2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Canım devlet hastanesinde rapor çıkarmak için sanırım bir takım şartlar var onları sağlıyorsan tüp bebek için rapor veriyorlar.Medipol Üniversite hastanesi oldugu ıcın doktorum gereklı durumlarda şartlar uyuyorsa bız rapor cıkartabılıyoruz dedı ve cıkardı hemen.Herhangi bır sıkıntın var mı bılmıyorum ama eger varsa Medıpol de tedavı olursan raporlu tuğ bebek yapma sansın olabılır ılaclarda bayagı ındırım oluyor cunku.

Canım devlet hastanesinde öyle bir şeyi söylemezler mi ki pek anlamadım bu raporu, bende bir sıkıntı yok. Sıkıntı olunca mı rapor alınıyor kafa üç buçuk:KK11: benim muayeneler dışında sağlık kurulunda bir kağıda tek tek kaşe bastırdım psikolog dahiliye ve anesteziden, en sonda baş hekim onayı aldık, sgk vs raporlarıda verdik bunlar değil mi ya:KK64::KK64::KK64:

kızlar tahmini olarak ne kadar tutuyor bu tüp bebek fiyatları.benim bir çocuğum var bu yüzden devlet hicbir şeyi karşılamıyormuş diye duydum dogrumu

Şuan hastanede bekliyorum erkenden geldim. Gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca Allah razı olsun güzel kalpli arkadaşım şöyle sarılsam bende bir bıraksam kendimi ağlasam belki rahatlarım. İnşallah dediklerin bir gün gerçek olur Rabbim sanada en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin kuzum canm bnmm:dua::KK200::KK200:

Yaa kıyamamm sanaaa :KK68: Gerçek olacağına canı gönülden inanıyorummm. Bugün 2018 diye gidiyor mesajlarımız. Yarın bir gün 2019 2020 diye gidecek ve biz sıpalarımızı çekiştireceğiz Allah'ın izniyleee :KK25::KK25:

Şuan hastanede bekliyorum erkenden geldim. Gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca Allah razı olsun güzel kalpli arkadaşım şöyle sarılsam bende bir bıraksam kendimi ağlasam belki rahatlarım. İnşallah dediklerin bir gün gerçek olur Rabbim sanada en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin kuzum canm bnmm:dua::KK200::KK200:

Yaa kıyamamm sanaaa :KK68: Gerçek olacağına canı gönülden inanıyorummm. Bugün 2018 diye gidiyor mesajlarımız. Yarın bir gün 2019 2020 diye gidecek ve biz sıpalarımızı çekiştireceğiz Allah'ın izniyleee :KK25::KK25:

Kaç kere gitmiş bu mesaj yahuu :)

Ooo kizlar 1 gun giremedim mesajla dolmus buralar masallah cok aktif bir topigimiz var :)

Allah razi olsun canim benim. Bu topikte hamile olmayan kalmaz insallah bahar bereketiyle geldi ard arda bir cok olumlu sonuclar aldik. Insallah devamida gelir hepiniz dualarimdasiniz.

Aayyy guzelimmm hadi hayirlisiyla cok guzel gecer insallah. Hic olumsuz dusunme buralar bereketlendi bu aralar. Cok buyuk dua halkasi yaptik hergun birbirimize dua ediyoruz. Allahin izniyle seninde tutacak insallah canim

Allah razi olsun canim. Hamile kalan arkadaslarda hayirlisi ile sonuna kadar saglikli bir sekilde ilerler insallah. Hic stres bitmiyor. Ilk once yumurta oluscakm8 sonra dollenecekmi sonra tutunacakmi sonra kese olusacakmi kalp atisi olcakmi hic bitmez bu telas. Rabbim sonuna kadar hayirli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin insallah

Beni doktorum pazartesi cagirdi canim. Pazartesi sabah kan testimi tekrarlicam ultrasonlada bakariz dedi ama ultrasonla keseleri gormek icin cok erken degil mi anlamadim. Sen keseyi gormedin dimi henuz.
Çarşamba çağırdı canım beni. Çok erken tabiki ama zaten karından gözükmez diye düşünüyorum vajinadan bakılır oda minicik görürler :KK66: inşallah goruruzde

kızlar tahmini olarak ne kadar tutuyor bu tüp bebek fiyatları.benim bir çocuğum var bu yüzden devlet hicbir şeyi karşılamıyormuş diye duydum dogrumu
yaklask ilaclar 1500 2000tl tedavi 6750tl'di benim allahm çocuğunu sana bağışlasın senn ilk çocuğun normllemi oldu nerde oturuyosun

Çarşamba çağırdı canım beni. Çok erken tabiki ama zaten karından gözükmez diye düşünüyorum vajinadan bakılır oda minicik görürler :KK66: inşallah goruruzde
hic hamile kalıp byle bi işlem grmedim cnm ama muhtemelen öyle olur rabbim.onları sana bağışlasın teyzesi sabırsızlıkla onu bekliycek çarşamba gnu bissürü yyenim olduuuuu sayenizde kızlar :emir_bebek::emir_bebek:

nekdr sute yaptn cnm bbide nekdr sure yaptn iliskiye her suttnn snrami girdin? cok sordum k.bkma
Olurum canım aklına takılanı her zaman sorabilirsin inşallah faydası olur yarım kilo süt yarım demet maydonoz koydum yıkayıp elımle böldüm sadece maydonozu ben naptım ilk sıcaklığı gectıkden sonra oturdum soguyunca gene kaynattım 2.kez oturdum kovanın içine bu tabağa koydum biraz zor oluyor yarım yarım 1 saat oturdum canım 2 güne bu ılıskıye girdim adet bitince yapılır doye okumuştum ertesi günü başladım bitince zaten akıntı için yapılıyo diye okumuştum canım inşallah rabbim ol der olur senin de yüzün guler

Transfer sonrası, opu sonrası yasak hatta opu öncesi de bir iki gün yasak olabilir:KK48::KK48:
Yasak evet. Başka topikteki bir arkadaş nasıl olsa olmaz diye ilişki olmuş hamile kaldı ve düşük yaptı kullanılan ilaçlardan riske atmamak gerek biz nerdeyse 1 ay oldu tedavi basladigindan beri asla riske atmadık

Kızlar test sonucunu aldım ne yazık ki düzenli bir artış yok.Hayırlısı böyleymiş üzüldüm ama içim rahat nedense.İnşallah adetle beraber düşük olur ve daha fazla uğraşmak zorunda kalmam. Dış gebelik olmasın da çok zor o inşallah Rabbim bir daha yaşatmaz bize onu.En erken mayısta deneme yapabiliriz cnm bakalım belki Ramazan ayı uğurlu gelir.Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.Hakkınızı helal edin.Benim hakkım varsa hepinizie hella olsun.
Rabbim gönlünce göre versin canım Allah buyuktur

Yasak evet. Başka topikteki bir arkadaş nasıl olsa olmaz diye ilişki olmuş hamile kaldı ve düşük yaptı kullanılan ilaçlardan riske atmamak gerek biz nerdeyse 1 ay oldu tedavi basladigindan beri asla riske atmadık
Biz de riske atmadık da ne oldu sonuc hüsran :110:

Olurum canım aklına takılanı her zaman sorabilirsin inşallah faydası olur yarım kilo süt yarım demet maydonoz koydum yıkayıp elımle böldüm sadece maydonozu ben naptım ilk sıcaklığı gectıkden sonra oturdum soguyunca gene kaynattım 2.kez oturdum kovanın içine bu tabağa koydum biraz zor oluyor yarım yarım 1 saat oturdum canım 2 güne bu ılıskıye girdim adet bitince yapılır doye okumuştum ertesi günü başladım bitince zaten akıntı için yapılıyo diye okumuştum canım inşallah rabbim ol der olur senin de yüzün guler
insallah olur cnm rabbimin izniyle hersey nasip kısmet bakkalmartk. senn şimdi 2lerinmi olcak

insallah olur cnm rabbimin izniyle hersey nasip kısmet bakkalmartk. senn şimdi 2lerinmi olcak
Insallah canım ben pek faydasını gotemedkm ama ınsallah sana faydası olur.Evet kuzum Allah nasip ederse ikizim olacak novaarta gidiyorum ankaradayım rabbim herkese yaşatsın inşallah hepinizin yaşamasını isterim canı gönülden

X