2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

kişiden kişiye değişiyor gerçi ben duydum bunu olan varmış kaynanmn bi tanidigi kadnda yıllar önce yapms olmus denemek lazn sadece. evet biliyorum ankarada oldugunu ama ben 2izoldugunu bilmiyodum profilinde gördüm smdi nekadrlk kesecikler kalp atışlarını duydunmu kuzum bu arada allah razı olsun

Ah canim arkadasim benim hep dualarimdaydin ve dualarimda olmaya devam edeceksin. Bizim icin hayirli olani bilemeyiz Rabbimin vardir bi bildigi. En basta hic dollenmeyecek hic transfer olmayacak diye korkuyordun ama oldu cok sukur. Simdi doktor olusan sorunlara gore guzel bir tedavi uygular Allahin izniyle bundan sonraki seferde sana simsiki tututan kaliteli kaliteli bebelerin olur kiz bakarsin ikiz olur ne guzel. Rabbim herseyin hayirlisini versin sanada sabir versin kuzum. Bizimde pozitif cikti ama cok uzun bir surec hicbirseyimiz kesin degil. Bakalim kese oluscakmi kalp atisini duyabilcekmiyiz. Hep korku hep endise. 3 gecedir sanciyla uyaniyorum korkmaya basladim acikcasi. Rabbim korktugumuzla sinamasin.

Busgok0606 canim sen transferin kacinci gunu ilk kan testini yapmistin bide degerin kac cikmisti. Bide arada kasiklarinda sanci oluyormuydu. Gunduz hafif hafif oluyor o onemli degil ama 3 gecedir uykumdan uyandiriyor bi sanci giriyor 5 10 dk surup geciyor. Tedirgin olmaya basladim. Benim blast. transferinden sonra 9. Gun 282 cikmisti degerim. Pazartesi tekrar kan vericem bakalim

Bende pco var kuzum zaten sıkıntılı yanı esımde bı sorun yoktu mayısda 4 sene bıtecek ılk tedavım tup olsun ısdedım saolsun dr.umda yaptı şans oranı yüksek geldiği için istedim ben
Saol canım Allah razı olsun kalp atışına 14unde gittik birini üst ultrasyonla duyduk diğerini alt ultrasyonla canım Dr.um da 2 hafta sonra gene gel dedi bıda gıdecem sonra maalesef bırakmak zorundayım aslında dr. Dan önce belimi ovdurmaya gidecektim de bu türlü kısmet olmadı hacamat yaptıracaktım bide böyle oldu çok şükür :) baya karışık oldu ama

Canım 10 unda transfer oldum 20 si test günümdü 345 çıkmıştı 2 tanemı transferin oldu senin benımde hafif sancım oluyordu sakın streslenme sen değerin çok güzel çıkmış daha rahim büyüdükçe sancın olacak sımdıde mıgde bulantısından ölüyorum

Ayyy ne kadar güzel maşaAllahhh yaaaa. Rabbim sımsıkı tutundursun bebişleriniiiiiii. Ay bebişler mi dedimmmmm yoksaa ikiz mi geliyorr hobaaaa
Ya valla annem dünden beri ikiz olsun diye dua ediyor canım. Bende çok isterim. Hayırlısı ise olsun ne güzel olur. Rabbim hepimize çifter çifter versin

Ya valla annem dünden beri ikiz olsun diye dua ediyor canım. Bende çok isterim. Hayırlısı ise olsun ne güzel olur. Rabbim hepimize çifter çifter versin
İnşallah ikiz olur canım ben hep yavrularım diye sevdım herkes de ikiz dıyodu çok şükür ikizim var rabbim bagıslarsa

yaklask ilaclar 1500 2000tl tedavi 6750tl'di benim allahm çocuğunu sana bağışlasın senn ilk çocuğun normllemi oldu nerde oturuyosun
amin rabbim cumlemizin evladini bagislasin olmayan herkesede tattirsin o duygulari.benim ilk çocuğum normal oldu sıkıntısız hamile kaldım şuan kızım 9 yaşında.ikinci olmuyor.ben küçük biyerde oturuyorum ama kayseri acibademde yaptırmayı düşünüyorum varmi aranızda acıbadem hakkında bilgisi olan

İlk 3 gün yatacaksın canım benim bol bol dinlen ve su iç bebişinle beraber güzelce beslen inşallah pozitif sonuç alacaksın bir güzel haberde sen vereceksin Allahın izniyle inşallah
Canım ya o kadar çok istiyorun ki güzel haber vermeyi. İnş nasip olur nasıl heyecanlıyım hala. Allah ım isteyen herkese nasip et lütfen.

insallah cnm insalahhhhh okadr çok istiyoorumki anne olmak helede benm sorunm yüzünden kocam babam olmıycak rabbiim yüzümüze bakarda olur inşallah
Yer gök dua üstüne olur inşallah canım kimsenin kucağı boş kalmayacak ben inanıyorum. Sen doktora git elinden geleni yap Allahım büyük

Canım ne diyeceğimi bilemedim çok üZüldüm. Demekki var bunda da bişey. Rabbim hayırlısını en iyisini versin sana inş. Duamdasın canım. Rabbim seni de güldürecek hepimizi güldürecek inş. Biz inancımıZı kaybemeyeceğiz. Hep dua edelim birbirimize canım.

Sık hiç karşılaşıyorum gerçi ben özelde aşılama yaptırıyorum doktorum ilaçlar için rapor çıkartıyor am aasilamada aynı olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…