2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Aynen ya ne güzel olur Senin nisan adetin ne zaman canım beraber güzel haberler alalım inş

Olmazmı olur valla canım benim Amin inşallah canımm nisanın 22 23 ü gibi adetimin 3. günü oluyor herhangi bir gecikme olmazsa inaşllah canım o zaman gideceğim bakalım başlayacağız Allahın izniyle senin ne zaman

Benim Nisan 7 gibi ilk günü canım bi aksilik olmazsa ben sonucu aldığımda sen transfer olacaksın çok heyecanlıyım ilk denemem benim sizin yaş ve sorun neydi canım bi de ilk deneme de kaçıncı gün embriyosu kalitesi neydi? Hiç bişe bilmezken zaman içinde hepimiz kadın doğumcu olduk ya

Sağol canım estağfirullah ne kusru denemekten zarar gelmez dene bencede canım inşallah 2. tedaviye başlamana gerek kalmadan hamile kalırsın Allahın izniyle
insallh dün ykandm bugn yapcm onun içindr gerck süt olmasi laazm akrabamizin peynircilik dkkni var ordan bulursm yapcam blki olur denemekten zarar gelmez

canım arkadşm nedesem bilemedim üzüldüm canını skma insallh rabbim bu sıkıntılarına karşılık kndiliginde olur suan ne yazıca mı bilemedim

canım Rahime çizik atmanın ücreti ne acaba histeroskopi esnasında mı atıldı sana

oyle canm nekkdrda birbirimizi tanımasak bilmesek dertlerimiz aynı burda hersey gercek nolmlde olsa bize üzülenlere inanmayz ama burası öyle degil çünkü hepimiz aynı çabadayız rabbim bu çabalarımızı görür

İnşallah canım sırayla pozitif sonuçlar alırız güzel haberler veririz birbirimize inşallahh Ayy evet heyecanlı olunmaz mı yaa Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah. Bizde sorun sperm sayısı ve morfolojik sıkıntılar canım ilk denemem şubatta oldu 20 şubat test günümdü ama maalesef kimyasa gebelik oldu hayırlısı buymuş. 2 tane 5. gün iyi kalite blast embriyo transfer edilmişti. Şimdi dondurulmularda da 2 tane trasnfer olacak yine 5. gün blast doktor kaliteleri çok iyi dedi inşallah Rabbim bu sefer nasip eder. Doğru söylüyorsun valla aynen öyle canım Sizin sorun neydi canım

Aminnnn inşallah canım benim inşallahh

Aynen öyle canım benim yap yap gelmez tabi inşallah Rabbim güldürür yüzünü canım benimm
cnm arkadsm bnm aklıma bisey takıldı bnm olumsuzz olduktan sonraa et parçası gbbi bisey geldi acaba hamile kalıp düşükmü yptm sinmn durumunu ogrennce aklıma takıldı

cnm arkadsm bnm aklıma bisey takıldı bnm olumsuzz olduktan sonraa et parçası gbbi bisey geldi acaba hamile kalıp düşükmü yptm sinmn durumunu ogrennce aklıma takıldı

Yok canım hiç kafana takma bende de normal adetim başlayınca oldu ama o pıhtı şekilde olması ilaçlardan da kaynaklı olabiliyormuş yoksa az da olsa yüksek çıkardı değerin

Canım benim kendiliğinden bi kere gebe kaldım olmadı 6ay korunduk sonrasında 1 yıl boyunca denedik tutmadı doktora gittik hormonlarda adet de bi sıkıntı çıkmadı eşimde gayet iyi çıktı ama sebep yoktu doktorum ocak ayıydı başladığımız da tedaviye ilaçlı 2-3 ay deneriz sonra iğneli dedi yaza da önce aşılama sonra da tüp bebek yaparız olmazsa plan bu şekilde dedi bende neden bekliyoruz dedim ben zaten aşılama istemiyordum o kadar hormon alacaksam direkt tüp olsun şnsımız artsın dedim sen ne dersen o şekilde yaparım nasıl mutlu olacaksan dedi biz de öyle başladık yani Her ay başarı oranı %13 dedi cazip gelmedi bana da

Canım transferden sonra hangi ilaçları kullanmıştın ? Bizim de 2 tane blast transfer olacak Allah’ın izniyle canım

Kesinlikle en iyisini yapmışsın canım boş yere zaman kaybetmemişsiniz sebebsiz olanlarda daha yüksek oluyor tutma oranı inşallah senin bebişinde tutar Allahın izniyle canım benimm

Hakkında hayırlısı olsun canım sıkma canını. İnş bi dahaki tedavinde sağlıklı sonuçlar alırsın. Doktor tahlil istedimi senden canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…