- 14 Mart 2018
- 2.812
- 3.446
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.241
bnm muaynelerim cok ağrılı geçiyor bide bn opuda ve trasfer günü pinpiriklendim yatirdilar kalkıp bakıyom napiyolar diye anestezili oldu 2side snra igneyi yaptılar bn uyudum gzumu açtım yatagimdaym
Bizi en çok biz anlıyoruz bana .bi akrabanız var nerdeyse menapoza girdi ve dul ben bile senden önce hamile kalırdım dedi hiç unutmam.cok yazık çok üzülmüştüm o an iki tane bekar oğlu var Allahım onlardan çıkaracak diye çünkü bu yokluğu bizler yaşadığımız için başka biri yaşasın istemiyoruz.İnan bende hepinizin yorumunu okurken ağlamamak için zor duruyorumm bacımmBazen diyorum böyle bir zorlu sürece bende dahil olmasaydım, böyle dostluklar, böyle iyi niyetliliklerle nasıl karşılaşacaktım... Düşünsene çocuk sıkıntısı çekmeseydik böylesine anlayabilir miydik birbirimizi
İyi ki varsınızz iyi kiiii... Hamile olun veya olmayınnn hepiniz benim için bir annesinizz canlarım yaaaaayyy etrafınızda şöyle pıtı pıtı yürüyeen emekliyeeen evlatlarınız olsunnnn inşaAllahhh alın sizeeeee bedduaaa, Allah sizi var yaaaa sizleri en güzel anneee kılsınnnnn
Kuzum benim estafurullah hepimizin sayesinde. Sen hele pozitifsin hep temiz kalpli olduğun buraya yazdıklarından belli oluyor inşallah tüm duaların kabul olsun senin çok çok iyi bir anne olacağından eminim inşallah dediğin gibi olur bizde anne oluruz birlikte tadarız o duyguyu bebişleride beraber gezdiririz
Maşallah gözünüz aydı.n :))Herkese hayırlı kandiller,
Bugün transferin 10.günü 2tane üçüncü gün embriyosu transferi oldum bugün betam 22 çıktı iki gün sonrası tekrar tahlil istedi doktorum acaba umutlansam mı ?
Herseyi yasiyoruz isteAh cnm ah aynısını yaşadım bende biliyorum çok iyi kanamayla gittim hastaneye 1200 küsür çıktı değer değere baksan bayağı bayağı hamileyim ama dış gebelikti tek tüpümle bebeğim gitti 1 gün içinde. NAsip değilse olmuyor işte ne yaparsan yap Rabbim kimseye yaşatmaz inşallah çok zor insan kahroluyor.Şimdi de kahverengi kanamam oldu biraz çok değil ama belliydi yani 2 gündür ağrım var bakalım takip edicem bi daha olmaz inşallah.
Allah razı olsun canım Rabbim önce isteyen herkese sonrada bana bize nasip etsin Cumartesi evlilik yıldönümüm umarım güzel bi armağan olur
insallah cnm benim bdaki aya kaldı nasip buymuş demek ben dilek falan bidaki ay gderiz artk senn pozitif haberini alırız snra bizim haberler insalllahAmin canım inşallah güldürsün hepimizin yüzünü tek dileğim
Ah cnm ah aynısını yaşadım bende biliyorum çok iyi kanamayla gittim hastaneye 1200 küsür çıktı değer değere baksan bayağı bayağı hamileyim ama dış gebelikti tek tüpümle bebeğim gitti 1 gün içinde. NAsip değilse olmuyor işte ne yaparsan yap Rabbim kimseye yaşatmaz inşallah çok zor insan kahroluyor.Şimdi de kahverengi kanamam oldu biraz çok değil ama belliydi yani 2 gündür ağrım var bakalım takip edicem bi daha olmaz inşallah.
Canim simdi gordum surekli çıkış yapıyor sistem anlamadım
Allah razı olsun gülüm.istanbulda hangi hastane.istanbulda ablam var belki onun yanına gittiğimdede yaptırabilirim.allah razı olsun.inşallah bebeğin tez vakitte hayırlısı ile olur.sağlıklada kucağına alırsın.merhaba cnm sennde kandilin mübarek olsun cnm ben istanbulda yaptrsm bdaki ay dondurulmuslar icin gtcem nasipse burda sormak istedigin hastane varsa kendi hastanemi tavsiye edebilurum. tedavi sureci 1aya yaakn surüyo adetn 2 yada 3gunu gdiyorsunz opu oluyo yumurtalar istenilen boyuta gelince bidaki adetten 13gun önce transfer oluyor. snra test yapılıyor benm gttigim yerde tedavi testler hersey dahil 6750tl +ilaclar 1500 2000tl ayni hastanede ablam yaptrdi baska doktora o ilaclar dahil 6500tl
insallah cnm benim bdaki aya kaldı nasip buymuş demek ben dilek falan bidaki ay gderiz artk senn pozitif haberini alırız snra bizim haberler insalllah
hic korkma cnm bn vajinusmu olduğum için zorlanıyorum ondan rahim filimini aşılamayı transferi hep anastezili yaptrdım umarm snn iyi gecer korkutmak istemem seni k.bakmaYaaa bu gidişle bendede öyle olacaaakkk
Peki birşey daha merak ediyorum.bu dondurma işlemi yapıldıktan sonra mesela olumsuzsa ikinci deneme ücretsezmi.yoksa aynı fiyatmı alıyorlar.nasıl oluyorCanım Novaart Tüp Bebek Merkezinde Ahmet ERDEM var çok iyi ve bilgili bir hoca maddi açıdan da elinden geldiği kadar yardımcı olur Allah razı olsun benimde ilk tedavim orda oldu kimyasal oldu maalesef şimdi dondurulmuşlarla tekrar orda devam edeceğim ve başka hastanede düşünmüyorum çok memnunum @Busgok0606 de o hastanede pozitif sonuç aldı çok şükür tavsiye ederim
nedemek gülüm ben bahçelievler medikalparka gidiyorum jane özcan internetten an arastr istersin degerleri çok iyi doktorun ablan netarafta cnm bide sorun neydi. insallah kuzum herkes tez vakitte kavuşurAllah razı olsun gülüm.istanbulda hangi hastane.istanbulda ablam var belki onun yanına gittiğimdede yaptırabilirim.allah razı olsun.inşallah bebeğin tez vakitte hayırlısı ile olur.sağlıklada kucağına alırsın.
hic korkma cnm bn vajinusmu olduğum için zorlanıyorum ondan rahim filimini aşılamayı transferi hep anastezili yaptrdım umarm snn iyi gecer korkutmak istemem seni k.bakma
evet canm hayrli olur insallahSende Nisan ayı yapmış olacaksın canım benim valla gittikçe çoğalıyor burayı güzel haberlerle doldururuz Nisan ayında inşallah
Canim simdi gordum surekli çıkış yapıyor sistem anlamadım
Raporlu olduğunda çok az ödeniyor diye biliyorum(hem hastane hem ilac) .bizimki raporsuzdu 4.930 hastaneye + ılaclar 1500-2000 arası verdik .1 kez muayene ücreti verdik bizim hastane her 10 güne 1 muayene ücreti veriliyor 122 tl .