- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.841
Özel de 1.5 saat canım ben gittiğim hastane de verdim hep.Evet maalesef ya sağlık ocakları çok geç çıkarıyor gerçi ben tedavi olduğum hastanede verdim 8 buçukta akşam 5 de aradılar hep geç çıkıyor bu sefer oraya verdikten sonra acilden de vereceğim başka yerdenİnsan duramıyor valla ya inşallah hamileyim yazacaksın buraya
Özel de 1.5 saat canım ben gittiğim hastane de verdim hep.
Valla ben hiç gecikme yaşamadım sabah 8 de verdim 9:30 da doktorun yanında oluyordum . Değişik bir hastaneymiş :)Benim gittiğim hastanede özel ama neden öyle geç çıkıyor anlamadım canım sorduğumda hemşireye daha erken çıkmıyor çıkarsa ararız diyorlar
Aynen öyle canım bekle bekle geçmiyor zaman bi annem biliyor durumu 1 saat konuştuk zaman geçer diye baktım geçmiyor kapattıkEvet maalesef ya sağlık ocakları çok geç çıkarıyor gerçi ben tedavi olduğum hastanede verdim 8 buçukta akşam 5 de aradılar hep geç çıkıyor bu sefer oraya verdikten sonra acilden de vereceğim başka yerdenİnsan duramıyor valla ya inşallah hamileyim yazacaksın buraya
Valla ben hiç gecikme yaşamadım sabah 8 de verdim 9:30 da doktorun yanında oluyordum . Değişik bir hastaneymiş :)
Aynen öyle canım bekle bekle geçmiyor zaman bi annem biliyor durumu 1 saat konuştuk zaman geçer diye baktım geçmiyor kapattıkinşallah amin rabbim yardımcımiz olsun
A anneveoglusu transferi var bugün yapıldımı acaba onuda merak ediyorum
1.5 saatte bile heyecandan ölecektim akşama kadar nasıl beklerdim bilmiyorum. Gerçi ben 9 gün hiç bir şey yapmadan bekledim . Keşke evde yapsaymışım bari elimde pozitif bir şey olurdu :)Ayy ne güzel valla ya ben çatlamıştım meraktan çalışıyorum iş bile yapamadım doğru düzgün 5 e kadar o yüzden bu sefer hemen acilde de vereceğim o kadar bekleyemem
1.5 saatte bile heyecandan ölecektim akşama kadar nasıl beklerdim bilmiyorum. Gerçi ben 9 gün hiç bir şey yapmadan bekledim . Keşke evde yapsaymışım bari elimde pozitif bir şey olurdu :)
Ben de tam tersini yapmıştım canım ilk denemem de evdeydim bana evde olmak yaramadı çok sıkıldımValla benimde kalbim duracaktı beklerken öğrenemeden öleceğim heralde diyordumBen ilk 3 gün dinlendim sonra işe başladım o yüzden diğer günler çabuk geçti ama bu sefer 10 gün evde olacağım stresli geçiyor işim çünkü bence iyiki yapmamışsın idrar testini canım benimde ilk denemem kimyasal oldu şubatta 2 tane testim var çitf çizgi çıkmıştı şimdi arada bakıp bakıp üzülüyorum atmayada kıyamıyorum o 2. çizgiyi görmek için ne kadar çok beklemiştim
Ben de tam tersini yapmıştım canım ilk denemem de evdeydim bana evde olmak yaramadı çok sıkıldım2.deneme de çalışmaya başlayacağım 2-3 gün dinlendikten sonra İş yerin de en azından oyalanırım diye düşünüyorum çok zor geçti evde. Sabırla bekledim ama maalesef benim de kimyasal oldu mutluluk 1 hafta sürdü.
Evde olduğum da hep kendimi dinledim tutacağı varsa nasibimiz de varsa her koşulda tutacağını düşünüyorum açıkçası. Yani evde çok farklı değil hiçbir şey yapmadan yatmak çok sıkıcı hep çalışınca bünye alışık değil :) İnşallah canım hakkımız da hayırlısı olsun .Anladım canım benim Rabbim sağlıklı bir şekilde tekrarını nasip etsin tüm isteyenlere inşallah. Ya aslında dedğin gibi kafaya fazla takmamak ve zamanı çabuk geçirmek için çalışmak çok daha iyi ama benim ki çok stresli geçiyor birde aksilik yoğunluk falan oldu ağrılarım olmaya başladı işe başladıktan sonra o yüzden bu sefer 10 gün izin alacağım. Rabbim bu sefer daha uzun yaşatacak mutluluğumuzu kucaklarımıza alacağız evlatlarımızı inşallah canım
Evde olduğum da hep kendimi dinledim tutacağı varsa nasibimiz de varsa her koşulda tutacağını düşünüyorum açıkçası. Yani evde çok farklı değil hiçbir şey yapmadan yatmak çok sıkıcı hep çalışınca bünye alışık değil :) İnşallah canım hakkımız da hayırlısı olsun .
canım hayırlı olsun ınsaallah pozıtıfı gorursun ve saglıkla ılerlerrr .. bnde aşırı heycanlıydım kan verdıgımde zor beklemıstım. Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasınAmin inşallah canım sağlık ocağı olduğundan geç çıkar nasıl b3klerim bilmiyorum saatler geçmiyor
Aşılamada şans çok az diye biliyorum. Bizim de 4 buçuk yıl oldu evleneli. 2 yıl önce tüp yaptırdık inşallah bütün isteyenlerin olur allah yardımcımız olsun.sen tüpe başlayacak mısın[/QUOTE]İnşAllah hayırlısıyla başlarsınız ve bu sefer olur. Burada nisan ayında deneyecek birçok arkadaşımız var sana da çok destek olurlar eminim . Şimdiye kadar yapılan testlerde birşey çıkmadı sebepsiz denildi ama sadece hsg, 3. Ve 21. Gün kan testlerine bakıldı birde spermiograma tabii . onlarda herhangi bir problem yok ama 5. Senemizdeyiz , 3 tane de aşılama denedik sonuç negatif.
Amin canım benim ne zormuş her süreci rabbim yardımcımiz olsuncanım hayırlı olsun ınsaallah pozıtıfı gorursun ve saglıkla ılerlerrr .. bnde aşırı heycanlıydım kan verdıgımde zor beklemıstım. Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın
Saglik ocagi oldugundan 12 de gonderiliyormus laboratuvara . Artik ne zaman cikarsa 4 -5 gibi heralde canımGeçmez geçmez canım o kadar günler geçiyor transferden sonrada bu bir kaç saat geçmek bilmiyorKendini başka şeylere ver birşeylerle uğraş canım ne zaman çıkacak dediler. Aa evet onun transferi vardı bugün hayırlısı olur inşallah hakkında
Saglik ocagi oldugundan 12 de gonderiliyormus laboratuvara . Artik ne zaman cikarsa 4 -5 gibi heralde canım
Canım sana bakıyordum test çıkmamış sanırım idrardan damı yapmadın test hayırlı haberlerini bekliyoruzAynen öyle canım bekle bekle geçmiyor zaman bi annem biliyor durumu 1 saat konuştuk zaman geçer diye baktım geçmiyor kapattıkinşallah amin rabbim yardımcımiz olsun
A anneveoglusu transferi var bugün yapıldımı acaba onuda merak ediyorum
Kız Birgün sonra veriyorlar bizim burda nasıl bekleyeceğizAmin inşallah canım sağlık ocağı olduğundan geç çıkar nasıl b3klerim bilmiyorum saatler geçmiyor