-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.501
Aynen canım çok haklısın. Her bir doktor farklı diyo. Allah hepimizin yardımcısı olsunAaa estafurullah ne yanlış anlaması canım benim aramızda her şeyi konuşuyoruz soruyoruz tabi ki soracağız da sen takma bunlara rahat ol. Bende ilişkiye girip hamile kalan arkadaşlara şahit oldum her dr farklı sanırım kimi yasak diyor..benim bir arkadaşta opu sonrası hamile kaldı geride kalan yumurta varmış şok olmuştuk neler var neler Rabbim nasip ettiyse kim ne dese boş
Şuan hamilemisin transferi beklerken mi oldu yoksaaaa ben mi yanlış anladımAyyy hemde nasılllll. Hele şuan kesin hamileyim yaa transferede gerek kalmadı diye dalga geçiyorum kendimlee
Ya işte aslnda hani olmalıki şans artsın ne bileyim benim mantığıma göre öyle geliyoCanım valla biz opu öncesi 1 hafta sonra 2 hafta ohss oldum sonra da bi hafta adet oldum doktor 10güne kadar yine yasak dedi ilişkiye bile korunmak da değilbiz dinlemedik son kontrolde ilişki olsun korunmayın dedi nihayet
Varmıdır ki öyle kalan ya heyecan yaptım bi anda10 numara 5 yıldız olur heee
Bana yumurtalıklar aşırı uyarıldığı için ters döner acil ameliyata alırız hoplamak zıplamak yok dedi
Şuan hamilemisin transferi beklerken mi oldu yoksaaaa ben mi yanlış anladım
Varmıdır ki öyle kalan ya heyecan yaptım bi anda
Bende yarın dr a gideceğim Allah'ın izniyle adetimin 2.günü. İnşallah bir sorun çıkmaz muayenede, kan sonuçlarında ve tedaviye başlarız hayırlısıyla. Uzun protokol tedavim yarıda kesildi en son..Yarın başlarsak yüksek doz ilaç alacağım ve beklemekten yoruldum (uzun zamandır tedavi süreçleri maddi manevi zorladı çünkü) zaman benim için önemli dondurulmuşum yok rezerv azaldı...Yarın yeterli af göremezse,kan sonuçlarım iyi çıkmazsa kist çıkarsa..bir sürü soru işareti var kafamda yinede Rabbim ne nasip ettiyse razıyım sabır nasip etsin isyan ettirmesin inşallah. Anne olmayı ne kadar çok istediğimi tarif edemem. Eminim her biriniz kendi içinde bu duyguyu en yoğun şekilde yaşıyor ve demek istediğimi gayet iyi anlıyor. Keşke her birimiz bu duyguyu yaşasak bir tanemiz bile eksik değil hepimiz inşallah anneliği yaşayalım öyle çok isterim ki Allah yardımcımız olsun..
Şuan hastanede bekliyorum erkenden geldim. Gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca Allah razı olsun güzel kalpli arkadaşım şöyle sarılsam bende bir bıraksam kendimi ağlasam belki rahatlarım. İnşallah dediklerin bir gün gerçek olur Rabbim sanada en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin kuzum canm bnmmYaa benimm güzell kardeşimmm yaaa. Öyle güzel yüreğin var kii, Rabbim bu yüreğinin hatrına, bu yorgunluklarının hatrınaa sana öyle güzel evlatlar verecek kiii bak görrr. Bi sarılasım var sanaa bi sarılasımmm sımsıkı hemde..
Sen hiç olumsuzlukları düşünme birtanem yaa. Rahmi olmayan veya alınmak zorunda kalan kardeşlerimiz var.. Hep en kötüsünü düşünelim ve halimizden memnun olalım canımmm benimm. Allah ol diyecek ve senin karnına bir pıtırcık konacakkk
Şimdiden elini karnına koy ve hisset... Anne olacaksınn sen annee... Adında kınalıanne olacak burada
Canım devlet hastanesinde rapor çıkarmak için sanırım bir takım şartlar var onları sağlıyorsan tüp bebek için rapor veriyorlar.Medipol Üniversite hastanesi oldugu ıcın doktorum gereklı durumlarda şartlar uyuyorsa bız rapor cıkartabılıyoruz dedı ve cıkardı hemen.Herhangi bır sıkıntın var mı bılmıyorum ama eger varsa Medıpol de tedavı olursan raporlu tuğ bebek yapma sansın olabılır ılaclarda bayagı ındırım oluyor cunku.Canım raporlu ne oluyor? Sağlık kurulunda psikoloji dahiliye anesteziden onay almak mı oluyor
aklıma gelmedı hıc oyle yaKuzumm aparatsızda olurr. Kaynayan suya havuçları koy. Ama yumuşamayacak. Hemenn çıkar rendele ve rendelenen havuçları tülbentle sık. Suyu çıkacak inşaAllahh
merhaba cnm yapılan işlemlerden dolayı bende de transferden sonra cok agrı oldu.Kahverengı lekelenmelerım oldu.Vajınadan kullandıgın ılacları kullanırken daha dıkkat etmeye calıs cok zorlama ilaçların emilmesi gerekıyorsa eger ne kullanıyorsun bılmıyorum ama hareket etmen lazım vucutta emılmesı ıcın.Rabbımın ıznıyle hıcbısey olmaz ınsallah.Allah yardımcın olsun cnmSelamün Aleyküm kizlar
Rabbim herkesin emeginin karsiligini versin insAllah.
Bizde bi kac senedir tup bebekle meskuluz. Cok zor bir donem ucuncu deneyimimizde Sükür dondurulmuslarimiz oldu ve sali günü ikitane yerlestirdiler biri blast biride dortlu hucreden olusan embryo..
Yalniz gectigimiz sali günu yerlestirdiler ve carsamba aksami kanama oldu pembe bazen azda olsa kirmizi sonra kasik agrilari cok agir hemde ne oldugunu anlam veremedim ki hickimse veremedi doktorun yardimcisi bile anlamadi gelde demedi cunki dusuk icin cok erken ve regl icinde cok erken dediler dunde kanama devam az olsada. Bugun sabah kesildi ve demin yine azar azar geldi.. bu arada hala progynova ve fitil kullaniyorum boyle bise basina gelen varmi beni aydinlatabilirmisiniz!? Simdiden Allah cc razi olsun. Bu arada ben hollandadan katliyorum
günaydın cnm,Bende yarım saat yatıp lavaboya gittim hastanede sonrası giyinip çıktım. Hatta bizim merkez transfer yapılan kat alt katta çıkarken asansöre bindik çıktık yukarı tam asansör kapısı omzuma bor çarptı bi anda okadar sarsildimki eyyyvaaahhhhhh dedim yedik naneyihep beni bulur böle şeyler
günaydın cnm,Bende yarın dr a gideceğim Allah'ın izniyle adetimin 2.günü. İnşallah bir sorun çıkmaz muayenede, kan sonuçlarında ve tedaviye başlarız hayırlısıyla. Uzun protokol tedavim yarıda kesildi en son..Yarın başlarsak yüksek doz ilaç alacağım ve beklemekten yoruldum (uzun zamandır tedavi süreçleri maddi manevi zorladı çünkü) zaman benim için önemli dondurulmuşum yok rezerv azaldı...Yarın yeterli af göremezse,kan sonuçlarım iyi çıkmazsa kist çıkarsa..bir sürü soru işareti var kafamda yinede Rabbim ne nasip ettiyse razıyım sabır nasip etsin isyan ettirmesin inşallah. Anne olmayı ne kadar çok istediğimi tarif edemem. Eminim her biriniz kendi içinde bu duyguyu en yoğun şekilde yaşıyor ve demek istediğimi gayet iyi anlıyor. Keşke her birimiz bu duyguyu yaşasak bir tanemiz bile eksik değil hepimiz inşallah anneliği yaşayalım öyle çok isterim ki Allah yardımcımız olsun..
eve canm çok şeyler var nebilim insan acabamı diyo rabbim yrdmcımız olsunnCanim bende diydum bunu baska topiklerden hatta sarimsagin ucuna ip baglayip koyup yatiyorlardi eger sabah falan agizlarina sarimsak tadi geliyorsa tupler acik demekmiş enfeksiyonu kırıtıyormuş falan ayyyy daha neler neler yapanların çoğu doğurdu :)))
ar ve yardımcınız olsun, düşünme düşünme düşünme valla bak etrafta ne kad
valla benım normal yolla olma olasılıgı olmadıgı ıcın ben korunmadımİlişki yasak değilmi tüp bebek tedavisi döneminde kızlar
Canm damla'cım hic canını sıkma bu mübarek aylarda rabbim senn yüzünü güldürecek hep dua ediyorumm herkesin adını sayıyorum tek tek olucak hepimizin çocuğu sennde olcak teyzelerı onu burdan oraya sevicek insallaah allahn izniyle canmBende yarın dr a gideceğim Allah'ın izniyle adetimin 2.günü. İnşallah bir sorun çıkmaz muayenede, kan sonuçlarında ve tedaviye başlarız hayırlısıyla. Uzun protokol tedavim yarıda kesildi en son..Yarın başlarsak yüksek doz ilaç alacağım ve beklemekten yoruldum (uzun zamandır tedavi süreçleri maddi manevi zorladı çünkü) zaman benim için önemli dondurulmuşum yok rezerv azaldı...Yarın yeterli af göremezse,kan sonuçlarım iyi çıkmazsa kist çıkarsa..bir sürü soru işareti var kafamda yinede Rabbim ne nasip ettiyse razıyım sabır nasip etsin isyan ettirmesin inşallah. Anne olmayı ne kadar çok istediğimi tarif edemem. Eminim her biriniz kendi içinde bu duyguyu en yoğun şekilde yaşıyor ve demek istediğimi gayet iyi anlıyor. Keşke her birimiz bu duyguyu yaşasak bir tanemiz bile eksik değil hepimiz inşallah anneliği yaşayalım öyle çok isterim ki Allah yardımcımız olsun..
günaydın kızlar,
ben korkunmadm canm sende korunma bi bakarsn olur cnku okdr tedavi ilaclar falan bi baktn oluverdi rabbbim nasip etcek cnm hepimizeYok kız niye korunacaksın körün istediği bir göz ALLAH verdi iki göz olur hatta, benim hiç başıma gelmedi ama hiç akla mantığa sığmıyor korunmak.