- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 34
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.581
Allah yüzümüze baksın canım buna şükür dedik tabiki biz de ama süreç çok yorucu keşke kendiliğinden olsaydı herşey ama neyi çok istesen sınavın haline gelir derler kısmet de bu varmış.. bebek isteyen herkesin hayırlı sağlıklı evlatları olsun inş içinde beniödeSenin de iyi canım en azından dondurulmuşların var. Benim 2 yumurta oluşmuştu iki embryo oluştu ikisini de transfer etmişti olmadı. Ama benim de iyi tarafı bi dahakine dondurulmuşlarım olmadığı için dr değiştşrebilecem. İnşallah Rabbim bu emeklerimizi görüp hepimize yardım eder
Benim bu transfer olmazsa sil baştan canım sadece 2 dondurulmuşum var benim 3. Gün 7taneydi 4. Gün aramadılar 5. Güne 2 tane dondurduk diye aradılar
15 yumurta toplandı 13ü Olgun çıktı 7si 3. Güne kadar geldi gelişimleri de iyiydi ama son güne 2 si kaldı kısmet.. senin kaç tane toplandı 5. Gün sayın kaç canım
İnş o ikiyle turnayı gözünden vuralım yaBenden de 15 tane toplandı canım benim 10 tanesi döllendi hepside 5. güne gitti şükür ama doktor kaliteleri iyi değil diye sadece 4 tanesini aldı onların kaliteleri çok iyi dedi 2 tane kaldı yani benimde canım
İnş o ikiyle turnayı gözünden vuralım yaBu ay korundun mu canım
Düzenli ilişki olsun dedi bana bu haftaAyy inşallah canım inşallahhYok canım korunmadım hiç doktorum birşey de demedi korunun falan diye sen korunuyor musun
Sabah girdim foruma gözüm seni aradı bir şey yazmışmı diye canımsın ya iyi ki tanıdım seni kalbi güzel dileğim inşallah o güzel haberleri birbirimize vermemiz nasip olur şimdi dr u bekliyorum inş Rabbim hayrılısını nasip etsinCanım benim korkma Allahın izniyle herşey yoluna gireceksin senin mutlu olmanı o kadar çok istiyorumki inşallah sende güzel haberler vereceksin bize başlayacaksın tedavine Allahın izniyle senin sayende desteğinle ben hiç bir zaman pes etmedim aksine daha da çok inandım olacağına ve şimdi sıra sende ne olursa olsun pes etme ve her zaman olacağına inan ki ben inanıyorum senin en kısa zamanda o güzel duyguyu yaşayacağına inşallahh Allahım büyük seninde yüzün gülecek canım arkadaşım güzel yürekli kardeşim
Düzenli ilişki olsun dedi bana bu haftaolursa ne ala olmazsa bebişler orda seni bekliyo dedi
Tekrar deneyecekmisiniz peki süreç nasıl olacak herşeyin hayırlısı iyi ki testi yaptırmışsınızGünaydın, embrıyo imha formumuzu verdik az önce. Dr um dış görünüşünün çok sağlıklı olduğunu ve transfer edılseydı kesinlikle tutacağını söyledi. Ama bebekte zeka geriliği, kalp hastalığı ve bir çok komplıkasyonun olacağını ve 1 yaşına gelmeden öleceğini söyledi. 1 senelik uğraşımız bugün son buldu. Eşim globozosperm olduğu için çok sıkıntılı bir süreçti.sil baştan başlayacağız. Genede şanslıyız cgh testi için ısrarcı olduk ve yaptırdık.Test yaptırmadan yapılan ve tutmayan transferlerın %80 ni embrıyonun sağlıksız olmasından kaynaklı.grs üzere
Sabah girdim foruma gözüm seni aradı bir şey yazmışmı diye canımsın ya iyi ki tanıdım seni kalbi güzel dileğim inşallah o güzel haberleri birbirimize vermemiz nasip olur şimdi dr u bekliyorum inş Rabbim hayrılısını nasip etsin
Yok canım rutin muayene sırasında yaptı gayet basit bir işlem ücrette alamdılar saolsun benm dr para umurunda değil. Birde benim 4.denemem olacak ondan dolayı yaptı belkidecanım Rahime çizik atmanın ücreti ne acaba histeroskopi esnasında mı atıldı sana
Özel hastane mi özel muayenehane mi canım benim ilk ama çizik atmayı faydalı olarak duyuyorum hepYok canım rutin muayene sırasında yaptı gayet basit bir işlem ücrette alamdılar saolsun benm dr para umurunda değil. Birde benim 4.denemem olacak ondan dolayı yaptı belkide
cnm insallh hiç bseye gerek kalmaz hmiş kalırsın kuzmBenim olmazsa sil baştan canım sadece 2 dondurulmuşum var benim malesef keşke fazla olsaydı ama rabbim inş gerek kalmaz iğnelere tekrardansonumuz güzel olsun inş
nekdr sute yaptn cnm bbide nekdr sure yaptn iliskiye her suttnn snrami girdin? cok sordum k.bkmaKöy sütü aldım canım bende yarım demette maydonoz kaynattım sanırım 5 10 dk 1 sene olmuştur pek hatırlayamadım dakikasını ilk sıcaklığı geçince oturdum üzerime de battaniye aldım sıcak olman gerekiyor bide akşamları yaptım
can kardesim naptın hstanedemisnAnkara başkent ünv canımm özel hastane evet rahim çizik işlemi başarıyı artırıyor diyorlar ama tabii ama kısmet
Uygun bi tarih aralığı vermiş dr. Benim adetin 23 . Günü oldu transfer. Sizin de 21. GünüKızlar çok sık giremiyorum umarım hepiniz coook iyisinizdir bizim işimiz sabir işi hepimiz3 sabir ve sağlık diliyorum. Dün kontrole gittim dr perşembe transfer dedi. Dondurulmuş 1 embrio var nasip olursa o transfer edilecek. 1- 2 gün degis8klik yapabiliriz dedi ve ben ç.tesi oksun dedim dr kabul etti. 10 mart da adet oldum 31 mart da transfer olacak sizce uygun bir süreç mi yaptıran veya bilgisi olan varmı.
Kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli bence canım benimKızlar çok sık giremiyorum umarım hepiniz coook iyisinizdir bizim işimiz sabir işi hepimiz3 sabir ve sağlık diliyorum. Dün kontrole gittim dr perşembe transfer dedi. Dondurulmuş 1 embrio var nasip olursa o transfer edilecek. 1- 2 gün degis8klik yapabiliriz dedi ve ben ç.tesi oksun dedim dr kabul etti. 10 mart da adet oldum 31 mart da transfer olacak sizce uygun bir süreç mi yaptıran veya bilgisi olan varmı.
5. Gun canimKaçıncı gün embriyosu olduğu önemli bence canım benim