2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Olmadi bende dayanamicak gibi olursam birazini yaparim bari ben islem sirasinda dayanamayip doktora dogru koyvermekten korkuyorum. Su düstügümüz haller nedir yaa
Bende 3 litreye yakın su içmiştim transfere yarım saat kala hemşire haber vermişti bize (kızlarla kalabalık bir gruptuk) o kadar su nediyle baş dönmesinden ölüyordum bide kızlara sakın dokunmayın patlarım diye uyarıyordum dr a dedim bişey olmaz daha rahat görürüz dedi ama hemşireye dedim salarsam kusura bakmayın tutamıyorum diye

Ayy çok güldüm ALLAH da seni güldürsün, kız herşeyi stres ettiğimizden bu süreçleri yaşıyoruz zaten o kadar düşünme relax, koyverirseb koyver dünyanın sonu değil ya

Hahahha kesinliklee valla bende iyi güldüm ya Rabbim hep güldürsün yüzümüzü inşallah. Ben şimdiden düşünüyorum en çok ondan korkuyorum o kadar iğnelerden korkmadım da sıkışmakdan korkuyorum nedense suratım kıpkırmızı oluyor benim hemen tutunca

Allah razi olsun canim benim. Rabbim baskasinin baskasina ettigi dualari geri cevirmezmis. Ben inaniyorumki burdaki butun arkadaslar gunun birinde evlatlarina kavusacaklar insallah. Herbirimizin sinavi ayri ayri Rabbim bunaltmasin daha vakti zamanimiz varsada bolca sabir versin dayanacak guc versin insallah

Ayy gerçekten hepimiz farklı şeyle yaşamışız bu konuda çok dertli aynı zamanda da komik bir durum ben hastanenin içinde döne döne bi tuaf oldum helede birazını yapıp birazını bırakmak daha kötü en son dayanamadım gittim yaptım beni çağırdılar

Ayy çok güldüm ALLAH da seni güldürsün, kız herşeyi stres ettiğimizden bu süreçleri yaşıyoruz zaten o kadar düşünme relax, koyverirseb koyver dünyanın sonu değil ya

Bende biraz tutunca soguk soguk terliyorum. Yaa bazen diyorum çişimiz bile sorun ben nasil hamilelik geciricem nasil dogum yapicam nasil anne olacam diye. Allah gücünü kuvvetini verir insallah.

Bende biraz tutunca soguk soguk terliyorum. Yaa bazen diyorum çişimiz bile sorun ben nasil hamilelik geciricem nasil dogum yapicam nasil anne olacam diye. Allah gücünü kuvvetini verir insallah.

Aminn hepimize inşallah canım benim. Allah onunda gücünü veriyor o güzleride görürüz inşallahh

Benim novaarttaki aşılama o ince borunun adı neydi onu rahme sokamadı hoca , ameliyathaneye alıp su doldurdular içime öyle devam ettiler, resmen transfer gibi oldu işlem demişlerdi. Yani çok sıkışık olmazsanız su verirler çok düşünmeyin. Ben ancak yarım saat tutabildim hemen lavaboya gitmiştim, sonra bide ona üzüldüm. Herşeyimiz mesele yaa hakikaten

Ha bu arada zencefil öksürüğe birebirdir, tozunu balla karıştırıp yutabilirsin hemen keser, taze zencefilinde sıcak suda demleyip bal karıştırıp içebilirsin, gebeler bile kullanabiliyor sıkıntısı yok. Transfer sonrası da tüket yani endişe etme . ALLAH şifa versin

rabbimm yüzünü güldürsün profilindeki gibi tatli bi bebisin olsun tatlm. ihlamur naneli limon ic boğazına iyi gelsin oksurugune falan

Cok sagolasin arkadasim. Insallah mavis tosbik evlatlarim olur. Herseyden oncesi hayirli evlat olup saglikli olmalari tabikide. Su an hayal gibi geliyor bana Ihlamurda icicem birazdan. Yarin transfer olacak diye bugunde dip köse temizlige giristim. Cam falanda silcektim ama vazgectim simdi daha cok usutursem hasta olurum diye.

insallah canm insallah rabbim duyacak sesimizi bende yumurtalarm toplandktan snra temizlk yaptm dip bucak transfere kadr hergun yaptm evim temiz kalsin diye esiim anneme gndermedi kalmaya ama sagolsun herseyiimi yappti yemek konusu olsun hazrda aldi beni yermden kaldırmadı srekli arıyordu kalkma diye sende transferden snra mümkünse 1hafta yat ayagnn altına 3 4 yastık koy yat ıkınma uzanma ağır kaldırma temizlk yapma ben kalkip yaptm keske yapmasaydim diyom ama nasip tabi hersey

Bende bugun temizligimi yaptiktan sonra 2 hafta annemde kalicam. Annem bisey yaptirmaz zaten bana bol bol yatar dinlenirim. Zaten uyumak yatmak en sevdigim sey hic sikilacagimi zannetmiyorum.

Tamamda canım normal hamile kalanlar bizim gibi çile çekmiyorki biz yok çişini tut sıkışık sıkışık gez yok ilacı saati saatine vur yok o yok bu ohoo asıl biz dayanıklıyızsadece yaşadıklarımız ağır geliyor

Aynen oyle canim. Tedavinin son gunu ignem bitmistide nobetci eczanelerden bulmaya calistigim geceyi hayatimda unutamam heralde. Gozlerim japon baligi gibi olmustu aglamaktan. Tedavim iptal olacak diye 1 saat gec vurunmustum. Stres hic bitmiyoki devre devre. Simdi olurda insallah tutarsa bu seferde düsük riskinden korkariz. Sonra hamileligin ilerki evrelerinde erken dogumdan korkariz. O tosbikleri kucagimiza almadan bize rahat yok. He aldiktan sonrada baska şeyler cikar mutlaka. Aman olsunlarda butun bu zorluklari aşariz Allahin izniyle üstesinden geliriz insallah

Bana da aynı tedaviyi önerdi doktor. Ben de korkuyorum normal olan hormon değerlerim de sapıtırsa diye. Sonucu güzel olur inşallah
Insllh canim hepimizin insllh sonucu guzel olur.sen yaptırmaya karar verdin mi peki bu menopoz isini. Ben daha adet bile olamadim, baska drlar ile gorusup ona gore karar vericem. Onlarda mi bakalim menopozu tavsiye edecek. Ya da baska bir tedavi mi onerecek

Ya aynen doğru tutsa düşecekmi diye kork aman taramalarda ne çıkacak aman kalp atışı varmı ay eli ayağı nasıl..oo bu işe girdik bunları göze aldık güçlü olacaz kardeşim inşallah o zamanlara bir gelsek ahh ahh razıyız ama diyorum ki o bebe nasip olursa bir doğsun çıkaracam acısını senin yüzünden neler çektim diye

Hayırlı olsun öncelikle bunu kendi bunyede göre ayarla.. çok değil az sıkışıklık en güzeli bizim merkez öyle diyor. Benim 13.30 da idi ben 15.50 de alındım içeri düşün artık . 1 gün önceden akşam saatlerinde şu alımını azalttım sabah hiç şu içmedim . Merkeze gitmeden yaptım idrarı. Sonrasında saat 13.00 da elime 1 litre su aldım az az içmeye başladım.baktim gecikecek hoca dediler bıraktım şu içmeyi.lavaboya gittim .Sonrasında odaya alınmadan 20 dk önce 1 litre içtim alındım.sakin fazla içme.ortam soğuk oluyor ve stres de etki ediyor.zaten mesaneye şu 20 dk.falan iniyormuş.oyuzden saatine göre sen ayarla fazla olmadan herkes bin kere lavaboya gitti b3n hiç gitmedim.rahat geçti oyuzden

Bende bugun temizligimi yaptiktan sonra 2 hafta annemde kalicam. Annem bisey yaptirmaz zaten bana bol bol yatar dinlenirim. Zaten uyumak yatmak en sevdigim sey hic sikilacagimi zannetmiyorum.
oh ne guzel git git dinlen tabi bende yaatiyodum ignnemi jelimi yaptiktan snra yürürdüm evde wcye gderdim okadr esiim yemegi hazırlar bulasigi mkinaya koyardi sagoollsun onun keyfi bile baska oluyorduu

Ayy canim yaa soyledigin ne iyi oldu. Suyun mesaneye 20 dkda indigini bilmiyordum mesela. Bakalim yarin kendimi ayarliyayim ozaman. 10 da transferim. 9.30 da orda ol dediler. bucuga dogru 1 litre icim bende. Doktorum cok dakiktir umarim gecikmez transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…