- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.541
Aynen ya ne güzel olurSenin nisan adetin ne zaman canım beraber güzel haberler alalım inş
Benim Nisan 7 gibi ilk günü canım bi aksilik olmazsa ben sonucu aldığımda sen transfer olacaksın çok heyecanlıyım ilk denemem benimOlmazmı olur valla canım benimAmin inşallah canımm nisanın 22 23 ü gibi adetimin 3. günü oluyor herhangi bir gecikme olmazsa inaşllah canım o zaman gideceğim bakalım başlayacağız Allahın izniyle senin ne zaman
insallh güldürecek cnm rabbim dualarımız kbbull edicek can kardesmBenim can arkadaşım bende dua ediyorum hep isim Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
insallh dün ykandm bugn yapcm onun içindr gerck süt olmasi laazm akrabamizin peynircilik dkkni var ordan bulursm yapcam blki olur denemekten zarar gelmezSağol canım estağfirullah ne kusru denemekten zarar gelmez dene bencede canım inşallah 2. tedaviye başlamana gerek kalmadan hamile kalırsın Allahın izniyle
canım arkadşm nedesem bilemedim üzüldüm canını skma insallh rabbim bu sıkıntılarına karşılık kndiliginde olur suan ne yazıca mı bilemedimKızlar test sonucunu aldım ne yazık ki düzenli bir artış yok.Hayırlısı böyleymiş üzüldüm ama içim rahat nedense.İnşallah adetle beraber düşük olur ve daha fazla uğraşmak zorunda kalmam. Dış gebelik olmasın da çok zor o inşallah Rabbim bir daha yaşatmaz bize onu.En erken mayısta deneme yapabiliriz cnm bakalım belki Ramazan ayı uğurlu gelir.Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.Hakkınızı helal edin.Benim hakkım varsa hepinizie hella olsun.
insallh dün ykandm bugn yapcm onun içindr gerck süt olmasi laazm akrabamizin peynircilik dkkni var ordan bulursm yapcam blki olur denemekten zarar gelmez
canım Rahime çizik atmanın ücreti ne acaba histeroskopi esnasında mı atıldı sanaGayet basit bir işlem muayene odasında 5 dk da yaptı dr. Spekulum takıyor sonrasında rahim ağzını temizliyor ve sivri uçlu bir aletle çizik atıyor hasar veriyor rahim zarına. Bu şekilde embriyonun tutma olasılığı artıyor daha önce de yapılmıştı bana tedaviye başlayamadığım için geçen hafta bir daha yaptı dr dum saolsun
oyle canm nekkdrda birbirimizi tanımasak bilmesek dertlerimiz aynı burda hersey gercek nolmlde olsa bize üzülenlere inanmayz ama burası öyle degil çünkü hepimiz aynı çabadayız rabbim bu çabalarımızı görürKızlar maşallah topiğimiz ne kadar da canlanmış nazar değmesin inşallah hep böyle çoğalalım ve birbirimize her zmaan destek olup güzel haberler verelim bir insan tanımadığı görmeği insanları sever mi onların mutluluğuyla mutlu olup mutsuzluğuyla onunla beraber duygulanır mı gerçekten oluyormuş burda örendik bunu Hepinizi seviyorum iyiki varsınız canlarım
Benim Nisan 7 gibi ilk günü canım bi aksilik olmazsa ben sonucu aldığımda sen transfer olacaksın çok heyecanlıyım ilk denemem benimsizin yaş ve sorun neydi canım bi de ilk deneme de kaçıncı gün embriyosu kalitesi neydi? Hiç bişe bilmezken zaman içinde hepimiz kadın doğumcu olduk ya
oyle canm nekkdrda birbirimizi tanımasak bilmesek dertlerimiz aynı burda hersey gercek nolmlde olsa bize üzülenlere inanmayz ama burası öyle degil çünkü hepimiz aynı çabadayız rabbim bu çabalarımızı görür
cnm arkadsm bnm aklıma bisey takıldı bnm olumsuzz olduktan sonraa et parçası gbbi bisey geldi acaba hamile kalıp düşükmü yptm sinmn durumunu ogrennce aklıma takıldıAynen öyle canım benim yap yap gelmez tabi inşallah Rabbim güldürür yüzünü canım benimm
cnm arkadsm bnm aklıma bisey takıldı bnm olumsuzz olduktan sonraa et parçası gbbi bisey geldi acaba hamile kalıp düşükmü yptm sinmn durumunu ogrennce aklıma takıldı
Canım benim kendiliğinden bi kere gebe kaldım olmadı 6ay korunduk sonrasında 1 yıl boyunca denedik tutmadı doktora gittik hormonlarda adet de bi sıkıntı çıkmadı eşimde gayet iyi çıktı ama sebep yoktu doktorum ocak ayıydı başladığımız da tedaviye ilaçlı 2-3 ay deneriz sonra iğneli dedi yaza da önce aşılama sonra da tüp bebek yaparız olmazsa plan bu şekilde dedi bende neden bekliyoruz dedim ben zaten aşılama istemiyordum o kadar hormon alacaksam direkt tüp olsun şnsımız artsın dedim sen ne dersen o şekilde yaparım nasıl mutlu olacaksan dedi biz de öyle başladık yaniİnşallah canım sırayla pozitif sonuçlar alırız güzel haberler veririz birbirimize inşallahhAyy evet heyecanlı olunmaz mı yaa Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah. Bizde sorun sperm sayısı ve morfolojik sıkıntılar canım ilk denemem şubatta oldu 20 şubat test günümdü ama maalesef kimyasa gebelik oldu hayırlısı buymuş. 2 tane 5. gün iyi kalite blast embriyo transfer edilmişti. Şimdi dondurulmularda da 2 tane trasnfer olacak yine 5. gün blast doktor kaliteleri çok iyi dedi inşallah Rabbim bu sefer nasip eder. Doğru söylüyorsun valla aynen öyle canım Sizin sorun neydi canım
Canım transferden sonra hangi ilaçları kullanmıştın ? Bizim de 2 tane blast transfer olacak Allah’ın izniyle canımİnşallah canım sırayla pozitif sonuçlar alırız güzel haberler veririz birbirimize inşallahhAyy evet heyecanlı olunmaz mı yaa Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah. Bizde sorun sperm sayısı ve morfolojik sıkıntılar canım ilk denemem şubatta oldu 20 şubat test günümdü ama maalesef kimyasa gebelik oldu hayırlısı buymuş. 2 tane 5. gün iyi kalite blast embriyo transfer edilmişti. Şimdi dondurulmularda da 2 tane trasnfer olacak yine 5. gün blast doktor kaliteleri çok iyi dedi inşallah Rabbim bu sefer nasip eder. Doğru söylüyorsun valla aynen öyle canım Sizin sorun neydi canım
Canım benim kendiliğinden bi kere gebe kaldım olmadı 6ay korunduk sonrasında 1 yıl boyunca denedik tutmadı doktora gittik hormonlarda adet de bi sıkıntı çıkmadı eşimde gayet iyi çıktı ama sebep yoktu doktorum ocak ayıydı başladığımız da tedaviye ilaçlı 2-3 ay deneriz sonra iğneli dedi yaza da önce aşılama sonra da tüp bebek yaparız olmazsa plan bu şekilde dedi bende neden bekliyoruz dedim ben zaten aşılama istemiyordum o kadar hormon alacaksam direkt tüp olsun şnsımız artsın dedim sen ne dersen o şekilde yaparım nasıl mutlu olacaksan dedi biz de öyle başladık yaniHer ay başarı oranı %13 dedi cazip gelmedi bana da
Canım transferden sonra hangi ilaçları kullanmıştın ? Bizim de 2 tane blast transfer olacak Allah’ın izniyle canım
Natürel miydi canım transferinCanım transferden sonra sadece coraspin ve folibol kullandım ben
Hakkında hayırlısı olsun canım sıkma canını. İnş bi dahaki tedavinde sağlıklı sonuçlar alırsın. Doktor tahlil istedimi senden canımKızlar test sonucunu aldım ne yazık ki düzenli bir artış yok.Hayırlısı böyleymiş üzüldüm ama içim rahat nedense.İnşallah adetle beraber düşük olur ve daha fazla uğraşmak zorunda kalmam. Dış gebelik olmasın da çok zor o inşallah Rabbim bir daha yaşatmaz bize onu.En erken mayısta deneme yapabiliriz cnm bakalım belki Ramazan ayı uğurlu gelir.Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.Hakkınızı helal edin.Benim hakkım varsa hepinizie hella olsun.
Amin canım bu duyguyu kimsenin gözünde koymasın rabbim inşallahKesinlikle en iyisini yapmışsın canım boş yere zaman kaybetmemişsiniz sebebsiz olanlarda daha yüksek oluyor tutma oranı inşallah senin bebişinde tutar Allahın izniyle canım benimm