Valla bende aynı noktaya geldim, milletin gönlünü yapalım aman kimse alınmasın darılmasın derken onlar canınıza okudular bende fişek gibi cevaplarını veriyorum artık. Söylemeyip ben üzüleceğime söyleyim de onlar düşünsün bir dahakine
Geçen kayınvalideler umre ye gittiler uğurlamak için kalabalık bir misafir grubu vardı . Kayınvalidenin yakın bi arkadaşı hemde köylüsü görümcemin 1 aylık oğlunun fotosunu görünce annesi güzel kız bu niye böyle oldu acaba dedi . Kayınvalide ve büyük görümceden ses yok, böyle oldu işte dediler. uyuz oldum dedim gayet iyi benim yiğenim nesi varmış 1 aylık ne bekliyordunuz dedim sonra bana sordu herkesin içinde hani sen ne duruyorsun sende yap diye. Herkes sustu ve bana döndü. Bende keyfim daha gelmedi gezCem ben dedim. Millette olana da laf olmayana da. Ağızları torba değilki büzüp ellerine veresin. Bi dahakine bunu diyeyim bak bu da hoşuma gitti
Ay kızlar tutmayın kendinizi yaa valla tecrübeyle sabit söyleyince daha güzel oluyor, turpun sıkından seyreği yeğdir. Kurtulun şu etrafınızdaki gereksizlerden yaa . Hoş söyleseniz de bazıları sakız gibiler ve çok yüzsüzler en azından kırgınlığınız geçmese de kızgınlığınız geçer.