- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.521
Günaydın sinemcim insallah degerin katlamamıştır artk dogdugunda popisini ısırırsın bizim için bizzi cok ugrastrdı diyegünaydın kızlar,
kan verdim ben gene değer düşük olduğu için mecburinşallah düzgün yükselme olur.Sanırım olumlu olursa bugun ki sonuc pazartesı ya da salı tekrar yapacagım test benım kı masallah bebek gelecekse de anamızı aglattı yanı hıcbırsey kolay olmadı ya hala da devam edıyor.Umarım bu uğraslarımızın sonu mutlu bıter. @tugken @INCIK BONCUK
ben 7aylk evliykn ameliyaat oldum oda ilk gece kan gelmedigini gorunce braz gectikten snra hastaneye gttim doktor dedi bnmkini snra iste amelliyt oldum cnmValla vajinismusun diye de ilk kez tüp bebek için gittiğimde ki doktor dedi. Onun dışında hep araştırmalarımla kendi kendimi anladım. Ve daha kötüydümde kendi kendime birazcık tedavi ettim :)
İnşallah saolasın canımgünaydın cnm,
bu kadar olumsuz düşünme kötüyü de çağırma herkesin sınavı farklı kimi 1 seferde bebek sahıbı olabılıyor kımı defalarca ugrasıyor kendını uzme.Insllah hıcbır sorun cıkmayacak ve tedavıne baslayacaksın ılaclara takılma cnm ya elınde sonunda hepsı vucuttan atılıyor.Rabbım saglıklı hayırlı evlatlar nasıp eder ınsallah cnm benım umıtsızlıge kapılma.Insallah her sey coookkk guzel olacak ben ınanıyorum
Benim can arkadaşım bende dua ediyorum hep isim Rabbim yüzümüzü güldürür inşallahCanm damla'cım hic canını sıkma bu mübarek aylarda rabbim senn yüzünü güldürecek hep dua ediyorumm herkesin adını sayıyorum tek tek olucak hepimizin çocuğu sennde olcak teyzelerı onu burdan oraya sevicek insallaah allahn izniyle canmhamilelik sana çok ama çok yakışacak gzel arkadaşım
kolay gelsin cnm k.bakma ozman bu yöntemle hamile kalan var duydum kaynanmn bi akrabasinn ccugu olmamış hiç sonra bunu yapıp eşiyle ilişkiye girmiş hamile kalmis 2ccugu olmuş bende deniycem
Canım çok rahat geçti inanılmaz duygulandım rahime bırakıldığı zaman çok dua ettim. Hayırlısı ile güzel haber alırız inş. Bugün hep yatacak mıyım böyle:))
Selamün Aleyküm kizlar
Rabbim herkesin emeginin karsiligini versin insAllah.
Bizde bi kac senedir tup bebekle meskuluz. Cok zor bir donem ucuncu deneyimimizde Sükür dondurulmuslarimiz oldu ve sali günü ikitane yerlestirdiler biri blast biride dortlu hucreden olusan embryo..
Yalniz gectigimiz sali günu yerlestirdiler ve carsamba aksami kanama oldu pembe bazen azda olsa kirmizi sonra kasik agrilari cok agir hemde ne oldugunu anlam veremedim ki hickimse veremedi doktorun yardimcisi bile anlamadi gelde demedi cunki dusuk icin cok erken ve regl icinde cok erken dediler dunde kanama devam az olsada. Bugun sabah kesildi ve demin yine azar azar geldi.. bu arada hala progynova ve fitil kullaniyorum boyle bise basina gelen varmi beni aydinlatabilirmisiniz!? Simdiden Allah cc razi olsun. Bu arada ben hollandadan katliyorum
Canim Ikinciyi de yaptım b3n yazdım dr.a çarşamba gel dedi ultrason için
Kızlar merhaba şubat 22 de opu oldum dondurulmuş transfer olacak Nisa’nda Allah’ın izniyle 2 ay dinlendirme uygun gördü doktor .. bekleme aşamasında korundunuz mu ya çok merak ediyorum
Bende yarın dr a gideceğim Allah'ın izniyle adetimin 2.günü. İnşallah bir sorun çıkmaz muayenede, kan sonuçlarında ve tedaviye başlarız hayırlısıyla. Uzun protokol tedavim yarıda kesildi en son..Yarın başlarsak yüksek doz ilaç alacağım ve beklemekten yoruldum (uzun zamandır tedavi süreçleri maddi manevi zorladı çünkü) zaman benim için önemli dondurulmuşum yok rezerv azaldı...Yarın yeterli af göremezse,kan sonuçlarım iyi çıkmazsa kist çıkarsa..bir sürü soru işareti var kafamda yinede Rabbim ne nasip ettiyse razıyım sabır nasip etsin isyan ettirmesin inşallah. Anne olmayı ne kadar çok istediğimi tarif edemem. Eminim her biriniz kendi içinde bu duyguyu en yoğun şekilde yaşıyor ve demek istediğimi gayet iyi anlıyor. Keşke her birimiz bu duyguyu yaşasak bir tanemiz bile eksik değil hepimiz inşallah anneliği yaşayalım öyle çok isterim ki Allah yardımcımız olsun..
Yok kız niye korunacaksın körün istediği bir göz ALLAH verdi iki göz olur hatta, benim hiç başıma gelmedi ama hiç akla mantığa sığmıyor korunmak.
İlişki yasak değilmi tüp bebek tedavisi döneminde kızlar
günaydın kızlar,
kan verdim ben gene değer düşük olduğu için mecburinşallah düzgün yükselme olur.Sanırım olumlu olursa bugun ki sonuc pazartesı ya da salı tekrar yapacagım test benım kı masallah bebek gelecekse de anamızı aglattı yanı hıcbırsey kolay olmadı ya hala da devam edıyor.Umarım bu uğraslarımızın sonu mutlu bıter. @tugken @INCIK BONCUK
Rabbimin elbet bir bildiği vardır en azından sorunların ne olduğunu anladınız.Umarım bundan sonra yüzünüz güler mutlu sonra ulaşırsınız.Allaha emanet olun.Günaydın, embrıyo imha formumuzu verdik az önce. Dr um dış görünüşünün çok sağlıklı olduğunu ve transfer edılseydı kesinlikle tutacağını söyledi. Ama bebekte zeka geriliği, kalp hastalığı ve bir çok komplıkasyonun olacağını ve 1 yaşına gelmeden öleceğini söyledi. 1 senelik uğraşımız bugün son buldu. Eşim globozosperm olduğu için çok sıkıntılı bir süreçti.sil baştan başlayacağız. Genede şanslıyız cgh testi için ısrarcı olduk ve yaptırdık.Test yaptırmadan yapılan ve tutmayan transferlerın %80 ni embrıyonun sağlıksız olmasından kaynaklı.grs üzere
Günaydın, embrıyo imha formumuzu verdik az önce. Dr um dış görünüşünün çok sağlıklı olduğunu ve transfer edılseydı kesinlikle tutacağını söyledi. Ama bebekte zeka geriliği, kalp hastalığı ve bir çok komplıkasyonun olacağını ve 1 yaşına gelmeden öleceğini söyledi. 1 senelik uğraşımız bugün son buldu. Eşim globozosperm olduğu için çok sıkıntılı bir süreçti.sil baştan başlayacağız. Genede şanslıyız cgh testi için ısrarcı olduk ve yaptırdık.Test yaptırmadan yapılan ve tutmayan transferlerın %80 ni embrıyonun sağlıksız olmasından kaynaklı.grs üzere
Kızlar test sonucunu aldım ne yazık ki düzenli bir artış yok.Hayırlısı böyleymiş üzüldüm ama içim rahat nedense.İnşallah adetle beraber düşük olur ve daha fazla uğraşmak zorunda kalmam. Dış gebelik olmasın da çok zor o inşallah Rabbim bir daha yaşatmaz bize onu.En erken mayısta deneme yapabiliriz cnm bakalım belki Ramazan ayı uğurlu gelir.Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.Hakkınızı helal edin.Benim hakkım varsa hepinizie hella olsun.
Aynen ya ne güzel olurBende şubatta kimyasal geçirdim canım 2 ay dinlenme verdi Nisan da dondurulmuşlarla başlayacağız inşallah ama ben korunmuyorum yinede doktorum da özellikle birşey söylemedi belli mi olur kendiliğimiden kalıveririz Allahtan ümit kesilmez