- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.401
Canım bildiğin üzere hulusi hocanın tarafı çok yoğun kalabalık herkes hulusi hocayı methediyor benimde kafamda soru işareti göğşen bey e mi gitseydim diye düşündüm daha önce. Senin onu tercih etmenin sebebi neydiH
Hayırlı olsun bende göğşen beyin hastasiyim transferin 5.günündeyim. çok iyi bir doktordur güvenebilirsin harika birisi
Canım merhaba benim duyduğum fiyatlarda 5000 civarı devlet kadın doğum araştırma hastanesi değilse tabii ama dondurulmuşların farkı oluyor mu bilmiyorumMerhaba arkadaşlar ben şubat ayında tüp bebek yaptırdım sonuç negatif şimdide dondurulmuşum var onu yaptırıcam hastahane ile görüştüm transfere 3bin istiyor önce 1000 lira ödemiştim fiyatı düyunca şokk oldum bir fikriniz olan varmı
Hulusi yoğunluktan pek ilgilenemiyor diye duydum gogsen bey çok ilgili konuşuyor arkadaş gibi anlatiyor esprili cana yakin .. yani bi doktor gibi değilde sanki çok eskilerden beri tanıyorsun gibi psikolojik rahatlatıyor ben çok seviyrmCanım bildiğin üzere hulusi hocanın tarafı çok yoğun kalabalık herkes hulusi hocayı methediyor benimde kafamda soru işareti göğşen bey e mi gitseydim diye düşündüm daha önce. Senin onu tercih etmenin sebebi neydi
Anladım canım benimde aklımda olsun, eğer sonuç alamazsam diye dedim. Bakalım hayırlısı hepimiz içinHulusi yoğunluktan pek ilgilenemiyor diye duydum gogsen bey çok ilgili konuşuyor arkadaş gibi anlatiyor esprili cana yakin .. yani bi doktor gibi değilde sanki çok eskilerden beri tanıyorsun gibi psikolojik rahatlatıyor ben çok seviyrm
Amin belkide o uğurlu gelir :))))))Anladım canım benimde aklımda olsun, eğer sonuç alamazsam diye dedim. Bakalım hayırlısı hepimiz için
Hayırlı olsun:) hadi gözün aydın bitti gitti artık :)) sırada test gününü beklemek var :)Kizlar bugun transferim oldu.tugken arkadasim dedigin gibi yaptim. 10 da transferim olcakti. 9 bucuk gibi icmeye basladim. Saat 10a yaklasti bi korktum sıkışmadim diye. Neyse ameliyathaneye cikardilar ozaman gelmisti. Ama patlar derecesinde degil tam kivaminda. Ay sonra odaya geldim 2 saat yatirdilar. 2 saatte 3 kere altima sürgü cektiler tuvaletimi yapmam icin :)) bundan sonra dua edip beklemek var. Hayirlisiyla insallah pozitifi gorebiliriz hepimiz
Hayırlı olsun:) hadi gözün aydın bitti gitti artık :)) sırada test gününü beklemek var :)
Hayırlı olsun canım. Sonucu da böyle güzel olur inşallahKizlar bugun transferim oldu.tugken arkadasim dedigin gibi yaptim. 10 da transferim olcakti. 9 bucuk gibi icmeye basladim. Saat 10a yaklasti bi korktum sıkışmadim diye. Neyse ameliyathaneye cikardilar ozaman gelmisti. Ama patlar derecesinde degil tam kivaminda. Ay sonra odaya geldim 2 saat yatirdilar. 2 saatte 3 kere altima sürgü cektiler tuvaletimi yapmam icin :)) bundan sonra dua edip beklemek var. Hayirlisiyla insallah pozitifi gorebiliriz hepimiz
Hayırlı olsun canım güzel haberler alırız inşallahKizlar bugun transferim oldu.tugken arkadasim dedigin gibi yaptim. 10 da transferim olcakti. 9 bucuk gibi icmeye basladim. Saat 10a yaklasti bi korktum sıkışmadim diye. Neyse ameliyathaneye cikardilar ozaman gelmisti. Ama patlar derecesinde degil tam kivaminda. Ay sonra odaya geldim 2 saat yatirdilar. 2 saatte 3 kere altima sürgü cektiler tuvaletimi yapmam icin :)) bundan sonra dua edip beklemek var. Hayirlisiyla insallah pozitifi gorebiliriz hepimiz
Canım hayırlı olsun sonu da pozitif olur inşAllah , şimdi yatma zamanıKizlar bugun transferim oldu.tugken arkadasim dedigin gibi yaptim. 10 da transferim olcakti. 9 bucuk gibi icmeye basladim. Saat 10a yaklasti bi korktum sıkışmadim diye. Neyse ameliyathaneye cikardilar ozaman gelmisti. Ama patlar derecesinde degil tam kivaminda. Ay sonra odaya geldim 2 saat yatirdilar. 2 saatte 3 kere altima sürgü cektiler tuvaletimi yapmam icin :)) bundan sonra dua edip beklemek var. Hayirlisiyla insallah pozitifi gorebiliriz hepimiz
Hayırlı olsun bak atlattın sende bol bol dinlen amin canım çok zor süreç Allah ım emeklerimizi boşa cikarmasisnKizlar bugun transferim oldu.tugken arkadasim dedigin gibi yaptim. 10 da transferim olcakti. 9 bucuk gibi icmeye basladim. Saat 10a yaklasti bi korktum sıkışmadim diye. Neyse ameliyathaneye cikardilar ozaman gelmisti. Ama patlar derecesinde degil tam kivaminda. Ay sonra odaya geldim 2 saat yatirdilar. 2 saatte 3 kere altima sürgü cektiler tuvaletimi yapmam icin :)) bundan sonra dua edip beklemek var. Hayirlisiyla insallah pozitifi gorebiliriz hepimiz
evet herkesin farkklı canm takılma ona bak ben transferden snra hibor igne kulllandm gbekten kimse kulllanmamisti burda okadr cnm yanıyorduki belim kasılıyordu oyuzden hic dert etme cnmDr sormadim canim burada herkezin farkli ilaçları kullandığını görünce içime bir şüphe düştü onun icin.
canm merhaba hayırlısı olsun senin için insaallah ilk tedaavinde hamile kalırsınMerhaba Arkadaslar 1 ay sonra 3 yılımız bitecek. Ve 1 tane olumsuz aşılamam var . Ve bu ay Ankara Başkent Ünv. Hastanesi Prof. Dr. Göğsen önalan ya gidicem tüp bebek için hakkımda hayırlısı gerçekten çok zor
benmde dondurulmuşlarm var bizde hastaneye 1000tl dondurma için verdik cozulme için2500tl dediler yani hemen hemen ayni cnmMerhaba arkadaşlar ben şubat ayında tüp bebek yaptırdım sonuç negatif şimdide dondurulmuşum var onu yaptırıcam hastahane ile görüştüm transfere 3bin istiyor önce 1000 lira ödemiştim fiyatı düyunca şokk oldum bir fikriniz olan varmı
dilegim canm 1000tl dondurma icin vermis gaaliba ben öyle verdim çünkü1000 lira yı ne için ödemiştiniz?
hadi hayırlısı olsun canm rabbim test gününde pozitif görmeyi de nasip etsinKizlar bugun transferim oldu.tugken arkadasim dedigin gibi yaptim. 10 da transferim olcakti. 9 bucuk gibi icmeye basladim. Saat 10a yaklasti bi korktum sıkışmadim diye. Neyse ameliyathaneye cikardilar ozaman gelmisti. Ama patlar derecesinde degil tam kivaminda. Ay sonra odaya geldim 2 saat yatirdilar. 2 saatte 3 kere altima sürgü cektiler tuvaletimi yapmam icin :)) bundan sonra dua edip beklemek var. Hayirlisiyla insallah pozitifi gorebiliriz hepimiz
Canım inşallah olumlu sonuç alırsın Rabbim yardımcın olsun dinlen bakalım bol bol. Her biriniz dualarımdasınız..Kizlar bugun transferim oldu.tugken arkadasim dedigin gibi yaptim. 10 da transferim olcakti. 9 bucuk gibi icmeye basladim. Saat 10a yaklasti bi korktum sıkışmadim diye. Neyse ameliyathaneye cikardilar ozaman gelmisti. Ama patlar derecesinde degil tam kivaminda. Ay sonra odaya geldim 2 saat yatirdilar. 2 saatte 3 kere altima sürgü cektiler tuvaletimi yapmam icin :)) bundan sonra dua edip beklemek var. Hayirlisiyla insallah pozitifi gorebiliriz hepimiz
Günaydın kuzummm napayım iyi diyelim iyi olsun sen naptın nasılsınkinalikadin npiyosunn canm günaydın