- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #39.521
Kizlar ben bugün kalp atışı dinlemeye gittim. Ama şok oldum. Tek kesenin içinde 2 tane kalp atiyo kendi arasında 2 ye bölünmüşler. Tek yumurta ikizi. Napacagimi şaşırdım. Zorlu bi süreç beni bekliyo. Keseler ayrılacak mi. Aynı kesenin içinde biri diğerini etkileyecek mi. Birine bisey olursa öbürüne de bisey olma ihtimali yüksek. Uffff kafamda deli sorular
merhaba. biz demir kullanmıyoruz. doktorumuz 8.ayda kan tahlili yapacak. Eksiklik varsa kullanacağız takviye.Hanımlar merhabaacaba Demir kullanan anneler bebeğine hangi marka Demir ilacını veriyor malum devletin ödediğinde paraben var
tebrik ederim canm bence çok güzel bir haber. Sağlıkla ikisini de kucağına alacaksın inşallahKizlar ben bugün kalp atışı dinlemeye gittim. Ama şok oldum. Tek kesenin içinde 2 tane kalp atiyo kendi arasında 2 ye bölünmüşler. Tek yumurta ikizi. Napacagimi şaşırdım. Zorlu bi süreç beni bekliyo. Keseler ayrılacak mi. Aynı kesenin içinde biri diğerini etkileyecek mi. Birine bisey olursa öbürüne de bisey olma ihtimali yüksek. Uffff kafamda deli sorular
Sidefer kullaniyoruz canim bz.Hanımlar merhabaacaba Demir kullanan anneler bebeğine hangi marka Demir ilacını veriyor malum devletin ödediğinde paraben var
Merhaba nasilsin canim yoksun uzun zMandir nasil gidiyor annelikOlacağın önüne hiç birimiz geçemeyiz canım. Yarınımızı geçtim 5dk sonrası için hiç birimizin garantisi yok. O yğzden kötü hiç birşeyi düşünme bak ne güzel Rabbim bir isterken katından çifter çifter nasip etmiş ❤ bu ne büyük bir lütuftur bol bol şükredip dua et bu güzel duyguyu nasip ettiği için
Hayirli olsun sagsaglim kucagina alirsin ikisinide saglikla insallahKizlar ben bugün kalp atışı dinlemeye gittim. Ama şok oldum. Tek kesenin içinde 2 tane kalp atiyo kendi arasında 2 ye bölünmüşler. Tek yumurta ikizi. Napacagimi şaşırdım. Zorlu bi süreç beni bekliyo. Keseler ayrılacak mi. Aynı kesenin içinde biri diğerini etkileyecek mi. Birine bisey olursa öbürüne de bisey olma ihtimali yüksek. Uffff kafamda deli sorular
Merhaba canım çok sağol iyiyiz ☺ süt alerjimiz varmış,idrarda üreme vardı şükür o geçti. Emme gaz çıkarma uyuma derken geçiyor günlerimizMerhaba nasilsin canim yoksun uzun zMandir nasil gidiyor annelik
merhaba canim, en son tekrar tedavi icin gün sayiyordun, nasilsin tedavin basladimi ?Canım bu üzülecek bir haber değil, tedavi sürecini düşün negatif alma ihtimalin de vardı, bak benim durumumu düşün 3 kere negatif oldu hala uğraşıyorum. 2 bebeğin olacak sağlıkla ikisini de kucağına alacaksın inşallah, rahatla ve tadını çıkar canım
Canım Allah razı olsun hepinizden çok güzel moral oluyosunuz. Inş herşey güzel dilekleriniz gibi devam eder. Bende çok isterim.Canım bu üzülecek bir haber değil, tedavi sürecini düşün negatif alma ihtimalin de vardı, bak benim durumumu düşün 3 kere negatif oldu hala uğraşıyorum. 2 bebeğin olacak sağlıkla ikisini de kucağına alacaksın inşallah, rahatla ve tadını çıkar canım
merhaba canim, en son tekrar tedavi icin gün sayiyordun, nasilsin tedavin basladimi ?
Teşekkür ederimmerhaba. biz demir kullanmıyoruz. doktorumuz 8.ayda kan tahlili yapacak. Eksiklik varsa kullanacağız takviye.
Teşekkür ederimSidefer kullaniyoruz canim bz.
hadi hayirlisi olsun, insallah bu sefer intralipid ise yarar.. Allahim hepimizin yardimcisi olsunMerhaba canım, iyiyim çok şükür, sen nasılsın? Yarın transferim var heyecanlıyım biraz :)
Merhaba canım, iyiyim çok şükür, sen nasılsın? Yarın transferim var heyecanlıyım biraz :)
yerim ben onuu keske oyle sevebilme firsatim olsaaahilal1907 rüyamda seni gördüm bir iki arkadaş daha bize gelmişsiniz Alp senin kucağında seviyorsun falan. Ama sürekli kahkaha atıyorsun gülüyorsun. Bende tatlı yapmışım ama bir türlü şerbeti dökme fırsatı bulamamışım sizde bekliyorsunuz tatlı nerde diye şaştım valla rüyaya ne alaka
tugken bizde 2 haftadır kullanıyoruz newwit demir günde 4 damla. Kabız oldu iki gündür ıkınıyor sanırım demir ilacı yapıyor
Kizlar ben bugün kalp atışı dinlemeye gittim. Ama şok oldum. Tek kesenin içinde 2 tane kalp atiyo kendi arasında 2 ye bölünmüşler. Tek yumurta ikizi. Napacagimi şaşırdım. Zorlu bi süreç beni bekliyo. Keseler ayrılacak mi. Aynı kesenin içinde biri diğerini etkileyecek mi. Birine bisey olursa öbürüne de bisey olma ihtimali yüksek. Uffff kafamda deli sorular