- 17 Şubat 2018
- 686
- 1.371
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #39.981
Yok canim henuz ne zaman cikacaklari belli degil ikizlerden biri digerine gore daha zayif bide enfeksiyon falnda gecirdi ondan kilo verdi oyuzden biri daha once cikar diyorlar ama zaman belli degilBenim ki de yetmiyordu, çok doğal henüz emzirmedin 'ten teması olmadı üstelik iki bebiş var. Bir damla bile çıksa götür canım şifa olur onlara , kalan öğünlerde de mama verirler. Aptamil prematüre bebek maması da çok iyi kilo alımı sağlıyor.
Ne kadar kalacaklar kuvezde birşey söylediler mi ? Çıktıktan sonra rop muaynesi yapmanız gerekecek , ayrıca nöroloji vs. Bir-çok bölümde muayne olduk biz, kuvezde kaldığı için inceliyorlar epey simdiden hazir ol canim
2kg geçince genelde anneyle adapte ediyorlar odaya alıp sonra çıkarıyorlar; ikisi de tez zamanda kilolarını tamamlayıp sağlıkla evlerine geçer inşAllahYok canim henuz ne zaman cikacaklari belli degil ikizlerden biri digerine gore daha zayif bide enfeksiyon falnda gecirdi ondan kilo verdi oyuzden biri daha once cikar diyorlar ama zaman belli degil
Maşallah güzel kızına ne güzel yazmışsın bir çırpıda okudumKızlar nasılsınız? Bebişler nasıl? Tedavi olanlar; inşallah pozitif haberleri bir an önce alırsınız. Hamileler inşallah kolayca, sağlıkla bebişlere kovuşursunuz.Umreci58 Canım hayırlı olsun,Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bebişlerini. Umarım bir an önce eve çıkarlar.
Biz 1 aylık uzun bir yazlık tatilinden döndük, 6 ay 19 günlük oldu Deniz. 4,5 ayda ek gıda tadımlara başladık, şimdi 2 ana öğün 2 ara öğün yemek yiyoruz. Emmeye devam. Şu aralar dişten biraz zor yiyor ama kilomuz iyi. 69 cm, 8 kiloyuz maşallah. Alt dişler çıktı, üst dişlerden biri dün uç verdi. Ama son 1 haftamız çok zorlu geçti. Geceleri 2 saate bir kalkıyoruz uyku düzeni biraz bozuldu. Deniz adına uygun, denizi çok sevdi, soğuk falan dinlemiyor, çıkarınca ağlıyordu. Bir de kızım çok net bir şekilde anne ve meme demeye başladı, buna çok şaşkınız ailecek. Emeklemeye çalışıyor gidemeyince çok sinir yapıyor ağlıyor. Şimdilik bizden haberler bu kadar.tugken kinalikadin begonyas ruhum_mavi KoncuyUmay başka unuttuğum kim var acaba... Anne ve oğlusu yok onu okumuştum...
Oyy maşallah nazlı kızaİyi akşamlar kızlar nasılsınız
Tedavide olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. 8 senede 4.denememde kızımı Vuslatımı kucağıma aldım çok şükür. Rabbim sizlerin emeklerini boş çevirmesin inşallah.
Umreci58 canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ salim evlatlarını kucağına almayı nasip etsin ☺
KoncuyUmay doğum yaptın mı canım
@kinalikadin canım nasılsın,oğluşun nasıl kaç ayllık oldunuz
tugken canım nasılsın oğluşun nasıl büyüyor yaşına girmesine az kaldı
@ruhum_mavi canım nasılsın şeker kızın nasıl
Bizim nazlı kız yarın 5 aylık olucak teyzeleri. 3.5 aylıktan beri kafa desteği ile emekliyoruzyatırdığım yerde bulamıyorum,döne döne evi turluyor
Ek gıdaya daha geçmedik fikirlerinizi yardımlarınızı bekliyoruz
Hareketleri arttı havalar sıcak terliyorlar kilo alımı o yüzden olmamıştır canım. Bizimde ay ay düştü. Çok hareketli birde yerinde durmuyorOyy maşallah nazlı kızabiz de daha dün başladık ek gıdaya bakalım hayırlısı. Yoğurt ile başlattı. İlk olarak devam sütü verdi bir kaç gün kullanacaz bu ay kilo alamadı diye
İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Tedavide olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. 8 senede 4.denememde kızımı Vuslatımı kucağıma aldım çok şükür. Rabbim sizlerin emeklerini boş çevirmesin inşallah.
Umreci58 canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ salim evlatlarını kucağına almayı nasip etsin ☺
Bizim nazlı kız yarın 5 aylık olucak teyzeleri. 3.5 aylıktan beri kafa desteği ile emekliyoruzyatırdığım yerde bulamıyorum,döne döne evi turluyor
Maşallah güzel kızına ne güzel yazmışsın bir çırpıda okudumbiz 7,5 ay oldu ek gıdaya daha dün başladık dr artık geçelim dedi bu ay kilo almamış hiç. Anne sütü yeterli gelmiyor. Çok geç başlattı bizim dr. Her ay kilo alımı iyi diye erteliyordu. Maşallah senin kıza kilo boy çok iyi:) bu ek gıdalar kilo almasına yardım ediyor mu. Devam sütü kullanıyor musunuz siz yemeklerde
Maşallah denizeKızlar nasılsınız? Bebişler nasıl? Tedavi olanlar; inşallah pozitif haberleri bir an önce alırsınız. Hamileler inşallah kolayca, sağlıkla bebişlere kovuşursunuz.Umreci58 Canım hayırlı olsun,Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bebişlerini. Umarım bir an önce eve çıkarlar.
Biz 1 aylık uzun bir yazlık tatilinden döndük, 6 ay 19 günlük oldu Deniz. 4,5 ayda ek gıda tadımlara başladık, şimdi 2 ana öğün 2 ara öğün yemek yiyoruz. Emmeye devam. Şu aralar dişten biraz zor yiyor ama kilomuz iyi. 69 cm, 8 kiloyuz maşallah. Alt dişler çıktı, üst dişlerden biri dün uç verdi. Ama son 1 haftamız çok zorlu geçti. Geceleri 2 saate bir kalkıyoruz uyku düzeni biraz bozuldu. Deniz adına uygun, denizi çok sevdi, soğuk falan dinlemiyor, çıkarınca ağlıyordu. Bir de kızım çok net bir şekilde anne ve meme demeye başladı, buna çok şaşkınız ailecek. Emeklemeye çalışıyor gidemeyince çok sinir yapıyor ağlıyor. Şimdilik bizden haberler bu kadar.tugken kinalikadin begonyas ruhum_mavi KoncuyUmay başka unuttuğum kim var acaba... Anne ve oğlusu yok onu okumuştum...
Rabbim tez zamanda kavuştursun canım, 2 kiloyu geçerse bekletmezler. Emin ol sen evde daha iyi bakarsın zatenYok canim henuz ne zaman cikacaklari belli degil ikizlerden biri digerine gore daha zayif bide enfeksiyon falnda gecirdi ondan kilo verdi oyuzden biri daha once cikar diyorlar ama zaman belli degil
MaşallahMaşallah denizekızlar daha hızlı konuşma emekleme vs. Ek gıda da neler yiyor şu an canım?
Bizde ek Gıdaya geçtik, henüz meyve ve yoğurt yiyor sebzelerle aramız fazla yok. Ama bugün ilk defa tarhana pişirdim ve yedi çok sevindim ☺
Kızlar yarın transferim var dualariniz bkliyorum
Ayyyy maŞAllah sağlıkla büyüsünKızlar nasılsınız? Bebişler nasıl? Tedavi olanlar; inşallah pozitif haberleri bir an önce alırsınız. Hamileler inşallah kolayca, sağlıkla bebişlere kovuşursunuz.Umreci58 Canım hayırlı olsun,Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bebişlerini. Umarım bir an önce eve çıkarlar.
Yaaa daha dün gibiydi ne çabuk büyüdü maşAllahİyi akşamlar kızlar nasılsınız
Inşallah cnimHadi inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunsun hiç bırakmasın annelerini canım.
Inşallah cnimHadi inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunsun hiç bırakmasın annelerini canım.
canm mrb nasılsın? 7,5 ay çok geç değil mi ek gıdaya başlamak için. ilk 6 aydan sonra anne sütünün içerdiği vitaminler tek başına yeterli gelmiyor ve ek gıdaya geçilmesi artık bir gereklilik haline geliyor. Hatta artık dünyada "ilk 6 ay sadece anne sütü" kanısı bile ilk 5,5 aya evrilmiş durumda. Bu ay kilo almamanızın sebebi de bu bence. Kilo almış olsanız daha ne kadar devam edecektiniz ki. Sadece kilo almak değil bunun göstergesi, sağlıklı beslenmek için katı gıdalardaki vitaminleri alması şart. Doktorların arasında neden bu kadar fikir ayrılığı var anlayamıyorum. Hangisine güveneceğimizi şaşırıyoruz.Oyy maşallah nazlı kızabiz de daha dün başladık ek gıdaya bakalım hayırlısı. Yoğurt ile başlattı. İlk olarak devam sütü verdi bir kaç gün kullanacaz bu ay kilo alamadı diye
Allah yardımcın olsun canm, hayırlı haberlerini bekliyoruz.Kızlar yarın transferim var dualariniz bkliyorum
Sağol kuzum benim allah razı olsun çok heyecanlıyım yaAllah yardımcın olsun canm, hayırlı haberlerini bekliyoruz.