- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.561
Natürel miydi canım transferin
Yok canım normal transfer oldu daha doğrusu natürel transfer ne demek bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Natürel miydi canım transferin
Amin canım bu duyguyu kimsenin gözünde koymasın rabbim inşallah Yaş kaçtı canım
Rahmi kalınlaştırıcı bant falan veriyolar bi de progestan iğneler falan filan o naturel olmuyo adı ne onu da ben bilmiyorum ama doğal döngü içinde olunca naturel oluyo adetin kaçıncı günü transfer oldun canım pekiYok canım normal transfer oldu daha doğrusu natürel transfer ne demek bilmiyorum
Ya çok gençsin ben 28 oldum rabbim nasip etsin ikimizede Canım morfoloji sıkıntısına göre 5. Güne gelen sayın çok iyi olmuş ama şükür canım kaliteleri de iyi hangi yöntemle döllendi embriyolar kendiliğinden miAminn inşallah canım benim. 22 yaşındayım canım sen
Rahmi kalınlaştırıcı bant falan veriyolar bi de progestan iğneler falan filan o naturel olmuyo adı ne onu da ben bilmiyorum ama doğal döngü içinde olunca naturel oluyo adetin kaçıncı günü transfer oldun canım peki
Ben onu da dondurulmuş oldun sandım canım ben opu dan sonra ohss oldum ertelendi transfer zaten en başında doktorum dondurucaz demişti gerçi ohss riski hep vardı bendeAnladım canım Ben ilk tedaviye başladığımda adetimin 2. günü gittim 10 gün boyunca yumurtalarım uyarıldı 11. gün toplama işlemi oldu sonra döllenmelerini gelişmelerini bekledik 5 günde 5. gün transferim oldu yani adetin 18. günü transfer oldum
Ya çok gençsin ben 28 oldum rabbim nasip etsin ikimizede Canım morfoloji sıkıntısına göre 5. Güne gelen sayın çok iyi olmuş ama şükür canım kaliteleri de iyi hangi yöntemle döllendi embriyolar kendiliğinden mi
Ben onu da dondurulmuş oldun sandım canım ben opu dan sonra ohss oldum ertelendi transfer zaten en başında doktorum dondurucaz demişti gerçi ohss riski hep vardı bende
anladm cnm cok teşekkkür ederimYok canım hiç kafana takma bende de normal adetim başlayınca oldu ama o pıhtı şekilde olması ilaçlardan da kaynaklı olabiliyormuş yoksa az da olsa yüksek çıkardı değerin
anladm cnm cok teşekkkür ederim
Canım yazamadım kusura bakma evet çok sıkı gıyınıyosun hiç usutmeyecen valla ben banyo yaptım öyle bısey demediler ama mecbur öyle durulmazkı zaten sıcak su torbasıyla durdum hep ama ilk sıcaklığının geçmesine dikkat et tahriş oluyor sıcaktan altınadet bitti aksammi oluyor canm peki iliski nezman oluyor? bana anlatirmisin bende sute oturuyosun batteniye sariyosun üşütmemek icin sonra kalkip cok siki gyicen iliskiye gircen diye biliyorum ama bana diyen kisi banyo yapmiycan dedi sacma cnku cunüplu oluyosun
insallh raabbm yüzünüzü güldürür cnm en iyisini yapmışsınız drek tüp bebege başlayarak ben ilkte esim olsun dedi diye aşılama yaptk gecen sene ramazanlkta negatif olldu snra tüp bebek yaptk şubatta negatf oldu dondurlmuşm var 3tane 5.gün bidaki aya kadr deniycz olmazsa dondurulmuslarala devm etcemCanım benim kendiliğinden bi kere gebe kaldım olmadı 6ay korunduk sonrasında 1 yıl boyunca denedik tutmadı doktora gittik hormonlarda adet de bi sıkıntı çıkmadı eşimde gayet iyi çıktı ama sebep yoktu doktorum ocak ayıydı başladığımız da tedaviye ilaçlı 2-3 ay deneriz sonra iğneli dedi yaza da önce aşılama sonra da tüp bebek yaparız olmazsa plan bu şekilde dedi bende neden bekliyoruz dedim ben zaten aşılama istemiyordum o kadar hormon alacaksam direkt tüp olsun şnsımız artsın dedim sen ne dersen o şekilde yaparım nasıl mutlu olacaksan dedi biz de öyle başladık yani Her ay başarı oranı %13 dedi cazip gelmedi bana da
paket süt olmıyacakmış öyle duydum addettn snra 3 gün yapılıyormuş çömelerek buharına oturup snra ilişkiye geriliyormuş sen nsl yptn zahmt olmazsa yazarmisin cnmCanım yazamadım kusura bakma evet çok sıkı gıyınıyosun hiç usutmeyecen valla ben banyo yaptım öyle bısey demediler ama mecbur öyle durulmazkı zaten sıcak su torbasıyla durdum hep ama ilk sıcaklığının geçmesine dikkat et tahriş oluyor sıcaktan altın
Ben çok su içmişim zor dayandım 30 dk tuttu şükür canım tutar inşallah senınkıde içini ferah tutÖyle yapıyorum canım transferden sonra 25-30 dk arası yattım çok sıkıştım dayanamdım bişey olmaz heralde yteelidir değil mi? Bi ona canım sıkıldı.
Benim olmazsa sil baştan canım sadece 2 dondurulmuşum var benim malesef keşke fazla olsaydı ama rabbim inş gerek kalmaz iğnelere tekrardan sonumuz güzel olsun inşinsallh raabbm yüzünüzü güldürür cnm en iyisini yapmışsınız drek tüp bebege başlayarak ben ilkte esim olsun dedi diye aşılama yaptk gecen sene ramazanlkta negatif olldu snra tüp bebek yaptk şubatta negatf oldu dondurlmuşm var 3tane 5.gün bidaki aya kadr deniycz olmazsa dondurulmuslarala devm etcem
Köy sütü aldım canım bende yarım demette maydonoz kaynattım sanırım 5 10 dk 1 sene olmuştur pek hatırlayamadım dakikasını ilk sıcaklığı geçince oturdum üzerime de battaniye aldım sıcak olman gerekiyor bide akşamları yaptımpaket süt olmıyacakmış öyle duydum addettn snra 3 gün yapılıyormuş çömelerek buharına oturup snra ilişkiye geriliyormuş sen nsl yptn zahmt olmazsa yazarmisin cnm
Benim bu transfer olmazsa sil baştan canım sadece 2 dondurulmuşum var benim 3. Gün 7taneydi 4. Gün aramadılar 5. Güne 2 tane dondurduk diye aradılarSende gençsin canım benim Amin inşşallah canım Evet canım doktorumda dedi çok güzel herşey kaliteleride dedi evet canım kendiliğinden döllendiler çok şükür
15 yumurta toplandı 13ü Olgun çıktı 7si 3. Güne kadar geldi gelişimleri de iyiydi ama son güne 2 si kaldı kısmet.. senin kaç tane toplandı 5. Gün sayın kaç canımAnladım canım daha iyi olmuş böylesi senin için bende olmadı çok şükür kaç yumurtan toplanmıştı geç olsun güç olmasın inşallah canım
Senin de iyi canım en azından dondurulmuşların var. Benim 2 yumurta oluşmuştu iki embryo oluştu ikisini de transfer etmişti olmadı. Ama benim de iyi tarafı bi dahakine dondurulmuşlarım olmadığı için dr değiştşrebilecem. İnşallah Rabbim bu emeklerimizi görüp hepimize yardım ederBenim olmazsa sil baştan canım sadece 2 dondurulmuşum var benim malesef keşke fazla olsaydı ama rabbim inş gerek kalmaz iğnelere tekrardan sonumuz güzel olsun inş