- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #39.661
Novaart Ahmet erdem Mehmet erdemAnkara'da tüp bebek yaptıranlar var mı acaba ?
Polikistik over ve progesteron yuksekligiSorununuz neydi peki kızlar
Benim yümürtalık rezerv azlığı, Amh 0,47 ydi. Ankara üniversitesi tıp fakültesi Prof Dr. Cem Atabekoğlu. 3. tüp bebek demesinden, 4,5 aylık kızım var. Doğum ve hamilelik takip Doktorum Koru Hastanesi Prof Dr Aydan Biri. Ben çok memnunum, o da tüp bebek yapıyor.Ankara'da tüp bebek yaptıranlar var mı acaba ?
İyi haberini aldık canım o bize yeter ☺Canımmm saolasın şükür halimize. Ben eskisi gibi sık giremiyorum aklım sizlerde hepiniz iyi olun inşallah. Siz nasılsınız kuzucum❤
Canımm çok şükür hiçbir şikayetim yok hayrlısıyla sağlıkla kavuşmak için duadayımCanım nasılsın hamileliğin nasıl geçiyor ☺
Sağ salim hayırlısıyla kavuşacaksın inşallah canım. Emeklerinin karşılığına kucağına almaya çok az kaldı ❤Canımm çok şükür hiçbir şikayetim yok hayrlısıyla sağlıkla kavuşmak için duadayımVuslat kızçem nasıl sen nasılsın
Guzel arkadasim bebgine kavusup kucagina alan butun kizlar seninle ayni duygulari paylasiyor. Iyiki hepiniz varsiniz birbirmize destek yol arkadasi olduk.Ahh geçen sene bugün ilk gonal f iğnem vuruldu. Tüp bebek , ilaçlar, transfer , opu hiçbirşey hakkında fikrim yoktu. Sizleri tanıdım:) bana yol gösterdiniz, sordum cevaplar aldım, anlattım içimi döktüm, destek oldum , destek gördüm velhasıl test günümü bekledim sizlere mutlu sonucu yazdım sevincimi paylaştım, sevinçlere huzunlere ortak oldum.
Şimdi bebisimin beşiğini sallarken sizlere selam vermek istedim kızlar:) bir sene nasıl da geçti neler yaşadım neler gördüm.. Allahım tedavi sürecinde olan tüm arkadaşlara sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.kinalikadin @anneveoglusu tugken @ruhum_mavi melike222 Avalon80 @Brave and beautiful ve diğer arkadaşlarımın bebeklerine de sağlık sıhhat diliyorum , zor ve uzun yoldan geldiler bundan sonrası hep kolayliklarla ve güzelliklerle geçsin onlar için:)
Canım çok şükür gaz eskisi gibi değil epey azaldı kolik bebek değil.begonyas canim oglun ameliyat oldumu gaz durumu nasil kac aylik oldunuz
Oyy masallah kocaman olmus kuzucukCanım çok şükür gaz eskisi gibi değil epey azaldı kolik bebek değil.
Ameliyata bir türlü karar veremedik , iki doktor gerek yok şimdilik sadece takip gerekli dedi. Iki doktor ameliyat dedi, temmuz sonu memlekete gideceğiz orada tanıdıklar var sağlıkçı doktor ayarladılar birde orada gösterip karar vereceğiz. Düzeltilmiş yaşına göre 3 ay doldu , doğum tarihine göre 4,5 aylığız
Ay evet canım zor olur gerçekten ama ameliyat olursa anestezi alacak ya ikisi bir çıksın demiştik. Bu gidişle ameliyat olmazsa o da kalacak gibi hayırlısı bakalimOyy masallah kocaman olmus kuzucuk
Bir kac gorus daha alirsiniz sonra karar verirsiniz canim daha saglikli olur. Sunneti de yaptirmadiniz o halde degil mi. 4 aylik iken yaptirdik biz fazlada gec kalmayin cunku elini atiyor oraya durduramazsin altini temizlerken falan
Hayırlısıyla sende katıl aramıza bekliyoruz canım:)Ne guzel yavas yavas herkes doğum yaptikca burasi anneler kulubu oldu iyicemaşallah ❤
Oyyy maşallaaaahSağ salim hayırlısıyla kavuşacaksın inşallah canım. Emeklerinin karşılığına kucağına almaya çok az kaldı ❤
Bu arada cinsiyet belli oldu mu kuzum kaçırdım mı yoksa ☺
Çok şükür iyiyiz teyzesi büyümeye devam ediyoruz.86 günlük olduk
Amin kuzum güzel günlerde büyürler ❤Oyyy maşallaaaahcinsiyeti Perşembe günü nasipse öğreneceğiz yazarım ALLAH sağlıklı mutlu günler nasip etsin tüm kuzulara huzurla büyüsünler
Amiiin inşAllah canım ALLAH razı olsun değil mi göbeğim iyice büyüyene kadar inanamadım hala şaka gibi geliyor, Rabb im hiç nasip etmeyecek gibi hissetmiştim. İnşAllah sizler gibi muradımı kucağımda da görmek nasip olur. RABB im isteyen herkesi hayırlısıyla muradına kavuştursunAmin kuzum güzel günlerde büyürler ❤
Allah gönlüne göre versin canım
Sağ salim kucağına aldığın haberinide alırız inşallah
Pozitif sonucunu aldığın gün dün gibi
Kucağına aldığında bile insan rüya mı gerçek mi anlamıyor. Onca tedavi uğraşın ardından kavuştuktan sonra inanmak çok çok zor. Allahın izniyle kavuştuğunun haberini vericeksin canım daha sonrada başlasın gazlı geceler ☺Amiiin inşAllah canım ALLAH razı olsun değil mi göbeğim iyice büyüyene kadar inanamadım hala şaka gibi geliyor, Rabb im hiç nasip etmeyecek gibi hissetmiştim. İnşAllah sizler gibi muradımı kucağımda da görmek nasip olur. RABB im isteyen herkesi hayırlısıyla muradına kavuştursun