2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Peki birşey daha merak ediyorum.bu dondurma işlemi yapıldıktan sonra mesela olumsuzsa ikinci deneme ücretsezmi.yoksa aynı fiyatmı alıyorlar.nasıl oluyor
ben sana hastane fiyatını yazdm transfer günü dondurmak istiyomusuz dediler düşündük tam dedik 1000tl dondurmaya verdik tekrr dondurulmuşları yaptırırsak 2500tl ödüyorsun cnm

Maşallah inşallah rabbimin izni ile sağsağlim yavrunu kucağına alırsın.inşalalh hayırlı evlatların olur.öncelikle öerdiğin bilgiler için teşekkür ederim arkadaşım.üniversite ve araştırma hastanesi biraz sürecim uzun olabilir.ben özel de düşanayorum.sebebi ise iş yerinden sürekli izin vermezler.ankarada neresi var acaba başarılı sonuç alınabilen.bende sadece 3 cm çikolata kisti var.tek sorunumuz bu.şimdilik başka sorunlar çıkmaz
Inşallah herşeyin istediğin gibi olur üniv hastanesi ama özel hastane çok memnun kaldım ben hastane ve doktorumdan çok iyi araştırmak gerek gerçekten.cok önemli.

Peki birşey daha merak ediyorum.bu dondurma işlemi yapıldıktan sonra mesela olumsuzsa ikinci deneme ücretsezmi.yoksa aynı fiyatmı alıyorlar.nasıl oluyor

Hayır canım aynı ücret alınmıyor benim gittiğim hastane sadece transfer ücreti alıyor. Bazı hasteneler transfer ve embriyoyu çözdürme parası alıyor canım ama ilk tedavindeki kadar çok ücret ödemiyorsun

Merhaba arkadaşlar önce kandilimiz mübarek olsun.inşallah güzel sonuçlar alırız ve alırsınız.ben daha aşılama aşamasındayım.ben çankırıda ikamet ediyorum.bilgilerinizi ihtiyacım var.tüp bebek olarak antalya tüp bebek merkezini tavsiye edin çok kişi oldu.konaklamalarıda varmış.bana tavsiyi edebiliceğiniz fiyatı uygun tüp bebek merkezi varmı birde arkadaşlar toplam ne kadar sürüyor bu süreç gün olarak.ona göre yıllık izine ayırlacağım.şimdiden herkese teşekkür ederim.
Anatolia tüp bebekte yaptırdım ben çok memnun kaldım. Fiyatı nasıl gelir bilemem de raporsuz 5900 du 2 sene once . Ankarada ortalama bi fiyatlar zaten. Şimdi dondurulmuş tedavi uyguladık 3000 tl. Hayırlısı olsun ınsllah gerek kalmaz

eve gidince yatıcam cnm inşallah bişey olmaz ya iyice moralim bozuldu.afedersin vajinamın içi ağrıyor sanki ne biçim şey anlamadım.

Transferin ilk günleri bende de olmuştu o ağrı canım çoğu kişide oluyor hiç onları kafana takma sadece bebeğine odaklan ve inşallah artacak değerlerin bunu düşün Allaha emanet o hiçbirşey olmayacak hayırlısıyla inşallah

Bizi en çok biz anlıyoruz bana .bi akrabanız var nerdeyse menapoza girdi ve dul ben bile senden önce hamile kalırdım dedi hiç unutmam.cok yazık çok üzülmüştüm o an iki tane bekar oğlu var Allahım onlardan çıkaracak diye çünkü bu yokluğu bizler yaşadığımız için başka biri yaşasın istemiyoruz.
Amin canım hepimizin peşinden koşturdugumuz bebeklerimiz olsun inşallah ergenlik sorunları vs.da konuşuruz yine buralarda yaaa iyiki varsınız

O nasıl bir cümledir yaa hayret bir şey... Benimde gözüme soka soka hamileyim sen değil misin hala diyen arkadaşım vardı kestim bağımı.. İnsanın iyiliğini istemeyen insanlarla bağ kurdukça iyi olamıyor insan.. En güzeli iletişimi kesmek. Herkes yerinde sağ olsun ama herkes yaptığını dediklerini yaşamadanda ölmez ne yazik ki..

Transferin ilk günleri bende de olmuştu o ağrı canım çoğu kişide oluyor hiç onları kafana takma sadece bebeğine odaklan ve inşallah artacak değerlerin bunu düşün Allaha emanet o hiçbirşey olmayacak hayırlısıyla inşallah
inşallah cnm ya eve gitmek istiyorum ağlıcam ya zor tutuyorum kendimi ne zormuş allahım:dua:Çok sağol cnm desteğin için Rabbim senin de yardımcın olsun inşallah:KK200:

Merhaba, bizim hikayemiz biraz uzun.ben 39 , eşim 42 yaşında. Çocuk istediğimiz ve muayene için gittiğimizde ben yaşımdan dolayı sorun yaşayacağımı düşünürken eşimin semen analizi kötü geldi. Morfoloji 0 olarak tespit edildi ve globozoosperm teşhisi konuldu. Akabınde sperm DNA hasarı için bir takım testler yapıldı neticemiz 2 ay sonra geldi ve tamamen vitamınlerden oluşan bir reçete yazıldı. Globozosperm doğuştan gelen ve tedavısı mümkün olmayan bir durum olduğu, vitamınlerle daha sağlıklı sperm bulmaya çalıştıkları söylendi. Spermde akrozom bulunmadığından döllenme şansımızın çok düşük olduğu bunun donasyona kadar gidebıleceği telaffuz edildi. Yaşadığımız sıkıntıyı kelimeler anlatamam İnan’ın yetersiz kalıyor. 3 aylık vitamin takviyesi sonrası sperm sayısı %100 arttı ve bu sefer spermlerde baş ve kuyruktan yapışma meydana geldi. 2 aya yakın onun tedavısı sürdü. Yapışmaya ilişkin tedavı bırınce Son olarak 90 günlük bir ilaç tedavısı uygulandı. Sürecimiz tam bir Çin işkencesi gibi... Dr bu ay ilk denememizi yapabılırız dediğinde sevinçten ağladım..Ocak ayında ilk tedavı ile 1 embrıyo elde edildi ve 3 gün donduruldu. Dr havuz işlemi yapacağız dedi ve şubatta ikinci tedavıdede 1 embrıyo elde edildi. Dr havuza devam dedi ama ben durumumuzu görebilmek için transfer istedim. Spermden kaynaklı sıkıntılar 3 günden sonra çıkacağı için 5 güne gidişlerinin izlenmesi gerekti . 5 güne giderken 1 kayıp verdik ve tek embrıyo ile 5 güne geldik. Genetik test için parça alındı ve donduruldu. Şuan İspanya’dan test neticemizin gelmesini bekliyorum. Bu forumda olan yada olmayıp tüp bebek tedavısı yaptıran herkesin Allah yardımcısı olsun. Manevi ve maddi olarak zor bir süreç. Bu mübarek günde sizlerdende dua bekliyorum. Umarım güzel bir sonuç gelir. Düşündükçe tedavıye Baştan başlamak çok zor geliyor. Grs üzere iyi günler

Anatolia tüp bebekte yaptırdım ben çok memnun kaldım. Fiyatı nasıl gelir bilemem de raporsuz 5900 du 2 sene once . Ankarada ortalama bi fiyatlar zaten. Şimdi dondurulmuş tedavi uyguladık 3000 tl. Hayırlısı olsun ınsllah gerek kalmaz
İşallah gerek kalmaz arkadaşım.rabbim kucağını çifter çifter güzel bebişlerle hayyırlısı ile doldursun.2 sene önceki fiyatıda baya tuzlu.bilmiyorum şimdi belki daha pahalıdır.önerdiğin için teşekkür ederim.bu hastanelerle tek tek gjrüşmeyi düşünüyorum açıkçası.allah razı olsun.hayırlı kandiller

O nasıl bir cümledir yaa hayret bir şey... Benimde gözüme soka soka hamileyim sen değil misin hala diyen arkadaşım vardı kestim bağımı.. İnsanın iyiliğini istemeyen insanlarla bağ kurdukça iyi olamıyor insan.. En güzeli iletişimi kesmek. Herkes yerinde sağ olsun ama herkes yaptığını dediklerini yaşamadanda ölmez ne yazik ki..
Allah ıslah etsin cnm Allaha havale et ben daha evlendiğim ertesi günü sordular bana ee bebek oldu mu diye bunu soran da kayınvalidemdi utanma da kalmadı insanlarda artık:KK23:düşün 6 senede neler yaşadım buraya yazsam yetmez yani satırlar.Sana o lafı söyleyenin de bi yerinden çıkar elbet yazık sadece valla yazık.

inşallah cnm ya eve gitmek istiyorum ağlıcam ya zor tutuyorum kendimi ne zormuş allahım:dua:Çok sağol cnm desteğin için Rabbim senin de yardımcın olsun inşallah:KK200:

Allah razı olsun canım benim aminn inşallah. Hiç sıkma kendini üzülme kafana takma izin alabiliyorsan erken çıkmaya çalış canım senin için daha iyi olur

Ah cnm ah aynısını yaşadım bende biliyorum çok iyi kanamayla gittim hastaneye 1200 küsür çıktı değer değere baksan bayağı bayağı hamileyim ama dış gebelikti tek tüpümle bebeğim gitti 1 gün içinde. NAsip değilse olmuyor işte ne yaparsan yap Rabbim kimseye yaşatmaz inşallah çok zor insan kahroluyor.Şimdi de kahverengi kanamam oldu biraz çok değil ama belliydi yani 2 gündür ağrım var bakalım takip edicem bi daha olmaz inşallah.

Yaaa tugken tugken canımmm benimmm Rabbim şimdiii ne güzel mükafatlandırmış seniii. İnşaAllahh doğumunuda göreceğizzz hep birlikte...

@sinemis25 kuzummm yaa hiç dert etmee sennn inşaAllah Rabbim yerleştiriyorduurr senin paşayıı veya prensesiii :KK54:

Merhaba, bizim hikayemiz biraz uzun.ben 39 , eşim 42 yaşında. Çocuk istediğimiz ve muayene için gittiğimizde ben yaşımdan dolayı sorun yaşayacağımı düşünürken eşimin semen analizi kötü geldi. Morfoloji 0 olarak tespit edildi ve globozoosperm teşhisi konuldu. Akabınde sperm DNA hasarı için bir takım testler yapıldı neticemiz 2 ay sonra geldi ve tamamen vitamınlerden oluşan bir reçete yazıldı. Globozosperm doğuştan gelen ve tedavısı mümkün olmayan bir durum olduğu, vitamınlerle daha sağlıklı sperm bulmaya çalıştıkları söylendi. Spermde akrozom bulunmadığından döllenme şansımızın çok düşük olduğu bunun donasyona kadar gidebıleceği telaffuz edildi. Yaşadığımız sıkıntıyı kelimeler anlatamam İnan’ın yetersiz kalıyor. 3 aylık vitamin takviyesi sonrası sperm sayısı %100 arttı ve bu sefer spermlerde baş ve kuyruktan yapışma meydana geldi. 2 aya yakın onun tedavısı sürdü. Yapışmaya ilişkin tedavı bırınce Son olarak 90 günlük bir ilaç tedavısı uygulandı. Sürecimiz tam bir Çin işkencesi gibi... Dr bu ay ilk denememizi yapabılırız dediğinde sevinçten ağladım..Ocak ayında ilk tedavı ile 1 embrıyo elde edildi ve 3 gün donduruldu. Dr havuz işlemi yapacağız dedi ve şubatta ikinci tedavıdede 1 embrıyo elde edildi. Dr havuza devam dedi ama ben durumumuzu görebilmek için transfer istedim. Spermden kaynaklı sıkıntılar 3 günden sonra çıkacağı için 5 güne gidişlerinin izlenmesi gerekti . 5 güne giderken 1 kayıp verdik ve tek embrıyo ile 5 güne geldik. Genetik test için parça alındı ve donduruldu. Şuan İspanya’dan test neticemizin gelmesini bekliyorum. Bu forumda olan yada olmayıp tüp bebek tedavısı yaptıran herkesin Allah yardımcısı olsun. Manevi ve maddi olarak zor bir süreç. Bu mübarek günde sizlerdende dua bekliyorum. Umarım güzel bir sonuç gelir. Düşündükçe tedavıye Baştan başlamak çok zor geliyor. Grs üzere iyi günler
Rabbim inşallah gayretini hayra çevirsin.umarım inşallah güzel sonuçlar alırsın.bende tüp bebek düşanüyorum.inşallah sorun yaşamam.allah yardımcın olsun güzel kardeşim.

X