım kalmaz diye dua ediyorum sizlerden de dua bekliyorum. Rabbim yardımcımız olsun
Allah emeklerıni boşa cıkartmasın canım kaliteli embrıyoların olur tutar ınsallah

aklıma gelmedı hıc oyle ya:halay: yapayım barı bugun:KK200:sagol cnm.

ayy şimdi Saraçoğlunun videosunu izledimde hatta hepimiz yapalım kızlar yumurtaları geliştirip çatlatıyomuş ve bebeğin tutunmasını sağlıyormuşşşşşşş.

2 adet büyük havuç 4-5 cm şeklinde doğranıp kaynamakta olan yarım veya 1 litre klorsuz suya atılacak. Ağzı kapalı olarak 20 dakika kaynayacakmış.

Ayrı bir kapta 20 adet kuru incir ikiye bölünüp, kaynamakta olan yarım veya 1 litre klorsuz suyun içerisine atılıp, 15 dakika boyunca kısık ateşte kaynayacak.

Bu iki su çok fazla ılımadan bir şişede biraraya getirilecek ve her sabah kahvaltıdan 15 dk önce bir bardak içilecek.

20 gün yapılacak ve sonra 1 hafta ara verilecek ve tekrar 20 gün daha yapılacak.

Ay hadi canlarımmm yapalımmm inşaAllah yaaa, ben bugün başlıyorummm. Hem normal yoldan hamile kalmasak bile tüp bebekte verilen o kadar iğneye ilaca gerek kalmaz belki bu vesileyleee :emir_bebek::KK54:

inşallah guzel sonuçlar verecek tedavin balım Allah yardımcın olsun dua edelim çokça

Ay hadi inşaAllah cancağzımm yaaaa. Bu defa olacak inanıyorummm. Emeklerin zayi olmayacakk. Allah büyük. Dilese şuan bile nasip eder. Ama demek ki bizleri çok seviyor daha fazla dua edelim istiyor. Sahabeler başları dahi ağrımadığında Allah'ım bizi unuttun mu derrlermiş. O kadar önemli yani dertler :dua:

Oyy canım benim çok şükür Allahıma sen de ilk adımı atmış oldun devamıza gelecek inşllah herşey güzel ve sıkıntısız olacak inanıyorum Allahın da izniyle senin test gününü de bekleyeceğiz burda hep beraber ve inşllah güzel haberler vereceksin bize ayy nasıl rahatladı icim hep sen varsın aklımda sevindirdin beni çok şükür canım benim hayırlısı olsun inşallah hakkında :KK200: :KK73::KK36:

ayy şimdi Saraçoğlunun videosunu izledimde hatta hepimiz yapalım kızlar yumurtaları geliştirip çatlatıyomuş ve bebeğin tutunmasını sağlıyormuşşşşşşş.

2 adet büyük havuç 4-5 cm şeklinde doğranıp kaynamakta olan yarım veya 1 litre klorsuz suya atılacak. Ağzı kapalı olarak 20 dakika kaynayacakmış.

Ayrı bir kapta 20 adet kuru incir ikiye bölünüp, kaynamakta olan yarım veya 1 litre klorsuz suyun içerisine atılıp, 15 dakika boyunca kısık ateşte kaynayacak.

Bu iki su çok fazla ılımadan bir şişede biraraya getirilecek ve her sabah kahvaltıdan 15 dk önce bir bardak içilecek.

20 gün yapılacak ve sonra 1 hafta ara verilecek ve tekrar 20 gün daha yapılacak.

Ay hadi canlarımmm yapalımmm inşaAllah yaaa, ben bugün başlıyorummm. Hem normal yoldan hamile kalmasak bile tüp bebekte verilen o kadar iğneye ilaca gerek kalmaz belki bu vesileyleee :emir_bebek::KK54:

Tavsiyen için çok teşekkürler canım benim bol bol şifa olsun inşallah sanada :KK54::KK50:

selam kizlar :KK15: ben de yumurta gelismesi icin gectigimiz sali gunu ignelere basladim.onumuzdeki sali kontrole gidicem.
ilk mikroenjeksiyon denemem olacak,insallah guzel haberler alirim . sizin msjlarinizi da okudukca icimden hep dua ettim ,birbirimize hep guzel haberler verelim ins :KK5:

Merhaba canım hoşgeldin :KK25: hayırlı olsun tedavin inşallah senden de güzel haberler alırız pozitif sonuclar alirsi n inşllah Allahın izniyle Allah razı olsun güzel duaların için Rabbim sanada isteyen herkezede nasip etsin hayırlı evlatlar ınsllah :KK36::KK200:

Canim hayırlı olsun inşallah guzel bir tedavi süreci geçirirsin ve hayirli bir sonuç olur. :KK49:

Kızlar test sonucunu aldım ne yazık ki düzenli bir artış yok.Hayırlısı böyleymiş üzüldüm ama içim rahat nedense.İnşallah adetle beraber düşük olur ve daha fazla uğraşmak zorunda kalmam. Dış gebelik olmasın da çok zor o inşallah Rabbim bir daha yaşatmaz bize onu.En erken mayısta deneme yapabiliriz cnm bakalım belki Ramazan ayı uğurlu gelir.Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.Hakkınızı helal edin.Benim hakkım varsa hepinizie hella olsun.
Canım benim güzel insan ne hakkımız var ki, varsa helal olsun. Vardır bunda da bir hayr çok düşünme, kendini üzme emi. Şu kaynana faslını da atlatırsın bu arada onları gönderdikten sonra baş başa kalır, el ele verir güzelce bir dahaki denemenize başlarsınız kocanla. ALLAH zorunuzu kolay etsin kuzum , yardımcınız olsun sen zaten çok bilinçli ve güçlüsün , bu günlerde geçecek inşAllah

Ah canim arkadasim benim hep dualarimdaydin ve dualarimda olmaya devam edeceksin. Bizim icin hayirli olani bilemeyiz Rabbimin vardir bi bildigi. En basta hic dollenmeyecek hic transfer olmayacak diye korkuyordun ama oldu cok sukur. Simdi doktor olusan sorunlara gore guzel bir tedavi uygular Allahin izniyle bundan sonraki seferde sana simsiki tututan kaliteli kaliteli bebelerin olur kiz bakarsin ikiz olur ne guzel. Rabbim herseyin hayirlisini versin sanada sabir versin kuzum. Bizimde pozitif cikti ama cok uzun bir surec hicbirseyimiz kesin degil. Bakalim kese oluscakmi kalp atisini duyabilcekmiyiz. Hep korku hep endise. 3 gecedir sanciyla uyaniyorum korkmaya basladim acikcasi. Rabbim korktugumuzla sinamasin.

Amin kuzum , korkma ama vücudunun rahim büyümesine falan verdiği bir tepkidir o , benim kardeşimin eşini acile götürmüştük biz gaz sancısı var zannedip, hamile çıktı 3. Haftasındaymış . Kızları oldu şimdi ben arada gaz gızım diye seviyorum onu, onlarda arada bana takılıyorlar halan seni gaz sanmıştı yavrum diye. Ayağını ve belini sıcak tut ihmal etme kendini.

Her doktor tüp bebek tedavisini farklı yapıyo bu durumda doktorlar bilgilimi. Bi hastalığın tedavisi bir tane olmalı değilmi

Kuzum Allah ne derse o olur tabii ama doktorlar vesilesi. Eşeğimizi sağlam kazığa bağlayacağız sonra tevekkül edeceğiz. O zaman tedavilerin de bir mantığı olmazdı demi , doktoruna güvenmezsin o ayrı. Birde tıb ilmi sanat gibi her insanın kendince bir tedavisi vardır muhakkak Rabb im işini layıkıyla yapan hekimlerle yolumuzu kesiştirsin.

Kuzum bende meraklıydım senin muayene sonucuna. Çok sevindim inşAllah bir sıkıntı çıkmadan devam edecek bu sefer tedavin ama ben seni biliyorum, ince ince düşünmeye hesaplamaya başlamışsındır şimdiden . Gözünü seveyim çok bilmekte, akıllı olmakta sıkıntılı bir durum oluyor bazen, bi rahat bırak kendini , bi koyver. ALLAH a bırak arkana yaslan ve akışına bırak kuzum. RABB im inşAllah bu sefer nasip edecek sana , sevdiği seçtiği kullar hatrına, masumlar hatrına hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin Kadir-i Mutlak.

Merhaba canım hoşgeldin :KK25: hayırlı olsun tedavin inşallah senden de güzel haberler alırız pozitif sonuclar alirsi n inşllah Allahın izniyle Allah razı olsun güzel duaların için Rabbim sanada isteyen herkezede nasip etsin hayırlı evlatlar ınsllah :KK36::KK200:

canim tesekkur ederim,hosbuldum :) eski msjlar cok fazla, sen hangi asamadasin su an ?

kizlar bir de size bir sey danismak istiyorum, bu toplama oncesi yumurtalarin buyumesi icin yapilan ignelerin yan etkilerini gordunuz mu? ben de sanki cok fazla halsizlik,yorgunluk yapti ?ignelerden mi psikolajik mi bilemedim

Ay hadi inşaAllah cancağzımm yaaaa. Bu defa olacak inanıyorummm. Emeklerin zayi olmayacakk. Allah büyük. Dilese şuan bile nasip eder. Ama demek ki bizleri çok seviyor daha fazla dua edelim istiyor. Sahabeler başları dahi ağrımadığında Allah'ım bizi unuttun mu derrlermiş. O kadar önemli yani dertler :dua:
Ne kadar doğru şeyler yazmışsın canım ya Rabbim sevdiklerine dert verirmiş. Sabredeceğiz olumluda olsa olumsuzda olsa nasibimize razı olmaktan başka çaremiz yok. Bitanem inşallah bu defa olur hayırlısıyla inşallah hepimizin olur..mucizelerimize kavuşuruz:dua::KK200:

X