2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Ay dahaa yeni gördümmm bu yorumları yaaaaa. Kuzumm sen hiç canını sıkmaa havuç suyu iç bir yandann ve hamilesinnn diye düşün herşey yolundaa, değerin düşükte değill. Allah isterse onu bin kat arttırır yaaa. Ayyy senden ne kadar güzel anne olur yaaa inanıyorum bunaaa

İnan bende hepinizin yorumunu okurken ağlamamak için zor duruyorumm bacımm Bazen diyorum böyle bir zorlu sürece bende dahil olmasaydım, böyle dostluklar, böyle iyi niyetliliklerle nasıl karşılaşacaktım... Düşünsene çocuk sıkıntısı çekmeseydik böylesine anlayabilir miydik birbirimizi

İyi ki varsınızz iyi kiiii... Hamile olun veya olmayınnn hepiniz benim için bir annesinizz canlarım yaaaa ayyy etrafınızda şöyle pıtı pıtı yürüyeen emekliyeeen evlatlarınız olsunnnn inşaAllahhh alın sizeeeee bedduaaa, Allah sizi var yaaaa sizleri en güzel anneee kılsınnnnn

Maşallah inşallah rabbimin izni ile sağsağlim yavrunu kucağına alırsın.inşalalh hayırlı evlatların olur.öncelikle öerdiğin bilgiler için teşekkür ederim arkadaşım.üniversite ve araştırma hastanesi biraz sürecim uzun olabilir.ben özel de düşanayorum.sebebi ise iş yerinden sürekli izin vermezler.ankarada neresi var acaba başarılı sonuç alınabilen.bende sadece 3 cm çikolata kisti var.tek sorunumuz bu.şimdilik başka sorunlar çıkmaz

Evet gülüm ankarada özel bir hastane araştırıyorum.şans antalya iyi dediler.orasıda uzak.belki bi sorun olursa gelme gitme olayı olurmu bilmiyorum.ankarada varsa tavsiye edebileceğiniz özel hastane bi telefonla ön görüşme yaparız en azından

kızlarrrr Regaip kandılımız mubarek olsunnn hamileler hayırla saglıkla evlatlarını kucaklarına alsınlar bızım gıbı bekleyenlerde Allahın ıznıyle daha yıpranmadan denemedn ugrasmadan uzulmeden hamıle kalıp hayırla saglıkla evlatlarına kavussunlar Rabbım dualarımızı kabul etsın sevınen kulardan eylesın

Cnmm yaa çok teşekkür ederim Rabbim nasip eder de benim de bebeğim olur inşallah

Herkese hayırlı kandiller,
Bugün transferin 10.günü 2tane üçüncü gün embriyosu transferi oldum bugün betam 22 çıktı iki gün sonrası tekrar tahlil istedi doktorum acaba umutlansam mı ?

Canım Novaart Tüp Bebek Merkezinde Ahmet ERDEM var çok iyi ve bilgili bir hoca maddi açıdan da elinden geldiği kadar yardımcı olur Allah razı olsun benimde ilk tedavim orda oldu kimyasal oldu maalesef şimdi dondurulmuşlarla tekrar orda devam edeceğim ve başka hastanede düşünmüyorum çok memnunum Busgok0606 de o hastanede pozitif sonuç aldı çok şükür tavsiye ederim

Allah razı olsun güzel duaların, dileklerin için canım benim aminnn inşallah

Ah cnm ah aynısını yaşadım bende biliyorum çok iyi kanamayla gittim hastaneye 1200 küsür çıktı değer değere baksan bayağı bayağı hamileyim ama dış gebelikti tek tüpümle bebeğim gitti 1 gün içinde. NAsip değilse olmuyor işte ne yaparsan yap Rabbim kimseye yaşatmaz inşallah çok zor insan kahroluyor.Şimdi de kahverengi kanamam oldu biraz çok değil ama belliydi yani 2 gündür ağrım var bakalım takip edicem bi daha olmaz inşallah.

Herkese hayırlı kandiller,
Bugün transferin 10.günü 2tane üçüncü gün embriyosu transferi oldum bugün betam 22 çıktı iki gün sonrası tekrar tahlil istedi doktorum acaba umutlansam mı ?

Hayırlı kandiller canım seni üzmek istemem ama çok da umutlanma bu sayıdaki değerler genelde kimyasal oluyor maalesef ama yinede Allahtan ümit kesilmez bol bol dua et inşallah kat kat artar değerin Allahın izniyle bu mübarek günde kabul olsun dualarımız

Kuzum benim estafurullah hepimizin sayesinde. Sen hele pozitifsin hep temiz kalpli olduğun buraya yazdıklarından belli oluyor inşallah tüm duaların kabul olsun senin çok çok iyi bir anne olacağından eminim inşallah dediğin gibi olur bizde anne oluruz birlikte tadarız o duyguyu bebişleride beraber gezdiririz

Sağol canım Allahtan umut kesilmez ne diyeyim ilk denememdi ve çok umutluyduk 7-8 ve 9.günde evde test yaptım hep pozitifsin bayağı umutlandım , biraz kilo var doktor hcg bu yüzden vücuda fazla dağılmış olabilir dedi Cumartesi tekrar kan vercem bakalım

Bilirim canım benim bende senin gibi kimyasal yaşadım şubatta hevesim kursağımda kaldı çok umutluydum olacağından ama nasip değilmiş demekki Rabbim büyük en hayırlı zamanda versin inşallah hiç moralini bozma üzülme canım ne gelirse Allahtan inşallah cumartesi kat kat artmış olur değerin

merhaba cnm sennde kandilin mübarek olsun cnm ben istanbulda yaptrsm bdaki ay dondurulmuslar icin gtcem nasipse burda sormak istedigin hastane varsa kendi hastanemi tavsiye edebilurum. tedavi sureci 1aya yaakn surüyo adetn 2 yada 3gunu gdiyorsunz opu oluyo yumurtalar istenilen boyuta gelince bidaki adetten 13gun önce transfer oluyor. snra test yapılıyor benm gttigim yerde tedavi testler hersey dahil 6750tl +ilaclar 1500 2000tl ayni hastanede ablam yaptrdi baska doktora o ilaclar dahil 6500tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…