2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Hosgeldin canim benim. Ben bu topik sayesinde cok guzel bir sekilde bekledim transferden sonra hic umudumu kaybetmedim hep pozitif dusundum. Tranaferden sonra en onemli sey stres yapmamakti zaten. Allah hepsinden razi olsun. Tez vakitte sendende olumlu sonuclar alabiliriz insallah

Aminnn canim benimmm aminnn Allah binlerce kez razi olsun. Guzel dileklerini Rabbim fazlasiyla sanada nasip etsin

Sende olumlu sonuclar alırsın inşallah cnm benim Rabbim yardımcın olsun.Seninde güzel haberlerini duyacağız inşallah

Merhaba arkadaşlar önce kandilimiz mübarek olsun.inşallah güzel sonuçlar alırız ve alırsınız.ben daha aşılama aşamasındayım.ben çankırıda ikamet ediyorum.bilgilerinizi ihtiyacım var.tüp bebek olarak antalya tüp bebek merkezini tavsiye edin çok kişi oldu.konaklamalarıda varmış.bana tavsiyi edebiliceğiniz fiyatı uygun tüp bebek merkezi varmı birde arkadaşlar toplam ne kadar sürüyor bu süreç gün olarak.ona göre yıllık izine ayırlacağım.şimdiden herkese teşekkür ederim.

Canimmmmm asla olumsuz düşünme bak ben 2017 ocak ayında adetim bi kaç gün gecikince gidip kan verdim degerim271 cıktı çok sevindim havalara uçtum. 2 gün sonra tekrarladı. 600 küsür falan cıktı ohh dedik sağlıklı.dr 10 gün sonraya gün verdi gittik göremedi 1 hafta sonra gittik minik kese var dedi iyi dedik geç döllenme falandır. Sonra git gel git gel benim kese var ama içinde yolksac ve embriyo yok 9.haftaya kadar beklediler atar kese kendini çok acılı doğum sancısı gibi falan dedi yada kürtaj olacak dedi dr.ama ben korktum nasıl çekerim bu acıyı dedim kürtaj olsun
Yaptılar kendime gelemedim herşey güzeli en neden böyle oldu. Daha ilkte rabbim böyle bişeyle karşılaştırdı hayallerim suya düştü yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam Allah kimseye yaşatmasın.. degermis oymuş buymuş boş.yeterki Rabbim ona alacak nefes nasip etsin.dualarimiz i bol bol ediyoruz gerisi Allahtan .

Merhaba canım yer olarak hasteneleri çok takip etmediğim için önereceğim yer yok ama burdaki diğer arkadaşlar yardımcı olabilirler belki hayırlısını versin Allahım inşallah tüp bebeğe geçmene gerek kalmadan hamile kalırsın Süre oarak da yumurta uyarılma aşaması kişiden kişiye göre değişebiliyor ama toplamda maks. test gününde dahil 25 gün 1 ay falan sürüyor canım gönlünce olsun herşey inşallah

Mesajımı cevapladığın için çok teşekkür ederim.inşallah bugüzel günlerinin yüzüsuyu hürmetine.sağlıcakla hayırlı evlatlarımız olur.bu süreç gerçekten bu kadar uzunsa.uzakta sanırım tedavi göremem.ankara yakın bize.ankarada olabilirim ozaman.bn telefonda ön görüşme yapmıştım antalya ile 15 gün sürer.artı bir iki gün daha sarkma olabilir demişti.

Ben ben bennnNisanda tahmini ayın 4ü gibi bekliyorum adeti ve Ankara'ya yolculuk edip başlayacağım inşaAllahh.. Ay nisannn sonuuu inşaAllahhh hepimizz kan sonucumuzu bekleriz yaaaa tıpkı INCIK BONCUK tugken S sinemis25 gibiiiii

Uzun yada kısa protokol yapıyorlar kişiye göre değişiyor. Adetin 2.günü eğer rahim ve yumurtaları uygun görürse dr. Öğün başlatıyor iğnelere ve iki güne bir hem yumurta hemde kan tahlili alıyor .yumurtaların verdiği cevaba göre bu süre 1 hafta yada 10 gün arası sürüyor.benimki 6 gün sürdü. Sonra 1 gün boş günün oluyor iğnesiz. Ardından yumurta toplama yapılıyor.sonrasi ertesi gün aranıp döllenen yumurta vs.bilgi veriliyor 3.yada 5.güne uygunluk kontrol edilip transfer yapılıyor.seni eve gönderiyorlar.yani şehir dışında tedavi olsan 15 gün falan sürer bende ankaradayım başken üniv.hastanesi gogsen bey dr.dun pozitif aldım Allahın izni ile )) darısı hepinizin basina

Yaaaa güzell anneee yaaa tugken :)) Karnına dokunn ve de kiii kk ailesi senin gelmeni heyecanla bekliyor yavrucummmm

Bende Ankara'ya Zekai Tahire gidiyorum Kastamonudan.. Nisanda tekrar gideceğim inşaAllahh. Yumurtalara bakacaklar. İnşaAllah dediğin gibi 15 gün sürer yaa. Okulum var bir de. Devamsızlık kabul etmiyorlar

Ne demek canım rica ederim yardımcı olabilmişimdir inşallah. Ankara daha yakın evet ki Ankarada da herkesin memnun kaldığı bir çok hastene var araştırın derim Antalya sizin için baya uzak düşecek çünkü özel hastanemi araştırıyorsun canım bu arada

Canim ne güzel bir insansın sen . Rabbim yardımcın olsun inşallah başka şehirden gelip tedavi oluyorsun . Çok duygulandım anne dedinya Inşallah bu tedavi ile sende bebeğini alıp sağlıkla hamilelik gecireceksin ve sağlıkla kucağına alacaksın

Allah yardımcın olsun canım benim inşallah bu kadar uğraşlarımıza değer ve bizde güzel sonuçlarımızı yazarız buraya Allahın izniyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…