-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.641
Allah zaten bilir canım. Doktorların bildiği hiçbişey yok. 30 40 kişiden birinin tesadüfen tutuyo sonra nette paylaşıp bizim başarımız diyolar. Tutmyınca da bizde sorun oluyo nedense. Allah isterse herşey olur doktorların yaptığı bişey yok benceOnu Allah bilir ben doktorun tavsiyelerine harfiyen uyuyorum .
Çok şaşkınım şuanda enteresan böyle düşünüyor olmanAllah zaten bilir canım. Doktorların bildiği hiçbişey yok. 30 40 kişiden birinin tesadüfen tutuyo sonra nette paylaşıp bizim başarımız diyolar. Tutmyınca da bizde sorun oluyo nedense. Allah isterse herşey olur doktorların yaptığı bişey yok bence
rabbim onu sana verdi sonunda hayırlı sağlıklı salih saliha kullarından olsun cnm belinde ne soorun var cnmBende pco var kuzum zaten sıkıntılı yanı esımde bı sorun yoktu mayısda 4 sene bıtecek ılk tedavım tup olsun ısdedım saolsun dr.umda yaptı şans oranı yüksek geldiği için istedim ben
Saol canım Allah razı olsun kalp atışına 14unde gittik birini üst ultrasyonla duyduk diğerini alt ultrasyonla canım Dr.um da 2 hafta sonra gene gel dedi bıda gıdecem sonra maalesef bırakmak zorundayım aslında dr. Dan önce belimi ovdurmaya gidecektim de bu türlü kısmet olmadı hacamat yaptıracaktım bide böyle oldu çok şükür :) baya karışık oldu ama
hic muayne oldun mu sorun varmı insallah gerek kalmadn tekrr hamiş kalırsın cnm.malesf tüp bebek bölümünü bilmiyorum ama acibadem hastanesi cok iyi hastanesi sahibi annemn kylusuamin rabbim cumlemizin evladini bagislasin olmayan herkesede tattirsin o duygulari.benim ilk çocuğum normal oldu sıkıntısız hamile kaldım şuan kızım 9 yaşında.ikinci olmuyor.ben küçük biyerde oturuyorum ama kayseri acibademde yaptırmayı düşünüyorum varmi aranızda acıbadem hakkında bilgisi olan
inaaallah cnm hepimizin olucak birgün.Yer gök dua üstüne olur inşallah canım kimsenin kucağı boş kalmayacak ben inanıyorum. Sen doktora git elinden geleni yap Allahım büyük
Allah bın kere razı olsun canım bel ovdurma diye bısey varmış bel açıklığı olunca da hamile kalınmıyomıs ovdurup kalan çok hacematda belden alınırsa çocuk için iyiymişrabbim onu sana verdi sonunda hayırlı sağlıklı salih saliha kullarından olsun cnm belinde ne soorun var cnm
Her doktor tüp bebek tedavisini farklı yapıyo bu durumda doktorlar bilgilimi. Bi hastalığın tedavisi bir tane olmalı değilmiÇok şaşkınım şuanda enteresan böyle düşünüyor olman
ben 7aylk evliykn ameliyaat oldum oda ilk gece kan gelmedigini gorunce braz gectikten snra hastaneye gttim doktor dedi bnmkini snra iste amelliyt oldum cnm
Kaç tane yumurtan çıktı canımAnladım canımBen ilk tedaviye başladığımda adetimin 2. günü gittim 10 gün boyunca yumurtalarım uyarıldı 11. gün toplama işlemi oldu sonra döllenmelerini gelişmelerini bekledik 5 günde 5. gün transferim oldu yani adetin 18. günü transfer oldum
Kızlar test sonucunu aldım ne yazık ki düzenli bir artış yok.Hayırlısı böyleymiş üzüldüm ama içim rahat nedense.İnşallah adetle beraber düşük olur ve daha fazla uğraşmak zorunda kalmam. Dış gebelik olmasın da çok zor o inşallah Rabbim bir daha yaşatmaz bize onu.En erken mayısta deneme yapabiliriz cnm bakalım belki Ramazan ayı uğurlu gelir.Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.Hakkınızı helal edin.Benim hakkım varsa hepinizie hella olsun.
Canım 10 unda transfer oldum 20 si test günümdü 345 çıkmıştı 2 tanemı transferin oldu senin benımde hafif sancım oluyordu sakın streslenme sen değerin çok güzel çıkmış daha rahim büyüdükçe sancın olacak sımdıde mıgde bulantısından ölüyorum
gecti cnm sadece iliskide muaynede ağrılarım ooluyo patlayacakmışım gibi. peki sende ilk iliskide kan geldimiİlk defa duydum ameliyatını canım yaaa. E peki şimdi geçti mi şikayetlerinn. Ben o kadar jinekoloji muayenesi oldum sadece enfeksiyon var deniliyordu.
Canım ya o kadar çok istiyorun ki güzel haber vermeyi. İnş nasip olur nasıl heyecanlıyım hala. Allah ım isteyen herkese nasip et lütfen.
Kaç tane yumurtan çıktı canım
Canım senin tedavi ne aşamada.15 tane toplandı canım benim
Keselerımızı görünce ağladım ben Allah herkese mutluluk dan ağlamayı nasip etsin bana da herkes yüksek ikiz dedi senınkıde yüksek geldi bana inşallah ıkızdır canım rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah hiç sıkıntı yapma canım stresten etkılenıyolarSagol canim yaa icim ferahladi biraz. Kasiklarima agri girdikce tedirgin oluyorum. Aklima binbirturlu sey geliyor. Kese goruncekmi ici dolu olcakmi kalbi atacakmi. Hersey olacagina varacak bosuna stres yapiyorum farkindayim aslinda.Degerlerimiz yakin insallah katlanmistirda Pazarteside guzel haber verir doktorum. Bebeklerimin ikiside benimle devam eder insallah.
Canım senin tedavi ne aşamada.
Amin canım benim inşallah. Yüzünüzü güldürsün rabbimCanım kimyasaldan sonra doktor 2 ay dinlenme verdi Nisanın sonuna doğru 2. Adetinle gidecem dondurulmuslar için Rabbim bu sefer nasip eder inşallah
Amin canım benim inşallah. Yüzünüzü güldürsün rabbim
Selamlar.. Ben de Acıbadem Maslak'tayım.kızlar bu arada kımler nerelerde tedavı goruyorlar. bn bulent tıraşın hastasıym acıbadem maslakta