2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Kızlar beni hastaneden aradılar zorla verdiler sonucu hemşire aradı istemiyorum ben akşam öğrenicem dedim kız zorla whatsaptan attı sonucu ya:-) sonradan öğrendim eşim benden önce arayıp hastaneyi aramış arkamdan iş çevirmişler.Sonuç 57 çıktı biraz düşük.Çok olumlu değil ama allahtan ümit kesilmez.Cumartesi günü tekrar edeceğim testi inşallah yükselir değer kızlar allah rızası için nolur dua edim bana burdan başka kimse bilmiyor siz dua ettiniz ettiniz yani başka edecek kimsem yok:KK24:
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

9. gün bugün cnm geçen hafta salı günü öğlen 3 te transfer olmuştu 5. gün embiriyosu 1 tane kondu.Benim bütüm embiriyolar biraz geriden gelişmişti artık ondan mıdır nedir bilmiyorum cumartesi günü gene test yapıcam bakalım hayırlısı artık.Daha önce dış gebelik yaşadım o bi daha olmasın da gerisine razıyım artık napıyım.Çok olmasa da şansım var ona bile inanamıyorum o kdr sıkıntılı oldu ki bu süreç Allah kısmet ederde sağlıklı bi şekilde doğarsa ben o zmn alıcam sanırım.Şoktayım hala.

Canim benim hic kotu dusunme bu gece cok dua edicem senin icin. Degerin cok dusuk degil bence erken yaptik testi cunku. Forumda bi cok kisinin 50lerdeyken saglikli gebelikleri olusmus. Moralini yuksek tut ben inaniyorum canim benim.

Canim benim hic kotu dusunme bu gece cok dua edicem senin icin. Degerin cok dusuk degil bence erken yaptik testi cunku. Forumda bi cok kisinin 50lerdeyken saglikli gebelikleri olusmus. Moralini yuksek tut ben inaniyorum canim benim.
Allah razı olsun cnm bende senin için dua edicem.Olacağı varsa olacak ne yapsam boş biliyorum.Olumlu ya da olumsuz sonucu öğrenmem lazım stresten yemek yiyemiyorum 3 kilo vermişim ya kuruyup kalıcam bu gidişle stresten.:KK17:

Kızlar beni hastaneden aradılar zorla verdiler sonucu hemşire aradı istemiyorum ben akşam öğrenicem dedim kız zorla whatsaptan attı sonucu ya:-) sonradan öğrendim eşim benden önce arayıp hastaneyi aramış arkamdan iş çevirmişler.Sonuç 57 çıktı biraz düşük.Çok olumlu değil ama allahtan ümit kesilmez.Cumartesi günü tekrar edeceğim testi inşallah yükselir değer kızlar allah rızası için nolur dua edim bana burdan başka kimse bilmiyor siz dua ettiniz ettiniz yani başka edecek kimsem yok:KK24:
cnm pozitif insallah katlanır bol bol sayılar olur cok svindim bu gzel gnde bizi sevindirdin rabbim bu gzel gnde sizleri gördü

Kizlaaarrrr Rabbime sonsuz sukurler olsun. Hemen cevap veremedim size yarim saattir sevincten hickira hickira agliyorum. Pozitif cikti. Ben yillarca hep bu ani beklemistim ben ne kadar hasretlik cekmisim ben ne kadar istemisim. Rabbim tüm isteyen kullarina nasip etsin insallah. Hic bir zaman Allahimdan umidimi kesmedim olmasa bile birgun hayirli bi sekilde olacagindan hic suphe etmedim. Allahima sonsuz sukur. Sizlerdende Allah binlerce kez razi olsun. Hepiniz destek oldunuz dua ettiniz iyki varsiniz:cry::KK68:
şükürler olsun kuzum oldu sonunda yaşasn insallah hayrla gucagna almayı nasipp etsin rabbim

Kızlar ne kadar güzel bi topik böyle herkes çok pozitif birbirini motive ediyor hamile arkadaşlara çok sevindim. Bundan sonra bende burdayım Nisa’nda allah izin verirse başlayacağım. Sizin pozitifliğiniz sayesinde şimdiden hamilelik moduna girdim:)

Allah razı olsun cnm inşallah her şey güzel olur Rabbim büyük hayırlısı neyse onu verecek elinde sonunda.Olumsuz bile olsa @tugken INCIK BONCUK INCIK BONCUK olumlular o kadar çok sevindim ki onlar için bize umut oldular devamı da gelir inşallah:KK200:
Canım seni tanımasam da çok dua ettim inşallah katlanıp ilerleyecek merak etme

Kızlar ne kadar güzel bi topik böyle herkes çok pozitif birbirini motive ediyor hamile arkadaşlara çok sevindim. Bundan sonra bende burdayım Nisa’nda allah izin verirse başlayacağım. Sizin pozitifliğiniz sayesinde şimdiden hamilelik moduna girdim:)
Buraya olumsuz gelen umutsuz olan arkadaşlar gebe olup çıkıyor :KK48::KK48:çok pozitifiz gerçekten maşallah diyelim ayrıca birbirimize dua ediyoruz hemde en içten şekilde.. İnşallah seninde benimde tedavimiz olumlu olur bende haftasonu gidecem dr a bakalım ne diyecek hayırlısı:KK200:

Buraya olumsuz gelen umutsuz olan arkadaşlar gebe olup çıkıyor :KK48::KK48:çok pozitifiz gerçekten maşallah diyelim ayrıca birbirimize dua ediyoruz hemde en içten şekilde.. İnşallah seninde benimde tedavimiz olumlu olur bende haftasonu gidecem dr a bakalım ne diyecek hayırlısı:KK200:
Aynen öyle canım herkes çok pozitif maşallah. Bu sefer bende çok umutluyum bütün tedavi sürecinde sizin motivenize ihtiyacım olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun

canm hepimiz burda kardeşiz bizi bizden başka kimse anlamaz herkes pozitf burda rabbim pozitif gören arkaadaşlarim kaardeşlrrim bir an önce kesecikleri kalp atışlarını doğumlarını görmeyide nasip olur inşalllah. en kisa zamanda bizde pozitif yazarz senn icinde hayırlı olur inşallah:anneadayı::halay::KK76:

O zaman hoşgeldin aramıza canım inşallah seninde böyle güzel haberlerini alırız burdan. Ohh oh maşallah nisan da başlayacaklar çoğaldı inşallah uğur getirir hepimize Nisan ayı Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin gönlünce olsun herşey inşallah canım :KK200:

Senin sayende güzel arkadaşım benim hepimze destek olarak pozitif olmamızı sağladın sorduğumuz her soruya sıkılmadan üşenmeden cevap versin Allah razı olsun senden tek isteğim seninde buraya böyle güzel haberler vermen ki inanıyorumda vereceğine Allahın izniyle seninle beraber çoçuklarımızıda gezdiririz inşallah :KK200::anne::halay:

canm insallah senn içinde hayrlı olur cok bekledin çok direndin rabbim yüzünü güldürsün

Kızlar merhaba 2017 ağustosta 1 negatif tüp bebek denemem oldu mayısta Mustafa bahçeciye gideceğim yeniden denemek için aranızda mustafa bahçeciye giden var mı?
Ben Mustafa beye gitmedim ama çok iyi diye duydum özellikle labaratuvarı da çok iyiymiş. Ben bahçeci umutta yaptırmıştım ilki
O zaman hoşgeldin aramıza canım inşallah seninde böyle güzel haberlerini alırız burdan. Ohh oh maşallah nisan da başlayacaklar çoğaldı inşallah uğur getirir hepimize Nisan ayı Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin gönlünce olsun herşey inşallah canım :KK200:
amim canım inşallah çok teşekkür ederim çok doğru yerdeyim sizlerleyim pozitif enerjiniz herkese umut veriyor. Nisa’n da kimler başlayacak umarım heğipimizin yüzü güler sırayla hamile haberleri veririz :)

Ben Mustafa beye gitmedim ama çok iyi diye duydum özellikle labaratuvarı da çok iyiymiş. Ben bahçeci umutta yaptırmıştım ilki

amim canım inşallah çok teşekkür ederim çok doğru yerdeyim sizlerleyim pozitif enerjiniz herkese umut veriyor. Nisa’n da kimler başlayacak umarım heğipimizin yüzü güler sırayla hamile haberleri veririz :)

İnşallah burda hep böyle güzel haberler veririz birbirimize canım benim :KK68: Amin inşallah canım benim Nisan'da 4 5 kişi var başlayacak olan canım inşallah Nisan da hepimiz dolduracağız burayı pozitif haberlerle Allahın izniyle :KK28:

X