2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Canım sana bakıyordum test çıkmamış sanırım idrardan damı yapmadın test hayırlı haberlerini bekliyoruz

Benim embriyolar cozulmusler sağlıkla Allah'ıma binlerce şükür
Bugün aranmadım 4. Günleri öğlen 1e kadar aranmazsam Yarın transfer olacak inşallah

Sanki hamileyimmm yazmışsın gibi duygulandım bir an yaaa :KK16:

Herkese iyi akşamlar. Öncelikle Allah kimsenin çabasını boşa çıkarmasın, herkese annelik duygusunu yaşatsın. 43 yaşımdayım, Allah a çok şükür 14 yaşında evladım var. Ama insan başına ne geleceğini bilemez. Eşimi kaybettikten sonra 2. Evliliğimi yaptım ve eşim bebek sahibi olmak istiyor. Yaş nedeniyle vakit kaybetmemek için tüpbebeğe karar verdik
cnm allah evladini sanaa bagislasn insallah tekrr bebis sahibi olursun allah izniyle.

Sürpriz, rahime doğru büyüyen miyomcuklarım olduğunu öğrendim gerçi 3 yıldır biliyordum ama bebek düşüncesi olmadığı içşn pekde önemsemiyordum. Doktorum ameliyat dedi. Ama öncesinde embriyo donduruldu ve 1 hafta öncede açık ameliyatla miyomlardan kurtuldum. 40 lı yaşlarda gerçekten ameliyat zormuş. 3 ay bekleme ve toparlanma sürecindeyim ama önümüzdeki ay toplama işlemine devam edeceğiz.
gecmis olsun insallah hayırlısıyla yumoslarin sana tutunur bebislerin olurr

papatyaaa sende sıkıntı yoktu dimiii hamilesinnn dimi inşaAllahhhh
ahhh keşkee .. 7. gunde pozitifi gördum fakat kımyasal gebelık oldu ılk denememızdı.2tane 5. gün iyi kalıteydı dondurmustuk onlarıda 2 ay. şimdi yıne dondurulmuslarımla devam etcem cnm ama onlardan da acıkcası pek umıtlı degılım orta kalıte cunku kalanlar bb dedıler. bakalım hayırlısı.. ıyı kalıte dedıklerı tutmadı bu nasıl olacaksa.. Allah buyuk..

ahhh keşkee .. 7. gunde pozitifi gördum fakat kımyasal gebelık oldu ılk denememızdı.2tane 5. gün iyi kalıteydı dondurmustuk onlarıda 2 ay. şimdi yıne dondurulmuslarımla devam etcem cnm ama onlardan da acıkcası pek umıtlı degılım orta kalıte cunku kalanlar bb dedıler. bakalım hayırlısı.. ıyı kalıte dedıklerı tutmadı bu nasıl olacaksa.. Allah buyuk..

Canim benim hic oyle karamsar dusunme. Allah nasip edecekse hicbir sey engel olamaz. Ne imkansiz denilen kisilerin oluyorda ne de hicbir problem yokken saglikli insanlarin yillarca olmuyor. Insallah nasibinde bu sefer vardir. Rabbim seni sinamis Allahin izni ile isyan etmeden atlatmissin. Insalah bu sefer mukafatlandiracak Rabbim. Sen yeterki duani Rabbime guvencini yitirme. Bak ne guzel 3 aylarada girdik bizim ettigimiz dualar altin degerinde bu firsatlari cok iyi degerlendirelim

Ayy çok özür dilerim canımm yaaa aklımda öyle kalmışşş :KK43: Sen hiç karamsar olma inan ki. Zamanı değilmiş. Bizler ileriyi göremediğimiz için üzülüyoruz ama belki en hayırlı zaman diye ettiğimiz duanın kabul olacağı gün başkadır.. Duam hep seninle olacak güzel kardeşimm. Hepimiz burada güzel güzel annelik taslayacağız birbirimize :) Hatta birbirimize ne biçim annesin sen çocuğun aç kalmış gibi takılacağız :)

İnşallah bu sefer son olur Allahın izniyle pozitif sonuçlar alırsın. Sorun neydi peki?
İnşallahhhhh
Azosperm, pco ve kan pıhtılaşması ancak işimize taş koyan şey sperm kalitesizliği sanırım. Yaklaşık 8 ay bunun için bekledik tedavi olduk bakalım inşallah bu sefer daha iyi hazırlandık Allah nasip ederse umutluyum. Gerçi ben her denemede umutluydum:KK9:
Her deneme sonrası daha da inandım içimde o his var inşallah nasip edecek Allah ım. Şuan imkanım varken sadece olumlu düşüneceğim. Gittiği yere kadar bakalım bu sefer bende burda güzel haber paylaşanlar kervanına katılacakmıyım:KK71:

tugken tugken aklim sendee surekli sayfayi yeniliyorum belki yazmissindir diye. Ayni zamanda basladikya tedaviye senin pozitif ciksa benim cikmis kadar sevinicem valla
Canım valla bende sonuç sayfasını yeniliyorum her saniye işleme alınmış ama rapor yazilmamis hâlâ doktorum aradı oda naptın diye sordu.bende kan verdim bekliyorum dedi. Senden ben pozitif bekliyorum hiç meraklanma dedi rahat ol dedi banada haber ver dedi falan kapattık. Ayy çok tatlı doktorum hep moral verir . Iyiki sizde oda var

Canım valla bende sonuç sayfasını yeniliyorum her saniye işleme alınmış ama rapor yazilmamis hâlâ doktorum aradı oda naptın diye sordu.bende kan verdim bekliyorum dedi. Senden ben pozitif bekliyorum hiç meraklanma dedi rahat ol dedi banada haber ver dedi falan kapattık. Ayy çok tatlı doktorum hep moral verir . Iyiki sizde oda var

Sende iyiki varsın canım ne kadar güzel moral vermiş doktorun inşşallah dediği gibi olacak Allahın izniyle sabırsızlıkla bekliyoruz :21::KK200:

Ay sanki testi veren benmişim gibi afladım yaaaaaa. Hakikaten nasıl bekleyeceğizzz. Ama inşaAllah güzel haberler alırızdaaa beklediğimize değer kuzum yaaaaa
Amin canım hep beklemekle geçiyor süreç inşallah hepimiz 9 ay sağlıklı bekleyip sonrada kucagimiza alıp o mis kokularini çekeriz icimize

İnşallahhhhh
Azosperm, pco ve kan pıhtılaşması ancak işimize taş koyan şey sperm kalitesizliği sanırım. Yaklaşık 8 ay bunun için bekledik tedavi olduk bakalım inşallah bu sefer daha iyi hazırlandık Allah nasip ederse umutluyum. Gerçi ben her denemede umutluydum:KK9:
Her deneme sonrası daha da inandım içimde o his var inşallah nasip edecek Allah ım. Şuan imkanım varken sadece olumlu düşüneceğim. Gittiği yere kadar bakalım bu sefer bende burda güzel haber paylaşanlar kervanına katılacakmıyım:KK71:

Anladımm evet sperm sorunu bu ara bi çoğaldı gibi çoğu kişi sperm nedeniyle tüp bebek tedavisi görmeye başladı. Ne kadar güzel böyle düşünmen umarım hislerin bu sefer yanıltmaz seni Allahın izniyle sende katılırsın pozitif alanların içine :KK54::dua: Gönlünce olsun herşey inşallah :KK200:

Ey guzel Allahim insallah bu guzel arkadasimada ve bizlerede ve ne kadar evlat hasreti ceken kullarin varsa hepsine en hayirli bi sekilde nasip edersin. Rabbim bu mubarek gunlerin yuzusuyu hurmetine bizim icin mucize olan beklentilerimizi Rabbim icimizde can buldurur.
Amin cnm amin inşallah :))

canm bende merak ediyorum noldu diye habiire giirip bakıyorum kuzum insallah olir kendim kadr sevinirim valla. annemlerin orda benle aynı gün evlenen bi kızı gördüm kız ikinciye hamile allah analı babalı büyütsün ama üzüldüm ben birinciye kalamadn millet 2 ciyi 3cuyü dogurcak rabbim bizide görsün :eek:

X