2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Aynen canım çok haklısın. Her bir doktor farklı diyo. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım valla biz opu öncesi 1 hafta sonra 2 hafta ohss oldum sonra da bi hafta adet oldum doktor 10güne kadar yine yasak dedi ilişkiye bile korunmak da değil biz dinlemedik son kontrolde ilişki olsun korunmayın dedi nihayet
Ya işte aslnda hani olmalıki şans artsın ne bileyim benim mantığıma göre öyle geliyo

Şuan hamilemisin transferi beklerken mi oldu yoksaaaa ben mi yanlış anladım

Yokk kızzz ayyy keşkeeee Nisanda tüp bebeğe devam edeceğim Allah'ın izniyleee Daha yumurta toplama bile olmadı :)) Kendimle uğraşıyorm güya transfere gerek kalmadan hamileymişim gibi evcilik oyunu hhahaha

Son düzenleme:

Yaa benimm güzell kardeşimmm yaaa. Öyle güzel yüreğin var kii, Rabbim bu yüreğinin hatrına, bu yorgunluklarının hatrınaa sana öyle güzel evlatlar verecek kiii bak görrr. Bi sarılasım var sanaa bi sarılasımmm sımsıkı hemde..

Sen hiç olumsuzlukları düşünme birtanem yaa. Rahmi olmayan veya alınmak zorunda kalan kardeşlerimiz var.. Hep en kötüsünü düşünelim ve halimizden memnun olalım canımmm benimm. Allah ol diyecek ve senin karnına bir pıtırcık konacakkk

Şimdiden elini karnına koy ve hisset... Anne olacaksınn sen annee... Adında kınalıanne olacak burada

Şuan hastanede bekliyorum erkenden geldim. Gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca Allah razı olsun güzel kalpli arkadaşım şöyle sarılsam bende bir bıraksam kendimi ağlasam belki rahatlarım. İnşallah dediklerin bir gün gerçek olur Rabbim sanada en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin kuzum canm bnmm

Canım raporlu ne oluyor? Sağlık kurulunda psikoloji dahiliye anesteziden onay almak mı oluyor
Canım devlet hastanesinde rapor çıkarmak için sanırım bir takım şartlar var onları sağlıyorsan tüp bebek için rapor veriyorlar.Medipol Üniversite hastanesi oldugu ıcın doktorum gereklı durumlarda şartlar uyuyorsa bız rapor cıkartabılıyoruz dedı ve cıkardı hemen.Herhangi bır sıkıntın var mı bılmıyorum ama eger varsa Medıpol de tedavı olursan raporlu tuğ bebek yapma sansın olabılır ılaclarda bayagı ındırım oluyor cunku.

merhaba cnm yapılan işlemlerden dolayı bende de transferden sonra cok agrı oldu.Kahverengı lekelenmelerım oldu.Vajınadan kullandıgın ılacları kullanırken daha dıkkat etmeye calıs cok zorlama ilaçların emilmesi gerekıyorsa eger ne kullanıyorsun bılmıyorum ama hareket etmen lazım vucutta emılmesı ıcın.Rabbımın ıznıyle hıcbısey olmaz ınsallah.Allah yardımcın olsun cnm

günaydın cnm,
transferden yarım saat sonra benı kaldırdılar wc ye goturduler herkese de boyle yapıyorlarmıs.Transferden sonra ılk 3 gun onemlı tutunma o zmnlarda oluyor.Bana ılk 3 gun dınlen kendını yorma ama 24 saat da yatma dedıler kabız olunuyormus sonra.Wc ye gıt yemegını ye sadece sureklı dolanma ayakta.Mumkun oldugunca dınlenmeye calıs cnm.Rabbım yuzunu guldurur ınsallah

günaydın cnm,

bu kadar olumsuz düşünme kötüyü de çağırma herkesin sınavı farklı kimi 1 seferde bebek sahıbı olabılıyor kımı defalarca ugrasıyor kendını uzme.Insllah hıcbır sorun cıkmayacak ve tedavıne baslayacaksın ılaclara takılma cnm ya elınde sonunda hepsı vucuttan atılıyor.Rabbım saglıklı hayırlı evlatlar nasıp eder ınsallah cnm benım umıtsızlıge kapılma.Insallah her sey coookkk guzel olacak ben ınanıyorum

eve canm çok şeyler var nebilim insan acabamı diyo rabbim yrdmcımız olsunn)

Canm damla'cım hic canını sıkma bu mübarek aylarda rabbim senn yüzünü güldürecek hep dua ediyorumm herkesin adını sayıyorum tek tek olucak hepimizin çocuğu sennde olcak teyzelerı onu burdan oraya sevicek insallaah allahn izniyle canm hamilelik sana çok ama çok yakışacak gzel arkadaşım

Yarın S sinemis25 ve INCIK BONCUK kan testi tekrarlayacaksınız değil mi Allah kolaylık versin
günaydın kızlar,

kan verdim ben gene değer düşük olduğu için mecbur inşallah düzgün yükselme olur.Sanırım olumlu olursa bugun ki sonuc pazartesı ya da salı tekrar yapacagım test benım kı masallah bebek gelecekse de anamızı aglattı yanı hıcbırsey kolay olmadı ya hala da devam edıyor.Umarım bu uğraslarımızın sonu mutlu bıter. tugken INCIK BONCUK

Yok kız niye korunacaksın körün istediği bir göz ALLAH verdi iki göz olur hatta, benim hiç başıma gelmedi ama hiç akla mantığa sığmıyor korunmak.
ben korkunmadm canm sende korunma bi bakarsn olur cnku okdr tedavi ilaclar falan bi baktn oluverdi rabbbim nasip etcek cnm hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…