2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

vajinusmuyum dedin yaa cnm ondan sordum kişiden kişiye degisiyor tabi cnm

sende iyiki varan canm bende dun banyo yaptm namazımı kıldım herkesin adını sayarak dua ettim valla tam kur-an okuycaktm bktm gine leke gelmis allahtan namazı kildim canm

gunaydn cnm allahm senin gönlüne gre versin insallah allahn izniyle beegin sennle sonucunu hemen bildir meraklanırız ayse karahasanogllu bağcılar medipoldemi canm

senden de allah razı olsun cnm bol şanslarr her şey çok güzel olacak inşallah içini ferah tut.

gunaydn cnm allahm senin gönlüne gre versin insallah allahn izniyle beegin sennle sonucunu hemen bildir meraklanırız ayse karahasanogllu bağcılar medipoldemi canm
YArın sabah 8 de vericem canım kan 10 a kadar çıkar sanırım.Sonuç güzel çıksa da biraz rahatlasam diye dua ediyorum nasıl dayanıcam sonucu alana kdr hiç bilmiyorum valla.Aynen cnm Bağcılar Medipolde Ayşe Hoca.

hic umitsizlenme cok güzel çıkcak rahatlıycaksn cnm rabbim onu sana bağışlayacak. kuzenimde oona basliycak onun fiyatları nekadr

Kızlar hayırlı cumalar size birşey diycem bilen yada duyan varmı süt buharına oturma ile hamilr kalma

Ayy maşAllah kuzum ALLAH kabul etsin dualarınızı. İnşAllah kat kat artmıştır değerlerin , ikiniz üç olur umarım. Rabb im hanenize huzur sağlıkla beraber meleğinizi de bahşetsin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…