- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.381
Ya Allah razı olsun canım rahat olmaya çalışıyorum dinleniyorum saate kadar, inş güzel sonuçlar alırız hep birlikte seviniriz.
Amin amin amin ay inş canım. Hayırlısı ile gidip geleyimInşallah pozitif haberini alacağız. Bahar ayı encok bereketli aymis
vajinusmuyum dedin yaa cnm ondan sordum kişiden kişiye degisiyor tabi cnmNe ameliyatı kuzum? Ameliyat olmadım. Geçen muayene tüp bebeğe giriş içindi. Ha ben muayenelere, rahim filmine, smear testine anestezisiz girdim. Ama normal muayene gibi hiç biri acılı gelmedi. Belki normal muayene adetken oluyor diyedir. Adet sancımda ekleniyor çünkü
sende iyiki varan canm bende dun banyo yaptm namazımı kıldım herkesin adını sayarak dua ettim valla tam kur-an okuycaktm bktm gine leke gelmis allahtan namazı kildim canmKızlar ya benim lekelenmem var sökülmedi tam ama yarına adet olurum maalesef bugün içimden dua edebilecem sadece ibadet edemeyeceğim. Ama içimden sizler için dua ederim Allah hepimizin dualarını tövbelerini kabul etsin inşallah geceniz mübarek olsun canlarımm benim iyi ki varsınız dostlarım..
insallah gzel haberlerini verirsin btaneminsallahhh çarşamba çağırdı dr
gunaydn cnm allahm senin gönlüne gre versin insallah allahn izniyle beegin sennle sonucunu hemen bildir meraklanırızKızlar günaydın.Dün hepimiz için namaz kıldım dua ettim iyice hassaslaştım sanırım sürekli gözlerim doluyor ağlamaklıyım hep.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Dua etmeye başladığım anda ağlamaya başlıyorum tutamıyorum kendimi.Allahım bir kere verdin geri aldın beni bir daha böyle sınama yalvarırım diye dua ettim hep.Yarın büyük gün dün testi yaptırıken bu kdr heyecanlı değildim yarın bilmiyorum nasıl dayanıcam kalbim ağzımdan çıkacak.İnşallah bebeğim benimledir Rabbim verdikten sonra geri almaz inşallah.Dün eşimle beraber namaz kıldık dua ettik.Evimin bütün duvarları dua oldu evimin bereketi arttı inşallah.Ne olacak bilmiyorum ama ilk defa kendımı aıle gibi hissettim.Hepımıze hayırlı cumalar canım arkadaslarım.Rabbım yardımcınız dertlerınıze derman olsun inşallah
insallah hayırlı olur canm sana sımsıkı tutunurlar insallah dua edicem herkes icin senn icinde.hic korma bebisini düşün alıp gel onuuuuKızlar inş bugün transfere gidiyorum. İlk büyük gün geldi. Duanızı bekliyorum. Şimdiden günler nasıl geçecek onu düşünüyorum:)
senden de allah razı olsun cnm bol şanslarrYa Allah senden razı olsun canım ne kadar iyi arkadaşlar var burada. Bende gece dualarımda tek tek sizleri andım. en yakınlarımız bile bizi böylesine anlamıyorken buradaki arkadaşlarımın hakkı ödenmez. Rabbim bize öyle salih saliha evlatlar nasip etsin ki bizden razı olsun amin.
YArın sabah 8 de vericem canım kan 10 a kadar çıkar sanırım.Sonuç güzel çıksa da biraz rahatlasam diye dua ediyorum nasıl dayanıcam sonucu alana kdr hiç bilmiyorum valla.Aynen cnm Bağcılar Medipolde Ayşe Hoca.gunaydn cnm allahm senin gönlüne gre versin insallah allahn izniyle beegin sennle sonucunu hemen bildir meraklanırızayse karahasanogllu bağcılar medipoldemi canm
Çok teşekkür ederim canım inş bırakmaz beni bebişim Allah razı olsuninsallah hayırlı olur canm sana sımsıkı tutunurlar insallah dua edicem herkes icin senn icinde.hic korma bebisini düşün alıp gel onuuuu
Aminnnn Aminnnn canıminsallah gzel haberlerini verirsin btanem
Amin canım sagolasin cümlemiztugken INCIK BONCUK S sinemis25 kızlar hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsın inşallah
Offf yaaa okuyamıyorumArkadaşlar cuma sela ile ezan arası kehf süresi 84,85.ayetlerini 101 defa okuyup ne niyetiniz varsa yapın bu fırsat senede 1 defa Receb'in ilk cumasını degerlendirin. hayırlı cumalar
Allah kolaylık versin canmmm inşallah sonucuda olumlu olurKızlar inş bugün transfere gidiyorum. İlk büyük gün geldi. Duanızı bekliyorum. Şimdiden günler nasıl geçecek onu düşünüyorum:)
hic umitsizlenme cok güzel çıkcak rahatlıycaksn cnm rabbim onu sana bağışlayacak. kuzenimde oona basliycak onun fiyatları nekadrYArın sabah 8 de vericem canım kan 10 a kadar çıkar sanırım.Sonuç güzel çıksa da biraz rahatlasam diye dua ediyorum nasıl dayanıcam sonucu alana kdr hiç bilmiyorum valla.Aynen cnm Bağcılar Medipolde Ayşe Hoca.
insallah cnm allah herkstn razı olsunnnÇok teşekkür ederim canım inş bırakmaz beni bebişim Allah razı olsun
Ayy maşAllah kuzum ALLAH kabul etsin dualarınızı. İnşAllah kat kat artmıştır değerlerin , ikiniz üç olur umarım. Rabb im hanenize huzur sağlıkla beraber meleğinizi de bahşetsin inşAllahKızlar günaydın.Dün hepimiz için namaz kıldım dua ettim iyice hassaslaştım sanırım sürekli gözlerim doluyor ağlamaklıyım hep.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Dua etmeye başladığım anda ağlamaya başlıyorum tutamıyorum kendimi.Allahım bir kere verdin geri aldın beni bir daha böyle sınama yalvarırım diye dua ettim hep.Yarın büyük gün dün testi yaptırıken bu kdr heyecanlı değildim yarın bilmiyorum nasıl dayanıcam kalbim ağzımdan çıkacak.İnşallah bebeğim benimledir Rabbim verdikten sonra geri almaz inşallah.Dün eşimle beraber namaz kıldık dua ettik.Evimin bütün duvarları dua oldu evimin bereketi arttı inşallah.Ne olacak bilmiyorum ama ilk defa kendımı aıle gibi hissettim.Hepımıze hayırlı cumalar canım arkadaslarım.Rabbım yardımcınız dertlerınıze derman olsun inşallah