- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #38.821
Bizim dr hiç öyle bir aşıdan bahsetmedi canım. Soracam bende mutlakaSlm kızlar nasilsiniz. Uzun süredir giremedim.hepinizi çok özledim. Inşallah bebeklerinizde sizlerde iyisinizdir.ishal asisi yaptıran oldu mu ? Dr yaptirmami söyledi bebek için ama sizlerede sormam istedim. 6 aya kadar iki doz yapılması gerekiyormus.
ishal aşısı dediğin ne oluyor canım? Rota virüs aşısı mı? Oysa eğer biz 3. ve 5. aylarda yaptırdıkSlm kızlar nasilsiniz. Uzun süredir giremedim.hepinizi çok özledim. Inşallah bebeklerinizde sizlerde iyisinizdir.ishal asisi yaptıran oldu mu ? Dr yaptirmami söyledi bebek için ama sizlerede sormam istedim. 6 aya kadar iki doz yapılması gerekiyormus.
Evet Cnm aynen rotavirus asisi olarak geçiyor.ishal aşısı dediğin ne oluyor canım? Rota virüs aşısı mı? Oysa eğer biz 3. ve 5. aylarda yaptırdık
Duydum canim cok sukur bugunleri tekrar gordum. Insallah bu sefer saglicakla kucagima almak ta nasip olur. Sen nasilsin, ogluslarin nasil?
merhaba canım biz iyiyiz oğluşum 4 ayına giriyor biz rotavirüs aşısının 3 ay aşısı oldu şimdi 5 ayda olacakSlm kızlar nasilsiniz. Uzun süredir giremedim.hepinizi çok özledim. Inşallah bebeklerinizde sizlerde iyisinizdir.ishal asisi yaptıran oldu mu ? Dr yaptirmami söyledi bebek için ama sizlerede sormam istedim. 6 aya kadar iki doz yapılması gerekiyormus.
sana da çok geçmiş olsun canım havaların düzeni yok arada bana da Ateş basıyor ama üzerimde ne varsa çıkartmak istiyorum ama hasta olmaktan korkuyorumSaolasın kuzum benimevet dikkat ediyorum artık. Seninde doğum haberini dört gözle bekliyorum gelsin bebişler
Canım doktor bir sorun yok dedi spinalde. Aslında ben de görmeyi çok istiyorum panik atak yaşamadım ama o an çok heyecanlanirsam diye korkuyordum. Bir de bir arkadaş kesiyi hissedebilirsin sonrasında uyuşukluk ayaklarda kalıyor epidurali tercih ederim dedi öyle olunca bilemedim.. Eğer yan etkisi çok degilse bir cesaret geldi bana :) bakalım hayırlısıTabiki rahatla o kadar emek acı üzüntü..tadını çıkaracağın tek an o muhteşem an ı genel anestezi ile uyuyarak kaçırmak çok üzücü. Tabi tıbbi zorunluluk ve panik atak gibi sorunu olan arkadaşlar için bir şey diyemem ama ben hala etkisindeyim bebeğin çıkarılıp bana gösterilişi ve o ilk ağlamalarını duymak. Ben zaten ağlamaktan mutluluktan başka hiç bir şey hissetmedim. Sonuna kadar yaşa ilk anların duygusallığını. Hem genel anestezi ile uyanman kendine gelmen uzun sürecek hislerin azalacak bebeği hemen göremeyeceksin. Bir parça anestezi etkisi bebeğe de geçecek. Eğer tıbben mümkünse uyanık ol:)))❤
Tamam cnm Bende yaptırayım her ihtimale karşı tedbirimizi alalım. Maşallah cnm bizde mayıs 5 inde 3 aylık olucaz inşallah. Zaman nasıl geçiyor. Sağlıkla büyüsünler.merhaba canım biz iyiyiz oğluşum 4 ayına giriyor biz rotavirüs aşısının 3 ay aşısı oldu şimdi 5 ayda olacak
5 aydır kusuyor Serra :) doktor çok önemsemedi çünkü başka bir belirti yok. Yedikleri fazla geliyordur, hazmedemiyordur falan diyor. özellikle 4-5 gün kaka yapamadığı zaman daha çok artıyor.Bebeklerinizde kusma durumu oluyormu ? Bnm kız da daha once olmustu geçmişti şimdi iki gündür tekrar başladı soğuk algınlığı ateş durumu falan yok şükür ama üzülüyorum.
Saol canım aynen öyle hava düzensiz gidiyor. Bana çok ateş basıyor geçecek zamanla vücut toparlanmaya çalışıyorsana da çok geçmiş olsun canım havaların düzeni yok arada bana da Ateş basıyor ama üzerimde ne varsa çıkartmak istiyorum ama hasta olmaktan korkuyorum
Sadece dokunmalar hissediyorsun acı asla yok. Bende olmadı sonrasında bir sorun. Benim bildiğim de spinal iyi. İnşallah güzel geçecek doğumunCanım doktor bir sorun yok dedi spinalde. Aslında ben de görmeyi çok istiyorum panik atak yaşamadım ama o an çok heyecanlanirsam diye korkuyordum. Bir de bir arkadaş kesiyi hissedebilirsin sonrasında uyuşukluk ayaklarda kalıyor epidurali tercih ederim dedi öyle olunca bilemedim.. Eğer yan etkisi çok degilse bir cesaret geldi bana :) bakalım hayırlısı
Valla bende.anlamadım ama vardır onun bir bildiğiCanım değerlerin çok iyi maşallah maşallah
drun neden bu kadar test yaptırmış anlamadım 17. Gün testten sonra istemesi gereksiz benim ilk 1211 idi ikinci 3298 idi üç gün sonra Dr gittim kese görüldü canım darısı sana olsun
Bugün hayırlısı ile atlatalim inşallah sünneti
guzel dileklerin için Allah razı olsun
Kucuk anne unuturmuyum hic :)))) nick aklima gelemdi denedim denedim hep baska kisiler cikti :)))) buarada o asi rota olanmi rota ise yaptirdik 3ve 5.aydaCnn beni unuttun muben hicbirinizi unutmadım. Sanırım uzun zamandır olmadigim için. Evet o küçük hamiş benim
Kabiz ise ozmanda basinctan dolayi cikariyorlar.birde her bebek aslinda kusmuyorBebeklerinizde kusma durumu oluyormu ? Bnm kız da daha once olmustu geçmişti şimdi iki gündür tekrar başladı soğuk algınlığı ateş durumu falan yok şükür ama üzülüyorum.
Canım bende belden aşağı uyusturuldum. Yine olsa yine öyle tercih ederim. Tabı ilk iki dakikadan sonra yarı baygındım tansiyon sorunum vardı benim ama sonrası için en iyisi bence.Canım doktor bir sorun yok dedi spinalde. Aslında ben de görmeyi çok istiyorum panik atak yaşamadım ama o an çok heyecanlanirsam diye korkuyordum. Bir de bir arkadaş kesiyi hissedebilirsin sonrasında uyuşukluk ayaklarda kalıyor epidurali tercih ederim dedi öyle olunca bilemedim.. Eğer yan etkisi çok degilse bir cesaret geldi bana :) bakalım hayırlısı