2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

tugken nnnnnnnnn tebrik ederim arkadasimmm. Uyanir uyanmaz telefona baktim bu ne guzel bir haberr. Rabbim cok guzel bir gebelik gecirsin. Hayirlisi ile kucagina almani nasip etsin insallah. Anasina babasina vatanina milletine hayirli evlat olur insallah canim. Simdi nolur bize de dua et bizlerde guzel sonuclar alabiliriz insallah

insalah gerçeğide olur canm rabbim yüzünü güldürür

Inşallah bu rüyayı tez zamanda rabbim sana gerçekten yasatir

canım yaş ve sorun neydi ya da bi sorun var mıydı da tüp yaptınız fikir olsun bizlere de :)
Belli bir sorun yoktu benim tuplerim yukarida idi normal olmaz dedi dr. Bizde zaman kaybetmek istemedik basladik bu surece.ofis histeroskobi rahim filmi yapıldı öncesi 30 yaşındayım canım

Amin canım allah herbirinizden razı olsun ne güzel dualar bunlar iyiki varsınız benimle baraber beklediniz stres yaptınız insallah sıra ile kimin test günü ile herkes pozitif yazacak ben canı gönülden istiyorum allahım izni ile

helal olsun cnm ne demek keyfini çıkar artık bugün senin günün
valla öyle oldu yaaa ne hissetsem bilemedim şoklardayım. Allah sağlıkli devamlılık nasip etsin herbirimizr.
Bu arada yarın tekrar edeceğim kanı oda taaaaa diğer güne çıkacaktır yine bekleyecez kimseye söz vermeyin

Belli bir sorun yoktu benim tuplerim yukarida idi normal olmaz dedi dr. Bizde zaman kaybetmek istemedik basladik bu surece.ofis histeroskobi rahim filmi yapıldı öncesi 30 yaşındayım canım
daha önce kendiğinden gebelik yaşamış mıydın canım bende isteseydi histeroskopi yaptıracaktım ama demedi aklıma da takılıyo bazen niye istemedi diye ama

inşallah cnm sağlıkla devam edecektir sen olumlu düşün Rabbim de yardım edecektir inanıyorum.Şoku atlatınca kendine gelirsin bi aç müzik oyna kendini çok yormadan bi göbek benim için de at Yarın da bekleriz cnm sıkıntı yok dokuz doğurduk sadece

Bende bu hafta içinde ya da c.tesi adet görünce gidicem dr a bakalım herşey yolunda olursa başlayacaz tedaviye. Geçen hafta rahime çizik attı benim. Bakalım inşallah başlatır kızlar dua edin bana da. Benim 4.denemem olacak daha önce hiç sorunsuz geçmişti tedavilerim ama bu defa testin birinde sorun çıktı yüksek doz alıcam ilacı

Biz bekleriz bekleriz de heyecandan çatlıyoruz o ne olacak Bu arada göğşen bey senin rahime çizik attımı tedavi öncesi

Canım benimm güzel yürekli arkadaşım her zaman dualarımdasın her zaman inşallah bu sefer sorunsuz bir şekilde ilerleyecek tedavin veee inşallah pozitif sonuç alacaksın Allahımın da izniyle ayy gerçekten çok ama çok istiyorum buraya hamileyim yazmanı inaşllah olacak inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…