- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.481
Allah razı olsun canım benimm yaa. Rabbim imtihanını hakkıyla geçenlerden eylesin hepimizi..
Ankara'da Zekai Tahir Burak devlet hastanesinde canım..
Aminn canım benim senden de Allah razı olsun, teşekkür ederim güzel duaların, dileklerin için
Anladım canım bende Ankarada'yım bir kaç arkadaşımız daha var Ankarada olaninşallah hayırlı tedavin olur. Rabbim pozitif sonuçlar almanı nasip eder inşallahh
bunu bende yapıyorum arkadaşım inşallah hayırlı olur bizim için yediklerimizBen her sabah eşimle beraber zeytinyağında beklemiş incir yiyoruz sizlerede tavsiye ederim her sabah aç karına birer tane yiyoruz aynı zeytinyağın içine tekrar iki tane incir ekliyorum diğer sabah için ve bu zeytinyağını 15 gün kullanıyoruz sonrasında değiştiriyoruz zeytinyağını. Mesela yarın sabah bir kaseye zeytinyağını koyun ve içine iki tane incir koyun ertesi sabah kalkınca birer tane yiyin ve aynı kaseye tekrar incir koyun 2 tane hergün tekrarlayın bunu. Zeytinyağını fazla koyun incir içine gömülsün
Hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş erkekte sperm kalitesini artırıyor bağışıklığı güçlendiriyor daha da faydası çok bilimsel olarakta kanıtlanmış uzun süre kullanılmalı en az 3 ay ama yinede faydası olur kullandığımız kadarıHiç duymamıştım canım bunu ne gibi bir faydası var. Yarın sabahtan itibaren bende düşünüyorum denemeyi sonuçta zaten incir çok faydalı ben normal yiyordum. Çok teşekkürler bu arada tavsiyen için
Amiinnn aminnn inşaAllah güzel kardeşimmmm benimmm yaaa. Evet Ankara'da oturuyorduk normalde. Eşimin tayini çıkana kadar :) bu arada sen hamile misin yada yeni mi transfer oldun?
Amin canım. Elimden ne gelse deniyorum spor yapıyorum iyi beslenemeye çalışıyorum tüm bunları yapmakta tedavi sürecinde destek tabi kolayda değil saatinde yapmaya özen göstermek bir takım sevdiğim gıdalardan vazgeçmek mesela cip gibi bayılırım ama yemiyorum hepsi çocuk sahibi olabilmek için herkes gününü gün ederken istediği gibi yiyip içerken ben bakıyorum valla herkesin sınavı farklı işte ne diyelimbunu bende yapıyorum arkadaşım inşallah hayırlı olur bizim için yediklerimiz
Hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş erkekte sperm kalitesini artırıyor bağışıklığı güçlendiriyor daha da faydası çok bilimsel olarakta kanıtlanmış uzun süre kullanılmalı en az 3 ay ama yinede faydası olur kullandığımız kadarı
Amin canım. Elimden ne gelse deniyorum spor yapıyorum iyi beslenemeye çalışıyorum tüm bunları yapmakta tedavi sürecinde destek tabi kolayda değil saatinde yapmaya özen göstermek bir takım sevdiğim gıdalardan vazgeçmek mesela cip gibi bayılırım ama yemiyorum hepsi çocuk sahibi olabilmek için herkes gününü gün ederken istediği gibi yiyip içerken ben bakıyorum valla herkesin sınavı farklı işte ne diyelim
Allah razı olsun güzel kalpli arkadşım ne güzel sözler bunlar Allah seninde o güzel gönlüne göre versin iyi ki tanıdım seni.Sende eminim çok çok iyi bir anne olacaksınAz kaldı canım sabret seninde mutlu olacağın herşeyi istediğin gibi yapacağın yiyeceğin günler yakın ben inanıyorum buna hayırlısıyla Allahım güzel haberler aldıracak sana ve bizide sevindireceksin bu haberle inşallah Allahım büyük yinede her halimize şükürler olsun. Senin gibi güzel bir annesi olacağı için çok şanslı olacak evlatların
Allah razı olsun güzel kalpli arkadşım ne güzel sözler bunlar Allah seninde o güzel gönlüne göre versin iyi ki tanıdım seni.Sende eminim çok çok iyi bir anne olacaksın
Anladım canımMaalesef değilim canım 20 şubat test günümdü düşük bir değerle pozitif olduğunu öğrendik ama 2 gün sonra düşmeye başladı değer kimyasal gebelik oldu Allahım takdiri geç olsun güç olmasın dua edip her halimize şükretmek lazım Rabbim kısa zamanda hepimize tattırır bu güzel duyguyu inşallah Sonrasında 2 ay dinlenmemi istedim doktorum hayırlısıyla Nisan aynı bekliyorum nisan ayı adetimle dondurulmuşlarla tekrar başlayacağız bakalım bu sefer Rabbim nasip eder inşallah
insallah canm insallah tek duuam o hepimiz icinNiye öyle diyosun canım hiç belli olmaz neyin ne olacağı ben senle dileğin olacağına çok inanıyorum Allah hayıra çıkarsın inş gerçekten anne olursun en kısa zamanda
Canım benim desteğin için çok sağol hepimizin olacak inşallah Allah razı olsunn
Amin canım. Elimden ne gelse deniyorum spor yapıyorum iyi beslenemeye çalışıyorum tüm bunları yapmakta tedavi sürecinde destek tabi kolayda değil saatinde yapmaya özen göstermek bir takım sevdiğim gıdalardan vazgeçmek mesela cip gibi bayılırım ama yemiyorum hepsi çocuk sahibi olabilmek için herkes gününü gün ederken istediği gibi yiyip içerken ben bakıyorum valla herkesin sınavı farklı işte ne diyelim
İnşAllah inşAllah nefesimizi tuttuk bekliyoruz ALLAH ın izniyle olur inşAllahİnşallah cnm haftaya perşembe büyük gün İnşallah olumluhaberler vereceğim size inşallah allahım inşallah
Ay inşaAllah nasip edecek Rabbim.. Bak gör hepimiz buradan mutlu haberlerimizide vereceğiz
İmtihanımız devam ediyor. Sabredenlerrden eylesin Rahmann
Nisan ayında birlikte başlayacağız desene
Aminnn inşallah canım çok aminnnAa sende mi Nisan da başlayacaksın süper valla Rabbim buraya güzel sonuçlar yazmayı nasip etsin hepimize
Evet geçen cuma ile pazartesi ilk işlemler muayeneleri yapıldı. Bir daha ki adet dönemi başlanacak. Oda nisan oluyor :))
benimde vardi dustu tedaviye basllaynca az ykseldi ilac verdiler ilkn muayneler igneler ilaclr falan oluyo snra opu oluyorsun yumoşlarina bakiyorlar nekadr gdiyor diye snra transfer oluyo muayne sirasindami sıkıntın oluyor?Selamun aleyküm güzel hatunlar
Yıllardır bu forumun takipçisiyim. Ama yazmak bu güne nasipmiş. 2015 sonunda tip bebeğe başlamıştık ancak troid değerim 4.5 diye yapılmadı. Tüp bebek için 2.5 olmalı diye şart kondu. Troidimde düşmedi kaldı öyle. Sonrada tayinimiz çıktı. Bu ay yeniden başladık. Dosyamız yarım kaldı diye Kastamonu'dan Ankara'ya gitmek zorunda kalıyoruz.
Yeniden kan testi, ultrason, ofis ve sağlık kurulu işlemlerini 2 günde hallettik, muayeneler yapıldı bitti. Bu defa troid sorunu olmaz gibi deniliyor. Hala 4.5 değerim. İlaçla hiç düşmüyor. Tam aksine ilaç bana sinir asabilik yapıyor. Neyse.
Tekrar bir dahaki adetin 2. Günü gel tüp bebek tedavisine başlayalım dediler. Bu defa ne yapılacak ? Bilenler açıklarsa çok sevinirim
Yumurta toplama, iğneler ve transfer işlemleri kaç ay sürüyor ?
Benim muayenelerde çok sıkıntılı geçiyor vajinismusdan dolayı
benimde vardi dustu tedaviye basllaynca az ykseldi ilac verdiler ilkn muayneler igneler ilaclr falan oluyo snra opu oluyorsun yumoşlarina bakiyorlar nekadr gdiyor diye snra transfer oluyo muayne sirasindami sıkıntın oluyor?