2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Canim benim bu cok guzel bi haber. Hicbir zaman Allah'tan ümit kesilmez bak Rabbim bir kapi acti sana. Insallahhh ama insallahhh sana simsiki tutunur hergun yasin oku kendine. Agzindan dua trsbih eksik olmasin canim. Elimizden geleni yaptik bu saatten sonra sadece dua etmek kaliyor. Bende yarin transferden sonra hatime baslicam insallah. Dualarimda inan hep varsin boyle sikintili durumda arkadaslar namazdan sonra hemen aklima geliyor icimden hep geciriyorum sizleri. Ayy canim benim yaa valla cok sevindim senin adina insallah sonuda guzel olur arkadasim.

hayırlı olsun arkadaşım nerde tedavi görüşorsunuz yaşınız kaç

Saolun 26 yasindayim izmitte yasiyorum burda umuttepe kocaeli univerditrsi var orda tedavi goruyorum hipo hipo hastasiyim yani hipofiz bezlerim calismiykr ve yumurtam buyuyup catlamiyor asilamalarda bunlar ignelerle oldu ama yinede tutmadi iste nasip

Aleyküm selam canım hoşgeldin inşallah ilk denemende gebe kalırsın Allahın izniyle tedaviye başlama sebebin nedir acaba

Hosbulduk amin insallah Rabbkm herkese.muradini yasatsin insllh en tez vakitte kendiligimden adet olamiyordum bekarliktan beri hep ilacla oluyordum fsh ve lh dusuk sanirim hipo hipo teshisimde

Hayırlı olsun canım . İnşallah şıp diye kolaycacık girer çıkarsın transfere. Ay sonuna pozitifi bekliyoruz artık ona göre

Canım çok sevindim gözün aydın rabbimin mucizesi İnşallah güzel haberler alırız

Kizlaaar dondurulmuş embriyo transferi olan varmi? Öncesin de hangi ilaçları kullandınız?

Canım gelecek hafta benim transfer olacak inşallah ben estrofem decavit ve corasprin kullanıyorum transfere 5 gün kala progesteron iğne ve prednol hap kullanacağım

Hayırlı olsun canım . İnşallah şıp diye kolaycacık girer çıkarsın transfere. Ay sonuna pozitifi bekliyoruz artık ona göre

Allah razi olsun canim. Bu guzel dileklerinin Rabbim kat ve kat fazlasini sanada versin. Bütün sorunlarindan sikintilarindan kurtarsin. Insallah en yakin zamanda sendende guzel haberler duyariz.

Canım gelecek hafta benim transfer olacak inşallah ben estrofem decavit ve corasprin kullanıyorum transfere 5 gün kala progesteron iğne ve prednol hap kullanacağım

Ayy arkadasim 1 hafta olacak aramizda. Insallah ikimizinkide tutarda birbirimize hem destek oluruz hemde sen tecrubelisin tecrubelerinden banada yardimci olursun yol gösterirsin okadar cok sevinirimkii inan. Kac aydir taniyoruz birbirimizi benim aklimda hic tüp tedavisi yoktu aylar öncesinde. Simdi transferlerimiz arasinda 1 hafta olcak. Nasip kismet. Insallah bu sefer sana simsiki tutunur hayirlisiyla hersey gönlünce olur. Dualarimdasin arkadasim.

ay canım cok sevndm ınan ki hep dualarmdaydın Rabbım hayırlsıyla hepımızn kucagına almayıda nasıp etsın ınsaallah

Mrb elimde 2 kutu puregon 300 var kalemiyle birlikte son kullanm tarihi 2019 dolapta muahafaza ediyorum tedavimden artti yardimci olursaniz uygun fiyata ihtiyaci olan bir arkadasa teslim etmek istiyorum ist avp yakasi ozel mesajdan ulaşabilirsiniz

Canim ben bu gun başladım ilaca ve sadece estrofem verdi. Tek ılac olması biraz tuhaf geldi onun icin sormak istedim. Estrofemi gün de kac tane iciyorsun?

Canim ben bu gun başladım ilaca ve sadece estrofem verdi. Tek ılac olması biraz tuhaf geldi onun icin sormak istedim. Estrofemi gün de kac tane iciyorsun?
Canım kontrol ilaca başladığım 12. Gün gideceğim rahim kalınlaşması ve tahliller yapılacak hormonlar için
12 günü 3e bölmusler ilk dört gün sabah 1 estrofem ikinci dört gün sabah 1 akşam 2 estrofem ucuncu dört gün sabah 2 akşam 2 estrofem

Doktora ve hastaya gore değişiyor sanirim. Bu gün gittim dr ve bu gun başladım gun de 3 tane sabah öğle akşam 10 gün sonra da dr gideceğim. Insallah guzel sonuçlar aliriz sen nerede tedavi görüyorsun

Cok saolun dualarda birbirimizi unutmayalim en onemli sey sabir Rabbim imtihan ediyor bizi boyle beynim yumurtaliklari uyarmiyirmus ostrejen hormonu salgilamiyormus o yuzden yumurtam.buyumuyor ve catlamiyor
rabbim saglk versn insallah hayırlısını görürsün hic üzülme cnm insalllah sende iyii olup pozitifi görüceksin kendini üzme beynin etkilenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…