2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

Canim benim hic kotu dusunme bu gece cok dua edicem senin icin. Degerin cok dusuk degil bence erken yaptik testi cunku. Forumda bi cok kisinin 50lerdeyken saglikli gebelikleri olusmus. Moralini yuksek tut ben inaniyorum canim benim.

Canim benim hic kotu dusunme bu gece cok dua edicem senin icin. Degerin cok dusuk degil bence erken yaptik testi cunku. Forumda bi cok kisinin 50lerdeyken saglikli gebelikleri olusmus. Moralini yuksek tut ben inaniyorum canim benim.
Allah razı olsun cnm bende senin için dua edicem.Olacağı varsa olacak ne yapsam boş biliyorum.Olumlu ya da olumsuz sonucu öğrenmem lazım stresten yemek yiyemiyorum 3 kilo vermişim ya kuruyup kalıcam bu gidişle stresten.

cnm pozitif insallah katlanır bol bol sayılar olur cok svindim bu gzel gnde bizi sevindirdin rabbim bu gzel gnde sizleri gördü

şükürler olsun kuzum oldu sonunda yaşasn insallah hayrla gucagna almayı nasipp etsin rabbim

Kızlar ne kadar güzel bi topik böyle herkes çok pozitif birbirini motive ediyor hamile arkadaşlara çok sevindim. Bundan sonra bende burdayım Nisa’nda allah izin verirse başlayacağım. Sizin pozitifliğiniz sayesinde şimdiden hamilelik moduna girdim:)

Canım seni tanımasam da çok dua ettim inşallah katlanıp ilerleyecek merak etme

Buraya olumsuz gelen umutsuz olan arkadaşlar gebe olup çıkıyor çok pozitifiz gerçekten maşallah diyelim ayrıca birbirimize dua ediyoruz hemde en içten şekilde.. İnşallah seninde benimde tedavimiz olumlu olur bende haftasonu gidecem dr a bakalım ne diyecek hayırlısı

Aynen öyle canım herkes çok pozitif maşallah. Bu sefer bende çok umutluyum bütün tedavi sürecinde sizin motivenize ihtiyacım olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun

canm hepimiz burda kardeşiz bizi bizden başka kimse anlamaz herkes pozitf burda rabbim pozitif gören arkaadaşlarim kaardeşlrrim bir an önce kesecikleri kalp atışlarını doğumlarını görmeyide nasip olur inşalllah. en kisa zamanda bizde pozitif yazarz senn icinde hayırlı olur inşallah

O zaman hoşgeldin aramıza canım inşallah seninde böyle güzel haberlerini alırız burdan. Ohh oh maşallah nisan da başlayacaklar çoğaldı inşallah uğur getirir hepimize Nisan ayı Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin gönlünce olsun herşey inşallah canım

Senin sayende güzel arkadaşım benim hepimze destek olarak pozitif olmamızı sağladın sorduğumuz her soruya sıkılmadan üşenmeden cevap versin Allah razı olsun senden tek isteğim seninde buraya böyle güzel haberler vermen ki inanıyorumda vereceğine Allahın izniyle seninle beraber çoçuklarımızıda gezdiririz inşallah

canm insallah senn içinde hayrlı olur cok bekledin çok direndin rabbim yüzünü güldürsün

Kızlar merhaba 2017 ağustosta 1 negatif tüp bebek denemem oldu mayısta Mustafa bahçeciye gideceğim yeniden denemek için aranızda mustafa bahçeciye giden var mı?
Ben Mustafa beye gitmedim ama çok iyi diye duydum özellikle labaratuvarı da çok iyiymiş. Ben bahçeci umutta yaptırmıştım ilki
amim canım inşallah çok teşekkür ederim çok doğru yerdeyim sizlerleyim pozitif enerjiniz herkese umut veriyor. Nisa’n da kimler başlayacak umarım heğipimizin yüzü güler sırayla hamile haberleri veririz :)

İnşallah burda hep böyle güzel haberler veririz birbirimize canım benim Amin inşallah canım benim Nisan'da 4 5 kişi var başlayacak olan canım inşallah Nisan da hepimiz dolduracağız burayı pozitif haberlerle Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…