- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.201
Canım yaa allah razı olsun inşallah artacak dualar sayesindeCanım seni tanımasam da çok dua ettim inşallah katlanıp ilerleyecek merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yaa allah razı olsun inşallah artacak dualar sayesindeCanım seni tanımasam da çok dua ettim inşallah katlanıp ilerleyecek merak etme
inşallah cnm çok teşekkür ederim.Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasşp eder inşallahcnm pozitif insallah katlanır bol bol sayılar olur cok svindim bu gzel gnde bizi sevindirdin rabbim bu gzel gnde sizleri gördü
Kızlar ne kadar güzel bi topik böyle herkes çok pozitif birbirini motive ediyor hamile arkadaşlara çok sevindim. Bundan sonra bende burdayım Nisa’nda allah izin verirse başlayacağım. Sizin pozitifliğiniz sayesinde şimdiden hamilelik moduna girdim:)
canm hepimiz burda kardeşiz bizi bizden başka kimse anlamaz herkes pozitf burda rabbim pozitif gören arkaadaşlarim kaardeşlrrim bir an önce kesecikleri kalp atışlarını doğumlarını görmeyide nasip olur inşalllah. en kisa zamanda bizde pozitif yazarz senn icinde hayırlı olur inşallah
Sende olumlu sonuclar alırsın inşallah cnm benim Rabbim yardımcın olsun.Seninde güzel haberlerini duyacağız inşallahKızlar ne kadar güzel bi topik böyle herkes çok pozitif birbirini motive ediyor hamile arkadaşlara çok sevindim. Bundan sonra bende burdayım Nisa’nda allah izin verirse başlayacağım. Sizin pozitifliğiniz sayesinde şimdiden hamilelik moduna girdim:)
Inşallah öyle olur. Idrara çok sıkıştım ondan biraz kasildimNeden kastınn kii Transfer sıkıntılı mı geçti Ama bu kasılmalar gebeliğe engel olmaz canım benimmm. Allah istedikten sonra ol demesi yeter.. Sen kaderde varsa hertürlü olur de rahatlaa
Allah razı olsun canım. Ben inanıyorum ki katlanarak yükselecek dualarımız seninle. Umarım hepimizin yüzü gülerSende olumlu sonuclar alırsın inşallah cnm benim Rabbim yardımcın olsun.Seninde güzel haberlerini duyacağız inşallah
Canimmmmm asla olumsuz düşünme bak ben 2017 ocak ayında adetim bi kaç gün gecikince gidip kan verdim degerim271 cıktı çok sevindim havalara uçtum. 2 gün sonra tekrarladı. 600 küsür falan cıktı ohh dedik sağlıklı.dr 10 gün sonraya gün verdi gittik göremedi 1 hafta sonra gittik minik kese var dedi iyi dedik geç döllenme falandır. Sonra git gel git gel benim kese var ama içinde yolksac ve embriyo yok 9.haftaya kadar beklediler atar kese kendini çok acılı doğum sancısı gibi falan dedi yada kürtaj olacak dedi dr.ama ben korktum nasıl çekerim bu acıyı dedim kürtaj olsunAllah razı olsun cnm inşallah her şey güzel olur Rabbim büyük hayırlısı neyse onu verecek elinde sonunda.Olumsuz bile olsa tugken INCIK BONCUK olumlular o kadar çok sevindim ki onlar için bize umut oldular devamı da gelir inşallah
Merhaba arkadaşlar önce kandilimiz mübarek olsun.inşallah güzel sonuçlar alırız ve alırsınız.ben daha aşılama aşamasındayım.ben çankırıda ikamet ediyorum.bilgilerinizi ihtiyacım var.tüp bebek olarak antalya tüp bebek merkezini tavsiye edin çok kişi oldu.konaklamalarıda varmış.bana tavsiyi edebiliceğiniz fiyatı uygun tüp bebek merkezi varmı birde arkadaşlar toplam ne kadar sürüyor bu süreç gün olarak.ona göre yıllık izine ayırlacağım.şimdiden herkese teşekkür ederim.
Allahın izni ile bisey olmaz dinlen eve geldiğinde bol bolBu gün oğlanın Dr kontrolu vardi hastaneye gittik
Asansör ile çıktım indim eve geldim dinleniyorum kasik ağrım var
Mesajımı cevapladığın için çok teşekkür ederim.inşallah bugüzel günlerinin yüzüsuyu hürmetine.sağlıcakla hayırlı evlatlarımız olur.bu süreç gerçekten bu kadar uzunsa.uzakta sanırım tedavi göremem.ankara yakın bize.ankarada olabilirim ozaman.bn telefonda ön görüşme yapmıştım antalya ile 15 gün sürer.artı bir iki gün daha sarkma olabilir demişti.Merhaba canım yer olarak hasteneleri çok takip etmediğim için önereceğim yer yok ama burdaki diğer arkadaşlar yardımcı olabilirler belki hayırlısını versin Allahım inşallah tüp bebeğe geçmene gerek kalmadan hamile kalırsın Süre oarak da yumurta uyarılma aşaması kişiden kişiye göre değişebiliyor ama toplamda maks. test gününde dahil 25 gün 1 ay falan sürüyor canım gönlünce olsun herşey inşallah
Ben Mustafa beye gitmedim ama çok iyi diye duydum özellikle labaratuvarı da çok iyiymiş. Ben bahçeci umutta yaptırmıştım ilki
amim canım inşallah çok teşekkür ederim çok doğru yerdeyim sizlerleyim pozitif enerjiniz herkese umut veriyor. Nisa’n da kimler başlayacak umarım heğipimizin yüzü güler sırayla hamile haberleri veririz :)
Uzun yada kısa protokol yapıyorlar kişiye göre değişiyor. Adetin 2.günü eğer rahim ve yumurtaları uygun görürse dr. Öğün başlatıyor iğnelere ve iki güne bir hem yumurta hemde kan tahlili alıyor .yumurtaların verdiği cevaba göre bu süre 1 hafta yada 10 gün arası sürüyor.benimki 6 gün sürdü. Sonra 1 gün boş günün oluyor iğnesiz. Ardından yumurta toplama yapılıyor.sonrasi ertesi gün aranıp döllenen yumurta vs.bilgi veriliyor 3.yada 5.güne uygunluk kontrol edilip transfer yapılıyor.seni eve gönderiyorlar.yani şehir dışında tedavi olsan 15 gün falan sürer bende ankaradayım başken üniv.hastanesi gogsen bey dr.dun pozitif aldım Allahın izni ile )) darısı hepinizin basinaMesajımı cevapladığın için çok teşekkür ederim.inşallah bugüzel günlerinin yüzüsuyu hürmetine.sağlıcakla hayırlı evlatlarımız olur.bu süreç gerçekten bu kadar uzunsa.uzakta sanırım tedavi göremem.ankara yakın bize.ankarada olabilirim ozaman.bn telefonda ön görüşme yapmıştım antalya ile 15 gün sürer.artı bir iki gün daha sarkma olabilir demişti.
aayyyy hadi inşallah bebeksiz ev kalmasın insalllahhjjjjBen ben bennnNisanda tahmini ayın 4ü gibi bekliyorum adeti ve Ankara'ya yolculuk edip başlayacağım inşaAllahh.. Ay nisannn sonuuu inşaAllahhh hepimizz kan sonucumuzu bekleriz yaaaa tıpkı INCIK BONCUK tugken S sinemis25 gibiiiii
Uzun yada kısa protokol yapıyorlar kişiye göre değişiyor. Adetin 2.günü eğer rahim ve yumurtaları uygun görürse dr. Öğün başlatıyor iğnelere ve iki güne bir hem yumurta hemde kan tahlili alıyor .yumurtaların verdiği cevaba göre bu süre 1 hafta yada 10 gün arası sürüyor.benimki 6 gün sürdü. Sonra 1 gün boş günün oluyor iğnesiz. Ardından yumurta toplama yapılıyor.sonrasi ertesi gün aranıp döllenen yumurta vs.bilgi veriliyor 3.yada 5.güne uygunluk kontrol edilip transfer yapılıyor.seni eve gönderiyorlar.yani şehir dışında tedavi olsan 15 gün falan sürer bende ankaradayım başken üniv.hastanesi gogsen bey dr.dun pozitif aldım Allahın izni ile )) darısı hepinizin basina
Ben ben bennnNisanda tahmini ayın 4ü gibi bekliyorum adeti ve Ankara'ya yolculuk edip başlayacağım inşaAllahh.. Ay nisannn sonuuu inşaAllahhh hepimizz kan sonucumuzu bekleriz yaaaa tıpkı INCIK BONCUK tugken S sinemis25 gibiiiii
Mesajımı cevapladığın için çok teşekkür ederim.inşallah bugüzel günlerinin yüzüsuyu hürmetine.sağlıcakla hayırlı evlatlarımız olur.bu süreç gerçekten bu kadar uzunsa.uzakta sanırım tedavi göremem.ankara yakın bize.ankarada olabilirim ozaman.bn telefonda ön görüşme yapmıştım antalya ile 15 gün sürer.artı bir iki gün daha sarkma olabilir demişti.
Canim ne güzel bir insansın sen . Rabbim yardımcın olsun inşallah başka şehirden gelip tedavi oluyorsun . Çok duygulandım anne dedinya Inşallah bu tedavi ile sende bebeğini alıp sağlıkla hamilelik gecireceksin ve sağlıkla kucağına alacaksınYaaaa güzell anneee yaaa tugken :)) Karnına dokunn ve de kiii kk ailesi senin gelmeni heyecanla bekliyor yavrucummmm
Bende Ankara'ya Zekai Tahire gidiyorum Kastamonudan.. Nisanda tekrar gideceğim inşaAllahh. Yumurtalara bakacaklar. İnşaAllah dediğin gibi 15 gün sürer yaa. Okulum var bir de. Devamsızlık kabul etmiyorlar
Yaaaa güzell anneee yaaa tugken :)) Karnına dokunn ve de kiii kk ailesi senin gelmeni heyecanla bekliyor yavrucummmm
Bende Ankara'ya Zekai Tahire gidiyorum Kastamonudan.. Nisanda tekrar gideceğim inşaAllahh. Yumurtalara bakacaklar. İnşaAllah dediğin gibi 15 gün sürer yaa. Okulum var bir de. Devamsızlık kabul etmiyorlar