- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.621
kişiden kişiye değişiyor gerçi ben duydum bunu olan varmış kaynanmn bi tanidigi kadnda yıllar önce yapms olmus denemek lazn sadece. evet biliyorum ankarada oldugunu ama ben 2izoldugunu bilmiyodum profilinde gördüm smdi nekadrlk kesecikler kalp atışlarını duydunmu kuzum bu arada allah razı olsunInsallah canım ben pek faydasını gotemedkm ama ınsallah sana faydası olur.Evet kuzum Allah nasip ederse ikizim olacak novaarta gidiyorum ankaradayım rabbim herkese yaşatsın inşallah hepinizin yaşamasını isterim canı gönülden
Kızlar test sonucunu aldım ne yazık ki düzenli bir artış yok.Hayırlısı böyleymiş üzüldüm ama içim rahat nedense.İnşallah adetle beraber düşük olur ve daha fazla uğraşmak zorunda kalmam. Dış gebelik olmasın da çok zor o inşallah Rabbim bir daha yaşatmaz bize onu.En erken mayısta deneme yapabiliriz cnm bakalım belki Ramazan ayı uğurlu gelir.Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.Hakkınızı helal edin.Benim hakkım varsa hepinizie hella olsun.
Bende pco var kuzum zaten sıkıntılı yanı esımde bı sorun yoktu mayısda 4 sene bıtecek ılk tedavım tup olsun ısdedım saolsun dr.umda yaptı şans oranı yüksek geldiği için istedim benkişiden kişiye değişiyor gerçi ben duydum bunu olan varmış kaynanmn bi tanidigi kadnda yıllar önce yapms olmus denemek lazn sadece. evet biliyorum ankarada oldugunu ama ben 2izoldugunu bilmiyodum profilinde gördüm smdi nekadrlk kesecikler kalp atışlarını duydunmu kuzum bu arada allah razı olsun
Canım 10 unda transfer oldum 20 si test günümdü 345 çıkmıştı 2 tanemı transferin oldu senin benımde hafif sancım oluyordu sakın streslenme sen değerin çok güzel çıkmış daha rahim büyüdükçe sancın olacak sımdıde mıgde bulantısından ölüyorumBusgok0606 canim sen transferin kacinci gunu ilk kan testini yapmistin bide degerin kac cikmisti. Bide arada kasiklarinda sanci oluyormuydu. Gunduz hafif hafif oluyor o onemli degil ama 3 gecedir uykumdan uyandiriyor bi sanci giriyor 5 10 dk surup geciyor. Tedirgin olmaya basladim. Benim blast. transferinden sonra 9. Gun 282 cikmisti degerim. Pazartesi tekrar kan vericem bakalim
Ya valla annem dünden beri ikiz olsun diye dua ediyor canım. Bende çok isterim. Hayırlısı ise olsun ne güzel olur. Rabbim hepimize çifter çifter versinAyyy ne kadar güzel maşaAllahhh yaaaa. Rabbim sımsıkı tutundursun bebişleriniiiiiii. Ay bebişler mi dedimmmmm yoksaa ikiz mi geliyorr hobaaaa
İnşallah ikiz olur canım ben hep yavrularım diye sevdım herkes de ikiz dıyodu çok şükür ikizim var rabbim bagıslarsaYa valla annem dünden beri ikiz olsun diye dua ediyor canım. Bende çok isterim. Hayırlısı ise olsun ne güzel olur. Rabbim hepimize çifter çifter versin
amin rabbim cumlemizin evladini bagislasin olmayan herkesede tattirsin o duygulari.benim ilk çocuğum normal oldu sıkıntısız hamile kaldım şuan kızım 9 yaşında.ikinci olmuyor.ben küçük biyerde oturuyorum ama kayseri acibademde yaptırmayı düşünüyorum varmi aranızda acıbadem hakkında bilgisi olanyaklask ilaclar 1500 2000tl tedavi 6750tl'di benim allahm çocuğunu sana bağışlasın senn ilk çocuğun normllemi oldu nerde oturuyosun
Tekrar deneyecekmisiniz peki süreç nasıl olacak herşeyin hayırlısı iyi ki testi yaptırmışsınız[ ay başında muayene olucam, belki bir ay erteleriz durumuna bakalım dedi Dr. Bu sefer ejukulattan değil tesa ile içerden sperm alacaklar. Ve tabı kı embroyo olursa 5 güne gidiş ve cgh testi yapıcak. Tutmayan başarısız denemeleri olan arkadaşlar lütfen bu testi sorun Dr larınızına sağlıklı olmayan embroyo tutunmuyor. Transfer ve bekleme süreci ile uğraşıp üzülmezsiniz
Canım ya o kadar çok istiyorun ki güzel haber vermeyi. İnş nasip olur nasıl heyecanlıyım hala. Allah ım isteyen herkese nasip et lütfen.İlk 3 gün yatacaksın canım benim bol bol dinlen ve su iç bebişinle beraber güzelce beslen inşallah pozitif sonuç alacaksın bir güzel haberde sen vereceksin Allahın izniyle inşallah
Yer gök dua üstüne olur inşallah canım kimsenin kucağı boş kalmayacak ben inanıyorum. Sen doktora git elinden geleni yap Allahım büyükinsallah cnm insalahhhhh okadr çok istiyoorumki anne olmak helede benm sorunm yüzünden kocam babam olmıycak rabbiim yüzümüze bakarda olur inşallah
Onu Allah bilir ben doktorun tavsiyelerine harfiyen uyuyorum .Biz de riske atmadık da ne oldu sonuc hüsran
Bende ıgnelere başladığım günden beri yasak dedi bı bildikleri vardır rabbim herkesin gonlunun muradını versınOnu Allah bilir ben doktorun tavsiyelerine harfiyen uyuyorum .
Canım ne diyeceğimi bilemedim çok üZüldüm. Demekki var bunda da bişey. Rabbim hayırlısını en iyisini versin sana inş. Duamdasın canım. Rabbim seni de güldürecek hepimizi güldürecek inş. Biz inancımıZı kaybemeyeceğiz. Hep dua edelim birbirimize canım.Kızlar test sonucunu aldım ne yazık ki düzenli bir artış yok.Hayırlısı böyleymiş üzüldüm ama içim rahat nedense.İnşallah adetle beraber düşük olur ve daha fazla uğraşmak zorunda kalmam. Dış gebelik olmasın da çok zor o inşallah Rabbim bir daha yaşatmaz bize onu.En erken mayısta deneme yapabiliriz cnm bakalım belki Ramazan ayı uğurlu gelir.Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.Hakkınızı helal edin.Benim hakkım varsa hepinizie hella olsun.
Bende öylr canım 30 dk anca sonra kalktım inş rabbim nasip ederBen çok su içmişim zor dayandım 30 dk tuttu şükür canım tutar inşallah senınkıde içini ferah tut
İnşallah canım bol bol ya halik el mübdi okudum elimi karnıma koyup ayaklarımın altına yastık koyduk öyle yattım rabbum yüzünü güldürdün canımBende öylr canım 30 dk anca sonra kalktım inş rabbim nasip eder
Raporsuz 10 bin tl yi buluyor.Kızlarica ben hiç tub bebek yaptırmadı kısmetse yaptıracağım ama fiyatlar hakkında hiç bilgim yok Antalya da yaptıracağım inşallah bana yardımcı olurmusunuz