2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Canım doktorun neden öyle demiş bilmiyorum tamam tutunamadığı kısmı doğru yani kimyasal gebelik yaşamışsın peki sen 12. gün verdikten sonra bir daha hiç vermemişmiydin canım kan

Kızlar beni hastaneden aradılar zorla verdiler sonucu hemşire aradı istemiyorum ben akşam öğrenicem dedim kız zorla whatsaptan attı sonucu ya sonradan öğrendim eşim benden önce arayıp hastaneyi aramış arkamdan iş çevirmişler.Sonuç 57 çıktı biraz düşük.Çok olumlu değil ama allahtan ümit kesilmez.Cumartesi günü tekrar edeceğim testi inşallah yükselir değer kızlar allah rızası için nolur dua edim bana burdan başka kimse bilmiyor siz dua ettiniz ettiniz yani başka edecek kimsem yok

Kizlaaarrrr Rabbime sonsuz sukurler olsun. Hemen cevap veremedim size yarim saattir sevincten hickira hickira agliyorum. Pozitif cikti. Ben yillarca hep bu ani beklemistim ben ne kadar hasretlik cekmisim ben ne kadar istemisim. Rabbim tüm isteyen kullarina nasip etsin insallah. Hic bir zaman Allahimdan umidimi kesmedim olmasa bile birgun hayirli bi sekilde olacagindan hic suphe etmedim. Allahima sonsuz sukur. Sizlerdende Allah binlerce kez razi olsun. Hepiniz destek oldunuz dua ettiniz iyki varsiniz

Ayy canım benimm iyi olmuş bence öğrendiğin ya sonuçta pozitif şuan Allahım inşallah kat kat arttırsın değerlerini canım benim ya ederiz tabiki etmez olur muyuz bu mübarek günde inşallah kabul edecek Rabbim dualarımızı hakkında en hayırlısı en güzeli olsun inşallah canım benim

Canım doktorun neden öyle demiş bilmiyorum tamam tutunamadığı kısmı doğru yani kimyasal gebelik yaşamışsın peki sen 12. gün verdikten sonra bir daha hiç vermemişmiydin canım kan
Canım kimyasal gebelik değil diyo işte anlamadığım o konu. 12.günde 26 dı iyi dediler 2 gün sonra iki katı olursa tamam dediler. 14. Günde 7 ye düştü. Kanama olmadı 10 gün sonra gel dedi. Bugün 10 gün doldu gittim. Bunu dediler

Ayy yaşasın sorayla geldi güzel haberler çok şükür olsun canım benim tebrik ederim bu güzel günde Rabbim böyle güzel haberler almyı nasip etti devamıda gelir inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benimmm çok ama çok mutlu oldum bende duygulandım ya

Canım benim 16.günde bile değerim yüksekti benim de kimyasal oldu canım kanama hemen olmadı ilaçları bıraktıktan sonra 7 gün sonra başladı kanamam . Kanama olsun diye ilaçta kullanmadım kendiliğinden başladı

Allah allah resmen kimyasal olmuş işte açık açık ortada canım benimde böyle oldu ama benim kanamam 8. günü başlamıştı lekelenme şeklinde test sonucumdan 2 gün sonrada normal kanamam başlamıştı ilaçlardan dolayıdır o canım korkma sen verdiği ilaç adet söktürücü mü

Canım benim cnm arkadaşım ya aklıma geldi dedim kesin ağlıyor dedim mutluluktan.Rabbim hayırlı bir şekilde büyümesini doğmasını nasip etsin inşallah.Hayırlı uğurlu olsun cnm benim ya çok sevindim.

Canımmmmmmmm maşallah katlana katlana devam etsin çok mutlu oldum şükürler olsun . Ayyyyy Allahım hepimiz tuzunu güldürüyor sırayla neler çektik biz biliriz :)))))

İşte kimyasal gebelikte bu oluyocanım ama bana kimyasal gebelik değil dedi. Tutmamış dedi. Ondan analamadım bişey

Masallhhhh canım seninde pozitif telefonu her elime aldığımda besmele çekip açtım şükürler olsunnn hiç düşük değil inan.

Caniiiimmm bu harika bi haberrrr. Hic olumsuz dusunme degerin pozitif. Bugun 9. Gunumuz bizim. 2 gun sonra 2 kat artiyormu ona bak sen. Allahim cok sukurr

Ayyyyyy valla gozlerim doldu
Nasıl mutlu oldum Allahım bu günün hurmetine herkes sağlıklı gebe kalıp bebeğini kucağına alır neler yaşadık her hamile gördüğümüzde her bebek gördüğümüzde o oyuncakçılar bebek magazalri hâlâ yok mu sizin bebeğiniz diye soranlarrrrrr yarabbim yardım et

Hayırlısı olsun canım kat kat artar inşallah pozitif düşün dua et bu mübarek gün de

Gözünaydın canım hayırlı olsun çok sevindim

Duamdasın inş yükselecek değerin canım. Moralini ii tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…