- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.981
Günaydın kuzucummHepinize günaydın canlarım benim tugken Valla hepimizin rüyalarına girmişsin hadi artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kuzucummHepinize günaydın canlarım benim tugken Valla hepimizin rüyalarına girmişsin hadi artık
Sende de Allah razı olsun canm benmÇok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun
Günaydın kuzucumm
Benimde girdi vallahi 189 çıkmıştı değeri
Benimde girdi vallahi 189 çıkmıştı değeri
Sonuca kadar görülmüş rüyalar maşallahgünaydın kızlar hayırlı bi gün olsun inşallahNasıl işlemiş bilinç altımıza Ayy inşallah böyle güzel pozitif değerler alır
insallh fazla fazla çkar sonucu pozitif pozif pozif olurrrrrrBenimde girdi vallahi 189 çıkmıştı değeri
Amin inşallah hayırlı günler. Heyecanla bekliyoruz sizleri sıra sıra güzel haberlerinizi alırız inşallahSonuca kadar görülmüş rüyalar maşallahgünaydın kızlar hayırlı bi gün olsun inşallah
Sonuca kadar görülmüş rüyalar maşallahgünaydın kızlar hayırlı bi gün olsun inşallah
Kızlarrrr günaydıinnn simdi cıktı sonuç 121.9
Ayyyy canım allah razı olsun hepinizden benimle beraber beklediniz stres ettiniz allahım hepimize sağlıkla 9 ay hamilelik nasip etsin şimdi yarın tekrar edeceğiz insallah değeri oda diğer güne çıkarYaşasınnnnn süper bir haber bu beklediğimize değdi çok şükür tebrik ederim canım ben kat kat katlansın değerlerin inşallah
ay gerçekten mi yaaa allahımm nasıl mutlu oldum canım benim çok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah ağlattın beni kız ya iş yerinde vallahi ferahladım yaa ohh bee.Sağlıkla doğduğunu da görürsün inşallah canım arkadaşımKızlarrrr günaydıinnn simdi cıktı sonuç 121.9
Ayyyy canım allah razı olsun hepinizden benimle beraber beklediniz stres ettiniz allahım hepimize sağlıkla 9 ay hamilelik nasip etsin şimdi yarın tekrar edeceğiz insallah değeri oda diğer güne çıkar
Amin canım aminnnnnnn. Inşallah sonuç bekleyen bu yola baş koyan herkesin kucağı sağlıkli bebeklerle dolar en kısa zamandaHahah büyük ihtimalle canım Aminn canım benim aminn valla hepimizi çok mutlu ettin rahatladık inşallah güzel güzel artar değerlerin
Amin canım cümlemiz insallah çok bekledik ama olsun hakkınızı hepiniz helal edin sizide beklettimay gerçekten mi yaaa allahımm nasıl mutlu oldum canım benim çok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah ağlattın beni kız ya iş yerinde vallahi ferahladım yaa ohh bee.Sağlıkla doğduğunu da görürsün inşallah canım arkadaşım
Amin canım aminnnnnnn. Inşallah sonuç bekleyen bu yola baş koyan herkesin kucağı sağlıkli bebeklerle dolar en kısa zamanda
Amin canım cümlemiz insallah çok bekledik ama olsun hakkınızı hepiniz helal edin sizide beklettim