- 10 Haziran 2018
- 1.327
- 3.676
- 44
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #39.481
A anneveoglusu canim bzimkide bu marka cok kullanisli.. bez fileler hic hijyenik degil.
Canım cevabın beni biraz rahatlattı. Ama hatırlarmısın bilmem sana ben test sonuçlarımı atmıştım demin baktım orda da e2 değerim 54 görünüyor Bi öncekilerini bilmiyorum çünkü böyle birşey doktorum hiç Sorun etmediği için hiç kaç olduğunu ne olduğunu bilmiyordum. Doktorum istersen başlayalım ama bizim amacımız çok yumurtan olsun ki genetiğe yollayınca şansın yüksek olsun dedi. Bir sonraki aya bu yüzden erteledi. Acaba polikistik overım ben yüksek olması normal midir ? Doktorum pek açıklama yapmıyor sorsam da geçiştirince çok deşmiyorum size sorayım diyorumYaşla alakalı değil canım normal bir durum bazen dalgalanmalar olabiliyor. Kist oluşmuş olabilir(adette yok olan basit kistler) o zaman da yükselir. Ya da o ay yumurta kaliten yumurtalıkların hazır değildir. 50 ve altı istenir tüp bebekte. Ancak senin gibi hafif yükselişlerde genelde sonraki aylarda düşer önemli görülmez. Senin daha önceki testlerde ki değerlerin de önemli. Daha önceleri kaçtı e2? Bu arada çoğu dr sendeki değerle tedaviyi başlatıyor ama senin dr temkinliymiş gayet iyi böyle yaklaşması.
Maşallah paşama Rabbim damat oldukları günleri görmeni nasip etsin iki evladının da. Bizim oğlan 4,5 aylık oldu toparladı gülmeye başladı etrafa. Suratsız donuk bir ifade vardı o değiştielllerini emiyor durmadan. Bizim bir ay erken doğdu acaba ek gıdaya bir ay geç mi başlatır. Halimize şükür. Bende geceleri bel ağrısı dikiş ağrısı çekiyorum hala
Maşallah kilosu gelişimi iyi kuzunun canımCanım peki emerek almış oluyor gıdayı ya, kaşık çiğnemeye alışması dil hareketleri için daha iyi değil mi? Filenin yararı neymiş?
Benim kız 3 ay 21 günlük oldu. Bütün gün konuşuyoruz, çenemiz düşük olacak sanırım. Her şeye el uzatıp dokunuyoruz, her şeyi inceliyoruz. Gece 1 kere uyanıyor 9 a kadar güzel uyuyoruz. Gündüz 4-5 defa 1 saat uyku uyuyor. Dün tarttım 6800gr olmuş. Az az kucağımda oturtmaya başladım. 5 haftalık uzun atak dönemine girdik. 3 gündür sürekli e e e diyor. Eskiden bu meme demekti. Şimdi, kızım neyin var, al meme yok, altına bakiim temiz, uyuyalım yok, oyuncaklarına bakalım, oyun halısı ister misin yok, damaklarını kaşiim yok, bazen biri tutuyor, genelde ne yaparsan yap e e e... Anlamayınca da sinir yapıp ağlıyor kuzu.
kuzum iyiyiz biz de pazar günü 7 aylık oluyoruz inşallah. Ek gıdaya 5.ayda başlamıştık iyi gidiyor. İlk ay meyve ve yoğurt vermiştik bu ay çorbaları verdik. Bakalım 7.ayda neye geçirecek doktorumuz. Dişle ilgili bayadır belirtilerimiz var. Diş sırası bile oluştu ama henüz diş yok. Huysuzluğu yok ama salyası ve her eline geçenle diş kaşımaları var. Bayramda Bursa Mudanya Trilye gezdik geldik. Uyumlu bir bebek çok şükür. Bizi hiç yormuyor. Geceleri hep uyuyor 1 defa falan uyanıyor. Ben bayadır çalışıyorum biliyorsun. ev, işyeri, anneanne, babaane arasında mekik dokuyoruz. Her gün bu düzende devam ediyoruz. Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin inşallah.
Canım hamd olsun bir sıkıntımız yok arada bir lekelenme oldu ama sorun yok dedi doktorum aynen devam. MaşAllah senin paşalara da sağlıkla büyüsünler huzurla inşAllah
12 yi bitirdik canım şükür evet aslında ama insan gene de ne yapacağını bilemiyor, çok korktum ALLAH korktuğumuzdan emin etsin her birimizi , esirgesin inşAllahMasallah sanada kaç haftalık oldun canım benim iki.kere ciddi kanamam oldu merak etme rabbim nasip edecekse bu kanama lekelenme ile birşey olmuyor
Teşekkür ederim canım. Genel kilosu çok iyi ama 2 haftada 150 gr almış. Bundan sonra azalacak sanırım kilo alışı. Sizin 5-6 aylarda nasıl kilo alımlarınız, ne kadar azaldı acaba?Maşallah kilosu gelişimi iyi kuzunun canım
İkili testimiz riskli çıkmıştı çok üzülmüştük eşimde bende
Ben şöyle demiştim bunun da üstesinden gelicez Allahın izniyle diye eşimle sarılıp çok ağladık. Tarama testleri yüzde yüz değil tabiki ama kendimizi herşeye hazırlamıştık. Herşey Allahtan canım. Doğduğu zamanda hiç bişey farketmiyor inan
inş doktorun yanılmuştır sağlıkla doğacak bebeğin inşaAllah
Maşallah paşama Rabbim damat oldukları günleri görmeni nasip etsin iki evladının da. Bizim oğlan 4,5 aylık oldu toparladı gülmeye başladı etrafa. Suratsız donuk bir ifade vardı o değiştielllerini emiyor durmadan. Bizim bir ay erken doğdu acaba ek gıdaya bir ay geç mi başlatır. Halimize şükür. Bende geceleri bel ağrısı dikiş ağrısı çekiyorum hala
A anneveoglusu canim yakisiklilara masallah abimiz kucagina almis kardesini
Bu arada ben regl olmadim hala var mi benim gibi olaneskiden neden oluyor derken simdilerde artik olayim diye dua ediyorum
Pkosta da yüksek çıkabilir evet. Birden çok kistik görünüm tabi kanda da yansır. Normalde e2 kist varsa yükselir sende pko olduğun için doğal yüksek çıkması. 54 de gayet iyi bir değer zaten kuzum hiç takma. Ben 100 lerde olup gebe kalan da gördüm merak etmeCanım cevabın beni biraz rahatlattı. Ama hatırlarmısın bilmem sana ben test sonuçlarımı atmıştım demin baktım orda da e2 değerim 54 görünüyor Bi öncekilerini bilmiyorum çünkü böyle birşey doktorum hiç Sorun etmediği için hiç kaç olduğunu ne olduğunu bilmiyordum. Doktorum istersen başlayalım ama bizim amacımız çok yumurtan olsun ki genetiğe yollayınca şansın yüksek olsun dedi. Bir sonraki aya bu yüzden erteledi. Acaba polikistik overım ben yüksek olması normal midir ? Doktorum pek açıklama yapmıyor sorsam da geçiştirince çok deşmiyorum size sorayım diyorum(
Sorma hemen geçiyor zaman:) bir ay var aynen canım benimki bir ay erken doğdu bir de. Haftaya sünnet olma durumu var kesin değil ama. Bir gün toplanalım bende isterimMaşallah canım kuzuna. 1 ay vardı di mi aramızda, çok çabuk geçiyor zaman.Ankara hanımları, hani buluşalım diyorduk. Bebişler büyüdü, hava da güzelleşti. (Bu hafta hariç) Bi çay kahve içsek ya.
Canim cok sukur iyiyiz bebeklerin gelisiminde bi sıkıntı yok sadece dokrorum biraz suyu fazla icmemi soyledi sanirim az buldu sularini onun haricinde birde gebelik sekeri cikti onunla baş ediyorum ama yinede binlerce kez şükür olsun durumlari iyi haftaya detayli ultrasyona giricez insallah bir sorunumuz cikmaz. Sen nasilsin oglusun nasil baya oldu konusmayali@sinemis25KoncuyUmay Umreci58 hamislik nasıl gidiyor kızlar
Çok güzel olur canm. Cumartesi günü yaparsak çok sevinirim haftaiçi çalışıyorum malum.Maşallah canım kuzuna. 1 ay vardı di mi aramızda, çok çabuk geçiyor zaman.Ankara hanımları, hani buluşalım diyorduk. Bebişler büyüdü, hava da güzelleşti. (Bu hafta hariç) Bi çay kahve içsek ya.
İnsallah canim hakkimizda hayirlisi. Nasil minigin ciktiniz mi eve.İkili testimiz riskli çıkmıştı çok üzülmüştük eşimde bende
Ben şöyle demiştim bunun da üstesinden gelicez Allahın izniyle diye eşimle sarılıp çok ağladık. Tarama testleri yüzde yüz değil tabiki ama kendimizi herşeye hazırlamıştık. Herşey Allahtan canım. Doğduğu zamanda hiç bişey farketmiyor inan
inş doktorun yanılmuştır sağlıkla doğacak bebeğin inşaAllah
Teşekkür ederim canım. Genel kilosu çok iyi ama 2 haftada 150 gr almış. Bundan sonra azalacak sanırım kilo alışı. Sizin 5-6 aylarda nasıl kilo alımlarınız, ne kadar azaldı acaba?
Canım iyiyim sen nasılsın hep okuyorum ama yazacak bir şey de bulamıyorum bebişin maşallah bayağı büyüdü senin de senin nasıl gidiyor :) ben bugün doktora gideceğim başlayalım derse 3. Tüpe başlayacağım ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan süreç beni korkutuyor@Lices_s kuzum sen naptın nasılsın