- 5 Mart 2015
- 308
- 233
- 33
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.361
ihtiyacnmı var cnmKızlar gonal f warsa elinizde kalem şeklinde olamlara talibim bana yazabilirsinix
Kızlar 2 gündür çok kötüydüm moral olarak.Bugün hastaneye kontrole gittim kromozom testlerimiz normal çıkmış ve 2 embiriyomuz normal gelişim düzeyine gelmiş.Kendimi tutayım dedim ama başaramadım ağlamaktan içim çıktı.Yarın transfer var inşallahne olur yarın embiriyoların gelişimleri iyi olur mu olmaz mı bilmiyorum ama en azından denemiş olacağız transfer bile olamayacağım için çok üzülüyordum.Gören de hamilelik haberi aldım sanır öyle bir ağladım ki INCIK BONCUK seninle aynı gidiyoruz sanırım inşallah ikimizinde yüzü güler.Diğer bütün arkadaşlarım güzel moral veren mesajlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.İyi ki varsınız derdi veren Rabbim elbet dermanını da verecektir.İşlem saatim belli değil şu anda yarın inşallah size güzel haberler vermek nasip olur.Hepinizi öpüyorum
Aleyküm selam hoşgeldiniz aramızaAminn inşallah Rabbim tedavinizi hayırlı etsin inşllah ilk ve son olur Allahın izniyle. Rabbim yardımcımız olsun
hayırlı olsun arkadaşım nerde tedavi görüşorsunuz yaşınız kaç
Aleyküm selam canım hoşgeldin inşallah ilk denemende gebe kalırsın Allahın izniyletedaviye başlama sebebin nedir acaba
aleyküm selam canm hoşgeldin aramıza insallah hemen pozitifi alırsın sebebon neydi pki
Amin canım iyiyim şükür şişkinlik var çok fazla onun harici iyiyimİnşallah cnm sorun olmadan sağ sağlim transfer olup evimize geliriz bebişimle beraberSende iyisindir umarım sıkıntın yok değil mi.
Ewet cnmihtiyacnmı var cnm
Hayırlı olsun canım . İnşallah şıp diye kolaycacık girer çıkarsın transfere. Ay sonuna pozitifi bekliyoruz artık ona göreCok sagolasin arkadasim. Insallah mavis tosbik evlatlarim olur. Herseyden oncesi hayirli evlat olup saglikli olmalari tabikide. Su an hayal gibi geliyor banaIhlamurda icicem birazdan. Yarin transfer olacak diye bugunde dip köse temizlige giristim. Cam falanda silcektim ama vazgectim simdi daha cok usutursem hasta olurum diye.
Canım çok sevindim gözün aydın rabbimin mucizesi İnşallah güzel haberler alırızKızlar 2 gündür çok kötüydüm moral olarak.Bugün hastaneye kontrole gittim kromozom testlerimiz normal çıkmış ve 2 embiriyomuz normal gelişim düzeyine gelmiş.Kendimi tutayım dedim ama başaramadım ağlamaktan içim çıktı.Yarın transfer var inşallahne olur yarın embiriyoların gelişimleri iyi olur mu olmaz mı bilmiyorum ama en azından denemiş olacağız transfer bile olamayacağım için çok üzülüyordum.Gören de hamilelik haberi aldım sanır öyle bir ağladım ki INCIK BONCUK seninle aynı gidiyoruz sanırım inşallah ikimizinde yüzü güler.Diğer bütün arkadaşlarım güzel moral veren mesajlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.İyi ki varsınız derdi veren Rabbim elbet dermanını da verecektir.İşlem saatim belli değil şu anda yarın inşallah size güzel haberler vermek nasip olur.Hepinizi öpüyorum
Kizlaaar dondurulmuş embriyo transferi olan varmi? Öncesin de hangi ilaçları kullandınız?
Hayırlı olsun canım . İnşallah şıp diye kolaycacık girer çıkarsın transfere. Ay sonuna pozitifi bekliyoruz artık ona göre
Canım gelecek hafta benim transfer olacak inşallah ben estrofem decavit ve corasprin kullanıyorum transfere 5 gün kala progesteron iğne ve prednol hap kullanacağım
ay canım cok sevndm ınan ki hep dualarmdaydın Rabbım hayırlsıyla hepımızn kucagına almayıda nasıp etsın ınsaallahKızlar 2 gündür çok kötüydüm moral olarak.Bugün hastaneye kontrole gittim kromozom testlerimiz normal çıkmış ve 2 embiriyomuz normal gelişim düzeyine gelmiş.Kendimi tutayım dedim ama başaramadım ağlamaktan içim çıktı.Yarın transfer var inşallahne olur yarın embiriyoların gelişimleri iyi olur mu olmaz mı bilmiyorum ama en azından denemiş olacağız transfer bile olamayacağım için çok üzülüyordum.Gören de hamilelik haberi aldım sanır öyle bir ağladım ki INCIK BONCUK seninle aynı gidiyoruz sanırım inşallah ikimizinde yüzü güler.Diğer bütün arkadaşlarım güzel moral veren mesajlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.İyi ki varsınız derdi veren Rabbim elbet dermanını da verecektir.İşlem saatim belli değil şu anda yarın inşallah size güzel haberler vermek nasip olur.Hepinizi öpüyorum
Canim ben bu gun başladım ilaca ve sadece estrofem verdi. Tek ılac olması biraz tuhaf geldi onun icin sormak istedim. Estrofemi gün de kac tane iciyorsun?Canım gelecek hafta benim transfer olacak inşallah ben estrofem decavit ve corasprin kullanıyorum transfere 5 gün kala progesteron iğne ve prednol hap kullanacağım
Canım kontrol ilaca başladığım 12. Gün gideceğim rahim kalınlaşması ve tahliller yapılacak hormonlar içinCanim ben bu gun başladım ilaca ve sadece estrofem verdi. Tek ılac olması biraz tuhaf geldi onun icin sormak istedim. Estrofemi gün de kac tane iciyorsun?
Doktora ve hastaya gore değişiyor sanirim. Bu gün gittim dr ve bu gun başladım gun de 3 tane sabah öğle akşam 10 gün sonra da dr gideceğim. Insallah guzel sonuçlar aliriz sen nerede tedavi görüyorsunCanım kontrol ilaca başladığım 12. Gün gideceğim rahim kalınlaşması ve tahliller yapılacak hormonlar için
12 günü 3e bölmusler ilk dört gün sabah 1 estrofem ikinci dört gün sabah 1 akşam 2 estrofem ucuncu dört gün sabah 2 akşam 2 estrofem
rabbim saglk versn insallah hayırlısını görürsün hic üzülme cnm insalllah sende iyii olup pozitifi görüceksin kendini üzme beynin etkilenirCok saolun dualarda birbirimizi unutmayalim en onemli sey sabir Rabbim imtihan ediyor bizi boyle beynim yumurtaliklari uyarmiyirmus ostrejen hormonu salgilamiyormus o yuzden yumurtam.buyumuyor ve catlamiyor