- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.181
en kötü şey o ztn insanın hevesinin kursağında kalması Rabbim yaşatmaz inşallah kimseye.
Yaaa şuan nasıl sevindim tahmin edemezsin yaaikiz olabilir
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklaKızlar beni hastaneden aradılar zorla verdiler sonucu hemşire aradı istemiyorum ben akşam öğrenicem dedim kız zorla whatsaptan attı sonucu yasonradan öğrendim eşim benden önce arayıp hastaneyi aramış arkamdan iş çevirmişler.Sonuç 57 çıktı biraz düşük.Çok olumlu değil ama allahtan ümit kesilmez.Cumartesi günü tekrar edeceğim testi inşallah yükselir değer kızlar allah rızası için nolur dua edim bana burdan başka kimse bilmiyor siz dua ettiniz ettiniz yani başka edecek kimsem yok
valla hamile miyim anlamadım ki net bişey de demiyorlar.İnşallah hamileyimdir sağol cnm allah razı olsun şu değer artar da ben de ne olduğunu anlarım inşallah.Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
9. gün bugün cnm geçen hafta salı günü öğlen 3 te transfer olmuştu 5. gün embiriyosu 1 tane kondu.Benim bütüm embiriyolar biraz geriden gelişmişti artık ondan mıdır nedir bilmiyorum cumartesi günü gene test yapıcam bakalım hayırlısı artık.Daha önce dış gebelik yaşadım o bi daha olmasın da gerisine razıyım artık napıyım.Çok olmasa da şansım var ona bile inanamıyorum o kdr sıkıntılı oldu ki bu süreç Allah kısmet ederde sağlıklı bi şekilde doğarsa ben o zmn alıcam sanırım.Şoktayım hala.
Allah razı olsun cnm bende senin için dua edicem.Olacağı varsa olacak ne yapsam boş biliyorum.Olumlu ya da olumsuz sonucu öğrenmem lazım stresten yemek yiyemiyorum 3 kilo vermişim ya kuruyup kalıcam bu gidişle stresten.Canim benim hic kotu dusunme bu gece cok dua edicem senin icin. Degerin cok dusuk degil bence erken yaptik testi cunku. Forumda bi cok kisinin 50lerdeyken saglikli gebelikleri olusmus. Moralini yuksek tut ben inaniyorum canim benim.
Canım çok sevindim gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah
cnm pozitif insallah katlanır bol bol sayılar olur cok svindim bu gzel gnde bizi sevindirdin rabbim bu gzel gnde sizleri gördüKızlar beni hastaneden aradılar zorla verdiler sonucu hemşire aradı istemiyorum ben akşam öğrenicem dedim kız zorla whatsaptan attı sonucu yasonradan öğrendim eşim benden önce arayıp hastaneyi aramış arkamdan iş çevirmişler.Sonuç 57 çıktı biraz düşük.Çok olumlu değil ama allahtan ümit kesilmez.Cumartesi günü tekrar edeceğim testi inşallah yükselir değer kızlar allah rızası için nolur dua edim bana burdan başka kimse bilmiyor siz dua ettiniz ettiniz yani başka edecek kimsem yok
şükürler olsun kuzum oldu sonunda yaşasn insallah hayrla gucagna almayı nasipp etsin rabbimKizlaaarrrr Rabbime sonsuz sukurler olsun. Hemen cevap veremedim size yarim saattir sevincten hickira hickira agliyorum. Pozitif cikti. Ben yillarca hep bu ani beklemistim ben ne kadar hasretlik cekmisim ben ne kadar istemisim. Rabbim tüm isteyen kullarina nasip etsin insallah. Hic bir zaman Allahimdan umidimi kesmedim olmasa bile birgun hayirli bi sekilde olacagindan hic suphe etmedim. Allahima sonsuz sukur. Sizlerdende Allah binlerce kez razi olsun. Hepiniz destek oldunuz dua ettiniz iyki varsiniz
Canım seni tanımasam da çok dua ettim inşallah katlanıp ilerleyecek merak etmeAllah razı olsun cnm inşallah her şey güzel olur Rabbim büyük hayırlısı neyse onu verecek elinde sonunda.Olumsuz bile olsa @tugkenINCIK BONCUK olumlular o kadar çok sevindim ki onlar için bize umut oldular devamı da gelir inşallah
Buraya olumsuz gelen umutsuz olan arkadaşlar gebe olup çıkıyorKızlar ne kadar güzel bi topik böyle herkes çok pozitif birbirini motive ediyor hamile arkadaşlara çok sevindim. Bundan sonra bende burdayım Nisa’nda allah izin verirse başlayacağım. Sizin pozitifliğiniz sayesinde şimdiden hamilelik moduna girdim:)
Aynen öyle canım herkes çok pozitif maşallah. Bu sefer bende çok umutluyum bütün tedavi sürecinde sizin motivenize ihtiyacım olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsunBuraya olumsuz gelen umutsuz olan arkadaşlar gebe olup çıkıyorçok pozitifiz gerçekten maşallah diyelim ayrıca birbirimize dua ediyoruz hemde en içten şekilde.. İnşallah seninde benimde tedavimiz olumlu olur bende haftasonu gidecem dr a bakalım ne diyecek hayırlısı
canm hepimiz burda kardeşiz bizi bizden başka kimse anlamaz herkes pozitf burda rabbim pozitif gören arkaadaşlarim kaardeşlrrim bir an önce kesecikleri kalp atışlarını doğumlarını görmeyide nasip olur inşalllah. en kisa zamanda bizde pozitif yazarz senn icinde hayırlı olur inşallahKızlar ne kadar güzel bi topik böyle herkes çok pozitif birbirini motive ediyor hamile arkadaşlara çok sevindim. Bundan sonra bende burdayım Nisa’nda allah izin verirse başlayacağım. Sizin pozitifliğiniz sayesinde şimdiden hamilelik moduna girdim:)
Kızlar ne kadar güzel bi topik böyle herkes çok pozitif birbirini motive ediyor hamile arkadaşlara çok sevindim. Bundan sonra bende burdayım Nisa’nda allah izin verirse başlayacağım. Sizin pozitifliğiniz sayesinde şimdiden hamilelik moduna girdim:)
Buraya olumsuz gelen umutsuz olan arkadaşlar gebe olup çıkıyorçok pozitifiz gerçekten maşallah diyelim ayrıca birbirimize dua ediyoruz hemde en içten şekilde.. İnşallah seninde benimde tedavimiz olumlu olur bende haftasonu gidecem dr a bakalım ne diyecek hayırlısı
canm insallah senn içinde hayrlı olur cok bekledin çok direndin rabbim yüzünü güldürsünBuraya olumsuz gelen umutsuz olan arkadaşlar gebe olup çıkıyorçok pozitifiz gerçekten maşallah diyelim ayrıca birbirimize dua ediyoruz hemde en içten şekilde.. İnşallah seninde benimde tedavimiz olumlu olur bende haftasonu gidecem dr a bakalım ne diyecek hayırlısı
Ben Mustafa beye gitmedim ama çok iyi diye duydum özellikle labaratuvarı da çok iyiymiş. Ben bahçeci umutta yaptırmıştım ilkiKızlar merhaba 2017 ağustosta 1 negatif tüp bebek denemem oldu mayısta Mustafa bahçeciye gideceğim yeniden denemek için aranızda mustafa bahçeciye giden var mı?
amim canım inşallah çok teşekkür ederim çok doğru yerdeyim sizlerleyim pozitif enerjiniz herkese umut veriyor. Nisa’n da kimler başlayacak umarım heğipimizin yüzü güler sırayla hamile haberleri veririz :)O zaman hoşgeldin aramıza canım inşallah seninde böyle güzel haberlerini alırız burdan. Ohh oh maşallah nisan da başlayacaklar çoğaldı inşallah uğur getirir hepimize Nisan ayı Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin gönlünce olsun herşey inşallah canım
Ben Mustafa beye gitmedim ama çok iyi diye duydum özellikle labaratuvarı da çok iyiymiş. Ben bahçeci umutta yaptırmıştım ilki
amim canım inşallah çok teşekkür ederim çok doğru yerdeyim sizlerleyim pozitif enerjiniz herkese umut veriyor. Nisa’n da kimler başlayacak umarım heğipimizin yüzü güler sırayla hamile haberleri veririz :)