2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

InsAllah canim .. insAllah Rabbim yar ve yardimcimiz olsun

Kanamalar artti kirmizilasti bakalim neyin nesi pazartesine kadar beklenmesi lazim hafta sonu doktora ulasamiosun
Cumartesi yarım gün değilmi canım ya da hemşiresinin felan numarası yokmu sende. Ulaşamasan da sıkıntı yapma. Bol bol dinlen kendini yorma canım. Moralini yüksek tut

Cumartesi yarım gün değilmi canım ya da hemşiresinin felan numarası yokmu sende. Ulaşamasan da sıkıntı yapma. Bol bol dinlen kendini yorma canım. Moralini yüksek tut
Canim Hollandadayim ben burda oyle dgl :KK43:

Canım çok rahat geçti inanılmaz duygulandım rahime bırakıldığı zaman çok dua ettim. Hayırlısı ile güzel haber alırız inş. Bugün hep yatacak mıyım böyle:))

Ayyy ne kadar güzel maşaAllahhh yaaaa. Rabbim sımsıkı tutundursun bebişleriniiiiiii. Ay bebişler mi dedimmmmm yoksaa ikiz mi geliyorr hobaaaa:anneadayı::halay:

Rabbim dogru yoldan ayirmasin Rabbim afiyet versin. Neler duyuyoruz canim Sükür halimize bir imtihan buda Rabbim gecenlerden eylesin ve sonucu insAllah güzel olur.. sabir gostermeye calis Meyrem Süresini oku

El Mütekebbir El Mübdi Allahü ya Evvelü zikret
Muhammed Mustafa sav
Ali mürteza
Hasan Hüseyin
FatIma

(Ben transferden sonra okumustum)

Kuran-I Kerim dinle Namazlarinda dua aninda secdeye kapan ve dua et unutma Yer Gök Dua. Rabbim yar ve yardimcin olsun ve sunu unutma tek degilsin miljonlarca insan var bazisi bunlari bile yapamio Rabbim yardimcilari olsun Sükür canim daima Sükür
Aynen öyle halimize şükür..Meryem suresi okuyorum 41 gün olacak 2 gün daha okununca inşallah. Ben hasta olduğum için yerime eşim okuyacak Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah

Kuzum Allah Yar ve yardımcınız olsun, düşünme düşünme düşünme valla bak etrafta ne kadar düşüncesiz salla pati insan varsa çatır çatır doğuruyor. Tabi doğuranların hepsi öyle değil ama öylelerin çoğu doğuruyor. ALLAH de gerisini bırak Damlam, düşünsende faydası olamayacak elinden geleni zaten yaptın, yapıyorsun, Eminim yapacaksın da. Güzel haberler vereceksin bize inşAllah , ALLAH nasip edecek kuzum unutma bize zor olsa da ALLAH a hiçbirşey zor değil
Ya senin yazdıklarına bayılıyorum ya iyi ki varsın:KK200:

Transfer sonrası, opu sonrası yasak hatta opu öncesi de bir iki gün yasak olabilir:KK48::KK48:
Ben tedaviye başladığım gibi yasak demişti doktor. Hatta ben çatlatma iğnesinden sonra acaba normal olur mu diye düşünürken doktor ilişki yasak demişti ondan sordum canım. İşin sağlık tarafı adına bunu yazdım hani aksi halde özür dilerim yanlış anlamayın olur mu:bicak:

İlişki yasak değilmi tüp bebek tedavisi döneminde kızlar:110:
Canım valla biz opu öncesi 1 hafta sonra 2 hafta ohss oldum sonra da bi hafta adet oldum doktor 10güne kadar yine yasak dedi ilişkiye bile korunmak da değil :KK48: biz dinlemedik son kontrolde ilişki olsun korunmayın dedi nihayet:olamaz::KK48:

Ben tedaviye başladığım gibi yasak demişti doktor. Hatta ben çatlatma iğnesinden sonra acaba normal olur mu diye düşünürken doktor ilişki yasak demişti ondan sordum canım. İşin sağlık tarafı adına bunu yazdım hani aksi halde özür dilerim yanlış anlamayın olur mu:bicak:
Aaa estafurullah ne yanlış anlaması canım benim aramızda her şeyi konuşuyoruz soruyoruz tabi ki soracağız da sen takma bunlara rahat ol. Bende ilişkiye girip hamile kalan arkadaşlara şahit oldum her dr farklı sanırım kimi yasak diyor..benim bir arkadaşta opu sonrası hamile kaldı geride kalan yumurta varmış şok olmuştuk neler var neler Rabbim nasip ettiyse kim ne dese boş

Bana yumurtalıklar aşırı uyarıldığı için ters döner acil ameliyata alırız hoplamak zıplamak yok dedi :KK48:

X