- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.381
eczanelerden temin edebillirsin bulamiyosan sana eczadeposu num verebilirim bulursunEwet cnm
bnde yumurta toplamadan snra prodnol tetra estrofen crinone jel kullandm transferden snra estrofen coraspirin hibor igne crinone jel ve folibol kullandm estrofen'i günde 2defa kullanıyordumCanim ben bu gun başladım ilaca ve sadece estrofem verdi. Tek ılac olması biraz tuhaf geldi onun icin sormak istedim. Estrofemi gün de kac tane iciyorsun?
Coraspirini estrofem kullandiginiz icin veriyorlar sanirim kan pıhtılaşmasını önlemek icin. Falat benim dr vermedi onun icin sordum canim.bnde yumurta toplamadan snra prodnol tetra estrofen crinone jel kullandm transferden snra estrofen coraspirin hibor igne crinone jel ve folibol kullandm estrofen'i günde 2defa kullanıyordum
ama bu kişiden kişiye degişiyor cnm
bahçeci fulyada tedavi görüyorum arkadaşım sen nerde tedavi görüyorsunDoktora ve hastaya gore değişiyor sanirim. Bu gün gittim dr ve bu gun başladım gun de 3 tane sabah öğle akşam 10 gün sonra da dr gideceğim. Insallah guzel sonuçlar aliriz sen nerede tedavi görüyorsun
dokktoruna sordugunda ne dedi peki cnm bünyeden bünyeye değişiyor kendini skma demekki o gerek duyullmuş bi onu vermişlerCoraspirini estrofem kullandiginiz icin veriyorlar sanirim kan pıhtılaşmasını önlemek icin. Falat benim dr vermedi onun icin sordum canim.
Biraz uygun fiyatlı arıyorum cnm.ondan buraya yazdım.. raporsuz alıcam.cunkueczanelerden temin edebillirsin bulamiyosan sana eczadeposu num verebilirim bulursun
Ataşehir memorial dayım canimbahçeci fulyada tedavi görüyorum arkadaşım sen nerde tedavi görüyorsun
evet dr ve merkeze göre değişiyor
Dr sormadim canim burada herkezin farkli ilaçları kullandığını görünce içime bir şüphe düştü onun icin.dokktoruna sordugunda ne dedi peki cnm bünyeden bünyeye değişiyor kendini skma demekki o gerek duyullmuş bi onu vermişler
Merhaba Arkadaslar 1 ay sonra 3 yılımız bitecek. Ve 1 tane olumsuz aşılamam var . Ve bu ay Ankara Başkent Ünv. Hastanesi Prof. Dr. Göğsen önalan ya gidicem tüp bebek için hakkımda hayırlısı gerçekten çok zor
Hayırlı olsun bende göğşen beyin hastasiyim transferin 5.günündeyim. çok iyi bir doktordur güvenebilirsin harika birisiMerhaba Arkadaslar 1 ay sonra 3 yılımız bitecek. Ve 1 tane olumsuz aşılamam var . Ve bu ay Ankara Başkent Ünv. Hastanesi Prof. Dr. Göğsen önalan ya gidicem tüp bebek için hakkımda hayırlısı gerçekten çok zor
hakkında hayırlı olsun canım peki ne kadar tuttu ücreti ?H
Hayırlı olsun bende göğşen beyin hastasiyim transferin 5.günündeyim. çok iyi bir doktordur güvenebilirsin harika birisi
Raporsuz bizimki 4900 hastane + 1500-2000 arasi ilaç tutuyor .muayene ücreti 1 kere verdik çünkü 10 gün icinde yapıldı opu ve transfer . Transfer sonrasında da hala ekstra ilaçlar devam ediyorhakkında hayırlı olsun canım peki ne kadar tuttu ücreti ?
Merhaba arkadaşlar ben şubat ayında tüp bebek yaptırdım sonuç negatif şimdide dondurulmuşum var onu yaptırıcam hastahane ile görüştüm transfere 3bin istiyor önce 1000 lira ödemiştim fiyatı düyunca şokk oldum bir fikriniz olan varmı
Raporsuz bizimki 4900 hastane + 1500-2000 arasi ilaç tutuyor .muayene ücreti 1 kere verdik çünkü 10 gün icinde yapıldı opu ve transfer . Transfer sonrasında da hala ekstra ilaçlar devam ediyor[/Q
rapor cıkartmamız ıcın ne yapmamız gerekiyor acaba
rapor cıkartmamız ıcın ne yapmamız gerekiyor acaba ?Raporsuz bizimki 4900 hastane + 1500-2000 arasi ilaç tutuyor .muayene ücreti 1 kere verdik çünkü 10 gün icinde yapıldı opu ve transfer . Transfer sonrasında da hala ekstra ilaçlar devam ediyor
Acaba hangı hastane o merak ettm ?Merhaba arkadaşlar ben şubat ayında tüp bebek yaptırdım sonuç negatif şimdide dondurulmuşum var onu yaptırıcam hastahane ile görüştüm transfere 3bin istiyor önce 1000 lira ödemiştim fiyatı düyunca şokk oldum bir fikriniz olan varmı
Zaten rapor çıksada çıkmasa da istenilen belgeler oluyor rapor a ekstradan erkek infertilesine bakıyorlarrapor cıkartmamız ıcın ne yapmamız gerekiyor acaba ?
Bende aynı merkeze gidiyorum Hulusi hocaya. Hayırlı olur inş tedavin ilk denemende olumlu sonuç alırsınMerhaba Arkadaslar 1 ay sonra 3 yılımız bitecek. Ve 1 tane olumsuz aşılamam var . Ve bu ay Ankara Başkent Ünv. Hastanesi Prof. Dr. Göğsen önalan ya gidicem tüp bebek için hakkımda hayırlısı gerçekten çok zor