- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #39.961
Haydi ALLAH yardımcın olsun kuzum bu sefer hayırlısıyla tutunur sana Bebişler inşAllahKızlar ben muayneden geldim perşembe transferim var. Diğer 2 tedavilerimi unutcam buna odaklancam rabbim inşaLLah bnmde yüzüme güler dua edin bana
Sağol kuzum allah razı olsun bu dr çok iyi ablamin dktoruydu fuzuli paraya karşı anastezi istiyodum beni ikna etti gerek yok dedi benmde aklıma yattıHaydi ALLAH yardımcın olsun kuzum bu sefer hayırlısıyla tutunur sana Bebişler inşAllah
Doktorun içine sinmesi çok önemli zaten hayırlısıyla bu sefer olur inşAllahSağol kuzum allah razı olsun bu dr çok iyi ablamin dktoruydu fuzuli paraya karşı anastezi istiyodum beni ikna etti gerek yok dedi benmde aklıma yattı
Evet canim aldırdıCanım bi protein tozu var aldırdılar mi size ? Senin sütüne katip veriyorlar hızlı kilo alımı sağlıyor. Aptamilinkini almıştı eşim.
Dedigin gbi kilo alimina faydasi varmis canim ama benim sutum cok az her ogunlerine yetmiyorCanım bi protein tozu var aldırdılar mi size ? Senin sütüne katip veriyorlar hızlı kilo alımı sağlıyor. Aptamilinkini almıştı eşim.
Evet cnn inşaLLah olurDoktorun içine sinmesi çok önemli zaten hayırlısıyla bu sefer olur inşAllah
Canım hayırlı olsun inşallah bu kez olacak :) sadece bir kez transfer oldum onda da anestezi almadım çok kısa sürüyor zaten ben dayandıysam herkes dayanır rahat ol acı olmuyor da sadece oraya bir şey takıldığı hissi oluyor sen anestezili mi oldun hepArkadaşlar transferinizz anastezili mi nrmalmi yaptırdınız?
Canım transfer de sıkışık olmak önemli anestezili olacağın zaman birşey içemiyorsun o sıkışıklık durumu olmuyor. Hiç ağrısız bi işlem anesteziye gerek yok. Bizim merkezde bildiğim kadarı ile kimseye anestezili yaptırılmıyor zaten.Arkadaşlar transferinizz anastezili mi nrmalmi yaptırdınız?
sagol kuzum inşaLLah olur :) bende darlık vardı diye hep anastezili oldum ilk rahim filminde öyle oldum ama bu doktorm rahim filmi istemişti anastezisiz olduumkorkulcak bsey yokmuş meğerse bu transferimi anastezisiz oluncam herhalde sadece spekulumu hissederim zatn embiroyu koydukları alet plastik diye biiliyorum ondan sıkıntı olmaz :)Canım hayırlı olsun inşallah bu kez olacak :) sadece bir kez transfer oldum onda da anestezi almadım çok kısa sürüyor zaten ben dayandıysam herkes dayanır rahat ol acı olmuyor da sadece oraya bir şey takıldığı hissi oluyor sen anestezili mi oldun hep
Evet cnim dediğin gibi ama inşaLLah anasteziisiz olcam bu sferCanım transfer de sıkışık olmak önemli anestezili olacağın zaman birşey içemiyorsun o sıkışıklık durumu olmuyor. Hiç ağrısız bi işlem anesteziye gerek yok. Bizim merkezde bildiğim kadarı ile kimseye anestezili yaptırılmıyor zaten.
Yok canım onu hiç hissetmiyorsun incecik zaten o sonra da takılmıyor zaten aşırı sıkışma ben 1 litre içip girmiştim sonra WC ye gitmeden durmuştum bir süre :)sagol kuzum inşaLLah olur :) bende darlık vardı diye hep anastezili oldum ilk rahim filminde öyle oldum ama bu doktorm rahim filmi istemişti anastezisiz olduumkorkulcak bsey yokmuş meğerse bu transferimi anastezisiz oluncam herhalde sadece spekulumu hissederim zatn embiroyu koydukları alet plastik diye biiliyorum ondan sıkıntı olmaz :)
Evet cnim dediğin gibi ama inşaLLah anasteziisiz olcam bu sferpki idrar gelmesin diye sonta falan takmiyorlarmi ?
Benim ki de yetmiyordu, çok doğal henüz emzirmedin 'ten teması olmadı üstelik iki bebiş var. Bir damla bile çıksa götür canım şifa olur onlara , kalan öğünlerde de mama verirler. Aptamil prematüre bebek maması da çok iyi kilo alımı sağlıyor.Dedigin gbi kilo alimina faydasi varmis canim ama benim sutum cok az her ogunlerine yetmiyor
Anestezi almadim ben canim, inan gerekte yok cok kisa sürüyorve ağrı olmadı. Biz ne sıkıntılı yollardan geçiyoruz o sana viz gelir :)Arkadaşlar transferinizz anastezili mi nrmalmi yaptırdınız?
Yok canım tutman gerekiyor sonra falan yok bende 1 tl içtim tam ayarında oldu hemen transfer öncesi değil biraz dayan önce iç ya da içtikten sonra yürüyüş yap mesaneye insin. Transferden sonrada biraz tutabil.sagol kuzum inşaLLah olur :) bende darlık vardı diye hep anastezili oldum ilk rahim filminde öyle oldum ama bu doktorm rahim filmi istemişti anastezisiz olduumkorkulcak bsey yokmuş meğerse bu transferimi anastezisiz oluncam herhalde sadece spekulumu hissederim zatn embiroyu koydukları alet plastik diye biiliyorum ondan sıkıntı olmaz :)
Evet cnim dediğin gibi ama inşaLLah anasteziisiz olcam bu sferpki idrar gelmesin diye sonta falan takmiyorlarmi ?
çok sagol kuzum ya içim okdr raahatladiki sizin gbi yoldaslarim olduğu için allah razı olsun: ) bide rahimi temzliyorlarmiis su gbi bseyle oo ney?Yok canım onu hiç hissetmiyorsun incecik zaten o sonra da takılmıyor zaten aşırı sıkışma ben 1 litre içip girmiştim sonra WC ye gitmeden durmuştum bir süre :)
hep anastezili oldugum icin hiç göremedim busfer inşaLLah gorücem allah razı olsun kuzumAnestezi almadim ben canim, inan gerekte yok cok kisa sürüyorve ağrı olmadı. Biz ne sıkıntılı yollardan geçiyoruz o sana viz gelir :)
Ayrıca ultrasondan rahme transferi izle , ben unutamıyorum o anı, oğluna baktıkça aklıma geliyor bazen :)
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve tüm isteyenlere insalah
tamam cnim dediğin gibi uyguluycm allah razı olsun dua edin bana: )Yok canım tutman gerekiyor sonra falan yok bende 1 tl içtim tam ayarında oldu hemen transfer öncesi değil biraz dayan önce iç ya da içtikten sonra yürüyüş yap mesaneye insin. Transferden sonrada biraz tutabil.
Valla canım benim temizleme falan yapılmadı bilmiyorum ki onuçok sagol kuzum ya içim okdr raahatladiki sizin gbi yoldaslarim olduğu için allah razı olsun: ) bide rahimi temzliyorlarmiis su gbi bseyle oo ney?
hep anastezili oldugum icin hiç göremedim busfer inşaLLah gorücem allah razı olsun kuzum
tamam cnim dediğin gibi uyguluycm allah razı olsun dua edin bana: )
Mrb ben 2 ay önce rahimağzı enfeksiyonu ve rahimimdeki miyomdan dolayı ameliyat oldum laparoskopi ve histereskopi yaptılar ve rahimağzı kanalında yapişaklık varmiş o temizlendi benim çok kanamam oldu bi 25 gün falan sürdü adet kanamamda dahil içinde oda kanamayla birlikte karıştı hatta tam adetim bitti banyo yaptım o gece tekrar kanamam başladı bardaktan boşalır gibi geliyodu pijamam paçalarıma kadar battı 4-5sefer pijama değistirdim 1 gecede 10lu orkit bitirdim artik kullanmadım atletlerim vardı onları koymaya başladım avucum dolusu pıhtı geliyodu sabaha düzeldi azlmaya basladı bi kaç gunde bitti normal düzene girdim ondan sonraki ay normal adet oldum tamam herşey yolunda bu ay 3 gün adey oldum ve kanım kahve rengi pembe ve açık kırmıziydı arada yumurta akı gibi akıntı geliyodu anlamadım gitti bide histereskopi sonrası 2 ay sonra hamile kalmışsıniz allah bağıslasın 2. Adeti olup bittikten sonramı hamile kaldınız çok merak ediyorum bide aklımda hep hamilelik biran evvel hamile olmak atamıyom kafamdan bi türlüAnestezi alacaksın özelde yapılıyorsa yapılacak işlemler o an belli oluyor o yüzden ne kadar süreceği belli değil. Bana verilen ilaç dozajı az gelmişti tam uyku moduna gecmedim bu nedenle ilkinde kasıldı ve işlem yapılamadi. Üç kez işleme girdim polip alındı bir adet işlem sırasında varlığını öğrendik. Rahimde perde vardı hafif o açıldı ve yakıldı yani duruma göre o an belli oluyor. Acı hissetmezsin muhtemel. Birkaç gün kanama olabiliyor, hafif sancı sonradan belki olur belki olmaz acısız diye düşün rahat gir güzel sorunsuz çık inşallah. İyi bir işlem bence tüp Bebek öncesi mutlaka yapılmalı. Ben iki ayy sonrasında kendiliginden hamile kalmıştım ilk kez.
Anestesisiz tabii ki :) 5 dakikalık bir işlem. simir aldırmaktan bile kolay.Arkadaşlar transferinizz anastezili mi nrmalmi yaptırdınız?
Çok sagol kuzum :)Valla canım benim temizleme falan yapılmadı bilmiyorum ki onu
sagol kuZum artık karar verdim zatn anastezisiz yaptircam:)Anestesisiz tabii ki :) 5 dakikalık bir işlem. simir aldırmaktan bile kolay.