- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #38.941
G3cmis olsun canim.9.ayda yapilacak bizimde bayagi huzursuzluk yaoabiliyirmus tabiki bebekten beegede degisir durum ama k3ndini biraz daha bilsin dedi.drumuz.oyuzden o zman yapilacak.Bugün kontrolümüz vardı 3 aylık oldu Alp çok şükür. Kalça usg çekildi. Dr kontrolü de vardı. Ben bu ay aşı yok diye sevinmişken dr bugün menenjit aşısı yapılacak dedi pes dedim. Yaptırdık tabi. Devlet karşılamıyor bu aşıyı ama yapılması gerek diye konuştu dr. Sizlerde yaptırdınız mı kızlar. 3-12 aylık bebeklerde menenjit çok riskliymiş
Şifa olsun iyi maşAllahBen iyiyim şükür paşada daha iyi dün aşısı vardı biraz nazli sen nasılsın canım
Merhaba canım sünnetten sonra seni etiketleyip yazdım ama gözden kaçırdın sanırım:) iyiyiz çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl oldu
A anneveoglusu cok sukur canim sen nasilsin
biz bütün özel aşıları yaptırma kararı aldık doktorumuzla ama menenjiti bize 15.ayda yapacağını söyledi. ama sen öyle diyince korktum şuanBugün kontrolümüz vardı 3 aylık oldu Alp çok şükür. Kalça usg çekildi. Dr kontrolü de vardı. Ben bu ay aşı yok diye sevinmişken dr bugün menenjit aşısı yapılacak dedi pes dedim. Yaptırdık tabi. Devlet karşılamıyor bu aşıyı ama yapılması gerek diye konuştu dr. Sizlerde yaptırdınız mı kızlar. 3-12 aylık bebeklerde menenjit çok riskliymiş
Bana da rota aşısı var sen araştır istersen yapıyoruz dediler sağlık ocağında. Bende arkadaşıma sordum bebek hemşiresi, senin bebeğin erken doğdu bağırsakları hassas o yüzden yaptır dedi. Sen yaptırdın mi canım? Sanırım biz alıyoruz ne kadar tutar acababiz bütün özel aşıları yaptırma kararı aldık doktorumuzla ama menenjiti bize 15.ayda yapacağını söyledi. ama sen öyle diyince korktum şuan
Arkadaşlar selamlar oglusum doğdu bugün spinal ile doğum yaptım. 3.600 gram 51 cm doğdu çok şükür.. Sıkıntımız emmedi henüz hemşire mama verip geliyor.. İnşallah emer diye dua ediyorum.. Darısı tüm beklyen cam arkadaşlara olsun
Kızlar bebeklerinizin eldivenlerini ne zmn tamamen çıkardınız? Ben çıkarttığım zaman gozlerini çok ovaliyor ve bi defada saçını çekti ağladıartık tamamen çıkartayım diyorum ama korkuyorum da kendine zarar verecek diye ne yapacağım böyle
Canım bize Dr 9.ayda dedi menenjit dediBugün kontrolümüz vardı 3 aylık oldu Alp çok şükür. Kalça usg çekildi. Dr kontrolü de vardı. Ben bu ay aşı yok diye sevinmişken dr bugün menenjit aşısı yapılacak dedi pes dedim. Yaptırdık tabi. Devlet karşılamıyor bu aşıyı ama yapılması gerek diye konuştu dr. Sizlerde yaptırdınız mı kızlar. 3-12 aylık bebeklerde menenjit çok riskliymiş
Tmm cnm Bnde mustela kullanayim ozmn çok tsklerCanim vazelin zeytinyagi falan surme kafasina cunku usutur bebek. Buz gibi
Olur basi.Mustela sampuanini kullan gecer. Ben basindan buyana butun urunleri mustela cok memnunum.yikayinca kayboluyor.ornegin 1 hafta banyo yaptirma sunnet sonrasi bizin oyle durrumumuz olmustu tekrar gelmisti.suandada diplerde var ama konak sagliksiz birsey degil varsin konakli olsun.hamillelikte senden aldigi hormon fazlaligi sadeceoynama cikarmayada calisma.
Tamamen çıkardım artık cnm bi iki alışacak zarar vermemeyi. Biraz geç kaldım galiba15.gunden sonra cikarttim canim.artik cikar ki bilsin bebek el ile kesfetme ellerini kesfetme agzina goturme donemine girecek cunku
Tm cnm bende ondan alicam. Tşk ederim ❤fazla yok sadece alındaki sacinin diplerinde var ama onlarda gidiyor yavaştan inş mustela iyi gelir minnakimaserra'da da ilk zamanlar vardı mustelanın konak şampuanını kullandık tamamen geçti canm. Hala o şampuanı kullanıyoruz, bir daha da çıkmadı.
Dün itibariyle hiç takmadim cnm aslında öncede çıkarıyordum bikac saat öyle kalıyordu kendine zarar verince kiyamayip tekrar takıyordumCanım ben kırkından sonra hiç takmadım doktorların önerdiği zaten eldiven takılmaması çocukların kendini keşfetmesi dokunma ile oluyor bu nedenle sana tavsiyem sen de fazla eldiven takma en güzeli tırnaklarını düzenlik güzelce kes gerekirse torpule ben neredeyse her hafta hatta 4-5 günde bir tırnaklarımı kesiyorum çocuklar elleyerek dokunarak hayatı keşfediyorlar İlk zamanlarkinalikadin
Bi defa öyle cizdiki burnunu üzerini kanatti bnm yaramaz kızımCanım ben takıyorum eldivenlerini. Emzirirken çıkarıyorum arada kucağımdayken de çıkarıyorum. Dikkat etmeme rağmen çiziveriyor yüzünü arada:) tırnaklarını kesmeme rağmen yüzünü bastırıp çiziyor
Maşallah ne çabuk geçti zamanBugün kontrolümüz vardı 3 aylık oldu Alp çok şükür. Kalça usg çekildi. Dr kontrolü de vardı. Ben bu ay aşı yok diye sevinmişken dr bugün menenjit aşısı yapılacak dedi pes dedim. Yaptırdık tabi. Devlet karşılamıyor bu aşıyı ama yapılması gerek diye konuştu dr. Sizlerde yaptırdınız mı kızlar. 3-12 aylık bebeklerde menenjit çok riskliymiş
Biz 3 ve 5.ayda 2 doz şeklinde yaptırdık canm. 270 liraydı sanırım.Bana da rota aşısı var sen araştır istersen yapıyoruz dediler sağlık ocağında. Bende arkadaşıma sordum bebek hemşiresi, senin bebeğin erken doğdu bağırsakları hassas o yüzden yaptır dedi. Sen yaptırdın mi canım? Sanırım biz alıyoruz ne kadar tutar acaba
Sizlerin geç yapılmasına karar vermiş dr demek. Bende erken diye şaşırdım ama küçük olduğu için idare etmesi daha kolay olur diye yaptırmamı istedi belki de. 72 saat boyunca 6 saat ara ile calpol vermemi istedi. Biraz ağır aşı bu şekilde kolaylıkla atlatırız dedi. Bende bugün itibariyle çıkardım eldivenleri sen deyinceG3cmis olsun canim.9.ayda yapilacak bizimde bayagi huzursuzluk yaoabiliyirmus tabiki bebekten beegede degisir durum ama k3ndini biraz daha bilsin dedi.drumuz.oyuzden o zman yapilacak.
Bu arada bebeklerin tirnaklari cok ince oldugundan ne kadar derinden kessekte yuzunu ciziyorlar.b3nimkide ciziyordu artik cizmiyor 3ldiven gelisim icin onermiyorlar dokunma hissini bilsin diye hatta farkli turden kumas turlerine dokundurun derler 2-3ayda . Kesfetleri icin ciplak el cok onemli.