2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

InsAllah canim insAllah. Rabbim sonumuzu Hayr eylesin.

Bilmiyorumki okadarda zor gecmedi ama iyi sokamadi diye birazdaha itti iceri dogru dusunuyorum ondanmi anlayamadim .. Rabbim Kerim dua edin canim
Beklemekten dua etmekten başka yapacak bir şey yok canım ve stres sakın sakın yapma bu çok önemli

Bende yarın dr a gideceğim Allah'ın izniyle adetimin 2.günü. İnşallah bir sorun çıkmaz muayenede, kan sonuçlarında ve tedaviye başlarız hayırlısıyla. Uzun protokol tedavim yarıda kesildi en son..Yarın başlarsak yüksek doz ilaç alacağım ve beklemekten yoruldum (uzun zamandır tedavi süreçleri maddi manevi zorladı çünkü) zaman benim için önemli dondurulmuşum yok rezerv azaldı...Yarın yeterli af göremezse,kan sonuçlarım iyi çıkmazsa kist çıkarsa..bir sürü soru işareti var kafamda yinede Rabbim ne nasip ettiyse razıyım sabır nasip etsin isyan ettirmesin inşallah. Anne olmayı ne kadar çok istediğimi tarif edemem. Eminim her biriniz kendi içinde bu duyguyu en yoğun şekilde yaşıyor ve demek istediğimi gayet iyi anlıyor. Keşke her birimiz bu duyguyu yaşasak bir tanemiz bile eksik değil hepimiz inşallah anneliği yaşayalım öyle çok isterim ki Allah yardımcımız olsun..

Canım Rabbim yardımcın olsun. İnşallah herşey yolunda gider ve sağlıklı bir hamileliğin olur güzel doğumla sonuçlanır Aminn inşallah

aleykummeselam canım hayırlı akşamlar geçmiş olsun inşallah çok önemli bir problem değildir,,benim transferimin yapıldığı gün odama hemşire geldi olabilecekleri anlattı sohbet sırasında biraz pembe kırmızı kanaman olabilir hiç korkma demişti sadece çok yoğun olup dewam ederse kliniğe gelmem gerektiğini söylemişti,,seninde transferin hemen ertesi gün olduğu için önemli bir sorun olduğunu düşünmüyorum,,gönlünü ferah tut,,Allahım bu bekleme sürecinde de yar ve yardımcın olsun sağlıcakla inşallah,,

canım damlacigim için rahat olsun hep dualarım seninle mubarek aylarda rabbim mucizene kavuştursun inşallah kuzum seni,,soru işaretlerini bi kenara bırak rahat bir uyku çek kendine,,bedeninde ruhun da dinlensin,,dua et çokça,, hayırlı güzel şeyler duy yarın doktorundan inşallah canım benim allaha emanet ol

Oy kuzum benim ya saolasın Allah razı olsun senden. Sende benim dualarımdasın inan..İnşallah dediğin gibi olur her şey canım inşallah sende Allah a emanet ol

Rabbim dogru yoldan ayirmasin Rabbim afiyet versin. Neler duyuyoruz canim Sükür halimize bir imtihan buda Rabbim gecenlerden eylesin ve sonucu insAllah güzel olur.. sabir gostermeye calis Meyrem Süresini oku

El Mütekebbir El Mübdi Allahü ya Evvelü zikret
Muhammed Mustafa sav
Ali mürteza
Hasan Hüseyin
FatIma

(Ben transferden sonra okumustum)

Kuran-I Kerim dinle Namazlarinda dua aninda secdeye kapan ve dua et unutma Yer Gök Dua. Rabbim yar ve yardimcin olsun ve sunu unutma tek degilsin miljonlarca insan var bazisi bunlari bile yapamio Rabbim yardimcilari olsun Sükür canim daima Sükür

insAllah canim benim insAllah ne mutlu sana hamilesin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin Amin.

Kanamam arasira oluyo ama benide tedirgin eden bu bide siddetli kasik agrilarim vardi hemen ertesi gun.

Dua et canim hamilesin tum kalbinle dua et

Selametle

sagolasin allah razı olsun canım amin inşallah,,sende göreceksin içindeki mucizeyi,,sabırla pozitif sonucu alacaksın Rabbimin izniyle,,meryem süresini bir elmaya oku ve ye,,mekkede bir hoca söylemiş anneme,,tesir olur inşallah,,bende geceleri elim karnımda sesli okurdum transferden sonra,,Allahım inşallah saglikla atlatırsın bu süreci amin,,

Kızlar merhaba şubat 22 de opu oldum dondurulmuş transfer olacak Nisa’nda Allah’ın izniyle 2 ay dinlendirme uygun gördü doktor .. bekleme aşamasında korundunuz mu ya çok merak ediyorum
Yok kız niye korunacaksın körün istediği bir göz ALLAH verdi iki göz olur hatta, benim hiç başıma gelmedi ama hiç akla mantığa sığmıyor korunmak.

Kuzum Allah Yar ve yardımcınız olsun, düşünme düşünme düşünme valla bak etrafta ne kadar düşüncesiz salla pati insan varsa çatır çatır doğuruyor. Tabi doğuranların hepsi öyle değil ama öylelerin çoğu doğuruyor. ALLAH de gerisini bırak Damlam, düşünsende faydası olamayacak elinden geleni zaten yaptın, yapıyorsun, Eminim yapacaksın da. Güzel haberler vereceksin bize inşAllah , ALLAH nasip edecek kuzum unutma bize zor olsa da ALLAH a hiçbirşey zor değil

InsAllah canim Meryem suresini okuyordum zaten ama kanamalar yuzunden annemlere okutuyorum Sükür. Bakalim canim nisanin 3 u test gunu bakalim ozamana kadar nolcak. Diyorumya kanamalar stresse sokuyor

Ooo kizlar 1 gun giremedim mesajla dolmus buralar masallah cok aktif bir topigimiz var :)

Allah razi olsun canim benim. Bu topikte hamile olmayan kalmaz insallah bahar bereketiyle geldi ard arda bir cok olumlu sonuclar aldik. Insallah devamida gelir hepiniz dualarimdasiniz.

Kızlar inş bugün transfere gidiyorum. İlk büyük gün geldi. Duanızı bekliyorum. Şimdiden günler nasıl geçecek onu düşünüyorum:)

Aayyy guzelimmm hadi hayirlisiyla cok guzel gecer insallah. Hic olumsuz dusunme buralar bereketlendi bu aralar. Cok buyuk dua halkasi yaptik hergun birbirimize dua ediyoruz. Allahin izniyle seninde tutacak insallah canim

@tugken INCIK BONCUK @sinemis25 kızlar hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsın inşallah

Allah razi olsun canim. Hamile kalan arkadaslarda hayirlisi ile sonuna kadar saglikli bir sekilde ilerler insallah. Hic stres bitmiyor. Ilk once yumurta oluscakm8 sonra dollenecekmi sonra tutunacakmi sonra kese olusacakmi kalp atisi olcakmi hic bitmez bu telas. Rabbim sonuna kadar hayirli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin insallah

Yarın @sinemis25 ve INCIK BONCUK kan testi tekrarlayacaksınız değil mi Allah kolaylık versin

Beni doktorum pazartesi cagirdi canim. Pazartesi sabah kan testimi tekrarlicam ultrasonlada bakariz dedi ama ultrasonla keseleri gormek icin cok erken degil mi anlamadim. Sen keseyi gormedin dimi henuz.

InsAllah canim Meryem suresini okuyordum zaten ama kanamalar yuzunden annemlere okutuyorum Sükür. Bakalim canim nisanin 3 u test gunu bakalim ozamana kadar nolcak. Diyorumya kanamalar stresse sokuyor
Kanamaları takma kafana canım. Doktoruna sor herşeyi. Şu an stresten uzak durmalısın. Misal ben 25. Günümdeyim hala kanamam olmadı ve doktor tutmamış dedi. Allahtan ümit kesilmez. Herşeyi doktoruna sor acabalarla strese girme. İnşallah bi sıkıntı olmadan sağlıklı bir hamilelik yaşarsın ve sağlıklı doğum yaparsın. Allah yardımcın olsun. Tüm bebek isteyip tedavi görenlerin Allah yardımcısı olsun..

InsAllah canim Rabbim buyuk bakalim nolacak. Rabbim sanada afiyet versin insAllah sende en kisa zamanda guzel haber alirsin.. doktorada guvenemiosunki bu hollandada

InsAllah canim Rabbim buyuk bakalim nolacak. Rabbim sanada afiyet versin insAllah sende en kisa zamanda guzel haber alirsin.. doktorada guvenemiosunki bu hollandada
Amin inşallah. Ay canım benim inşallah doktorun iyidir öyle şeyleri bu aşamada düşünme. Burda da her doktora güvenilmiyoki. Ben ikinci denememi yaparsam doktorumu değişmeyi düşünüyorum. Allah ne zaman isterse o zaman oluyo. İnşallah hepimizin kaderinde sağlıklı bebişler vardır

InsAllah canim .. insAllah Rabbim yar ve yardimcimiz olsun

Kanamalar artti kirmizilasti bakalim neyin nesi pazartesine kadar beklenmesi lazim hafta sonu doktora ulasamiosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…