- 16 Kasım 2016
- 518
- 1.104
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.341
tugken canim bu arada senin nasil geciyor gunler. Bizim opu oldugumuz gün senin transferin olmustu. Birde transferden sonra igne vurulunuyor mu yine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah gecikmez canım hemen alırlar.sen kendine göre ayarla hemen 1litreyi geçmesin yavaş yavaş iç . Güzel geçer inşallah benimde bugün 4.günüm hakkımızda hayirlisiAyy canim yaa soyledigin ne iyi oldu. Suyun mesaneye 20 dkda indigini bilmiyordum mesela. Bakalim yarin kendimi ayarliyayim ozaman. 10 da transferim. 9.30 da orda ol dediler. bucuga dogru 1 litre icim bende. Doktorum cok dakiktir umarim gecikmez transfer
Sıkıcı geçiyor canım :) hep yat dinlen bi iş yapma falan hiç bana göre değil ama mecburen yatıyorum evde dolasiyrm oturuyorum falan işte.esim yemek işitip getiriyor . Igneler var canım hiç sormatugken canim bu arada senin nasil geciyor gunler. Bizim opu oldugumuz gün senin transferin olmustu. Birde transferden sonra igne vurulunuyor mu yine?
Selamin aleykum bende yeni katildim araniza adetimi bekliyorum iki tane olumsuz asilamam var tup bebege geciyoruz Allah herkesin gonlune gore versin
hayırlı olsun arkadaşım nerde tedavi görüşorsunuz yaşınız kaçSelamin aleykum bende yeni katildim araniza adetimi bekliyorum iki tane olumsuz asilamam var tup bebege geciyoruz Allah herkesin gonlune gore versin
Aleyküm selam canım hoşgeldin inşallah ilk denemende gebe kalırsın Allahın izniyle tedaviye başlama sebebin nedir acabaSelamin aleykum bende yeni katildim araniza adetimi bekliyorum iki tane olumsuz asilamam var tup bebege geciyoruz Allah herkesin gonlune gore versin
Amin :)))Selamin aleykum bende yeni katildim araniza adetimi bekliyorum iki tane olumsuz asilamam var tup bebege geciyoruz Allah herkesin gonlune gore versin
aleyküm selam canm hoşgeldin aramıza insallah hemen pozitifi alırsın sebebon neydi pkiSelamin aleykum bende yeni katildim araniza adetimi bekliyorum iki tane olumsuz asilamam var tup bebege geciyoruz Allah herkesin gonlune gore versin
Gözünaydın hadi insaalah sorunsuz sıkıntısız geçsin. Rabbim büyük hepimiz güzel haber alalım aminKızlar 2 gündür çok kötüydüm moral olarak.Bugün hastaneye kontrole gittim kromozom testlerimiz normal çıkmış ve 2 embiriyomuz normal gelişim düzeyine gelmiş.Kendimi tutayım dedim ama başaramadım ağlamaktan içim çıktı.Yarın transfer var inşallahne olur yarın embiriyoların gelişimleri iyi olur mu olmaz mı bilmiyorum ama en azından denemiş olacağız transfer bile olamayacağım için çok üzülüyordum.Gören de hamilelik haberi aldım sanır öyle bir ağladım ki INCIK BONCUK seninle aynı gidiyoruz sanırım inşallah ikimizinde yüzü güler.Diğer bütün arkadaşlarım güzel moral veren mesajlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.İyi ki varsınız derdi veren Rabbim elbet dermanını da verecektir.İşlem saatim belli değil şu anda yarın inşallah size güzel haberler vermek nasip olur.Hepinizi öpüyorum
Kızlar 2 gündür çok kötüydüm moral olarak.Bugün hastaneye kontrole gittim kromozom testlerimiz normal çıkmış ve 2 embiriyomuz normal gelişim düzeyine gelmiş.Kendimi tutayım dedim ama başaramadım ağlamaktan içim çıktı.Yarın transfer var inşallahne olur yarın embiriyoların gelişimleri iyi olur mu olmaz mı bilmiyorum ama en azından denemiş olacağız transfer bile olamayacağım için çok üzülüyordum.Gören de hamilelik haberi aldım sanır öyle bir ağladım ki INCIK BONCUK seninle aynı gidiyoruz sanırım inşallah ikimizinde yüzü güler.Diğer bütün arkadaşlarım güzel moral veren mesajlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.İyi ki varsınız derdi veren Rabbim elbet dermanını da verecektir.İşlem saatim belli değil şu anda yarın inşallah size güzel haberler vermek nasip olur.Hepinizi öpüyorum
İnşallah cnm sorun olmadan sağ sağlim transfer olup evimize geliriz bebişimle beraber Sende iyisindir umarım sıkıntın yok değil mi.Gözünaydın hadi insaalah sorunsuz sıkıntısız geçsin. Rabbim büyük hepimiz güzel haber alalım amin
Allah razı olsun cnm sizde benim dularımdasınız her zaman. Kendime dua ederken sizin içinde ediyorum salavat getiriyorum Rabbim kısmet ederde hamile kalırsam ilk size söyleyeceğim.İnşallah o günleri hep beraber görürüz Öyle bi kasmışım ki kendimi farkında olmadan biraz rahatladım çok şükürYaaa bu bugünün en güzel haberi ya süper haber bak demiştik hiç üzülme stres yapma her işde var bir hayır çok mutlu oldum canım benimm yine her zaman dualarımdasın Rabbim burdan hamileyim diye yazmanı da nasip etsin inşallahh
Allah razı olsun cnm sizde benim dularımdasınız her zaman. Kendime dua ederken sizin içinde ediyorum salavat getiriyorum Rabbim kısmet ederde hamile kalırsam ilk size söyleyeceğim.İnşallah o günleri hep beraber görürüz Öyle bi kasmışım ki kendimi farkında olmadan biraz rahatladım çok şükür
Cok sevindim canim ınsallah transferin de güzel geçer pozitif ol. Herşey güzel olacak hic birimizin kucağı boş kalmayacak insallah ınanıyorumKızlar 2 gündür çok kötüydüm moral olarak.Bugün hastaneye kontrole gittim kromozom testlerimiz normal çıkmış ve 2 embiriyomuz normal gelişim düzeyine gelmiş.Kendimi tutayım dedim ama başaramadım ağlamaktan içim çıktı.Yarın transfer var inşallahne olur yarın embiriyoların gelişimleri iyi olur mu olmaz mı bilmiyorum ama en azından denemiş olacağız transfer bile olamayacağım için çok üzülüyordum.Gören de hamilelik haberi aldım sanır öyle bir ağladım ki INCIK BONCUK seninle aynı gidiyoruz sanırım inşallah ikimizinde yüzü güler.Diğer bütün arkadaşlarım güzel moral veren mesajlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.İyi ki varsınız derdi veren Rabbim elbet dermanını da verecektir.İşlem saatim belli değil şu anda yarın inşallah size güzel haberler vermek nasip olur.Hepinizi öpüyorum
Yaa nasıl sevindim şuan nasıl sırıtıyorum bir görsen canım benmmmAllah büyük ne laf etsek boş o ne hüküm verdiyse o gerisi boş. İnşallah transferin olacak ve inşallah pozitif göreceksin inşallah kuzummKızlar 2 gündür çok kötüydüm moral olarak.Bugün hastaneye kontrole gittim kromozom testlerimiz normal çıkmış ve 2 embiriyomuz normal gelişim düzeyine gelmiş.Kendimi tutayım dedim ama başaramadım ağlamaktan içim çıktı.Yarın transfer var inşallahne olur yarın embiriyoların gelişimleri iyi olur mu olmaz mı bilmiyorum ama en azından denemiş olacağız transfer bile olamayacağım için çok üzülüyordum.Gören de hamilelik haberi aldım sanır öyle bir ağladım ki INCIK BONCUK seninle aynı gidiyoruz sanırım inşallah ikimizinde yüzü güler.Diğer bütün arkadaşlarım güzel moral veren mesajlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.İyi ki varsınız derdi veren Rabbim elbet dermanını da verecektir.İşlem saatim belli değil şu anda yarın inşallah size güzel haberler vermek nasip olur.Hepinizi öpüyorum
ya bak gördünmü rabbim yüZünü güldürdü insallah devamindada güldürür okdr iyi geldiiki şuan bu haber ama canm kendini sıkma üzme kafanı boşalt inşallah gzel geccek yarn bize cok gzel şeyler yazıcaksn cnm rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canmKızlar 2 gündür çok kötüydüm moral olarak.Bugün hastaneye kontrole gittim kromozom testlerimiz normal çıkmış ve 2 embiriyomuz normal gelişim düzeyine gelmiş.Kendimi tutayım dedim ama başaramadım ağlamaktan içim çıktı.Yarın transfer var inşallahne olur yarın embiriyoların gelişimleri iyi olur mu olmaz mı bilmiyorum ama en azından denemiş olacağız transfer bile olamayacağım için çok üzülüyordum.Gören de hamilelik haberi aldım sanır öyle bir ağladım ki INCIK BONCUK seninle aynı gidiyoruz sanırım inşallah ikimizinde yüzü güler.Diğer bütün arkadaşlarım güzel moral veren mesajlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.İyi ki varsınız derdi veren Rabbim elbet dermanını da verecektir.İşlem saatim belli değil şu anda yarın inşallah size güzel haberler vermek nasip olur.Hepinizi öpüyorum
Teyyyy teyyyyy süper haber devamı da gelir inşAllaaaah pozitif haberi de alırız inşAllaaaaaah yarın da çok güZel geçecek sen merak etme RABB im ol der , olur gerisi yalanKızlar 2 gündür çok kötüydüm moral olarak.Bugün hastaneye kontrole gittim kromozom testlerimiz normal çıkmış ve 2 embiriyomuz normal gelişim düzeyine gelmiş.Kendimi tutayım dedim ama başaramadım ağlamaktan içim çıktı.Yarın transfer var inşallahne olur yarın embiriyoların gelişimleri iyi olur mu olmaz mı bilmiyorum ama en azından denemiş olacağız transfer bile olamayacağım için çok üzülüyordum.Gören de hamilelik haberi aldım sanır öyle bir ağladım ki INCIK BONCUK seninle aynı gidiyoruz sanırım inşallah ikimizinde yüzü güler.Diğer bütün arkadaşlarım güzel moral veren mesajlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.İyi ki varsınız derdi veren Rabbim elbet dermanını da verecektir.İşlem saatim belli değil şu anda yarın inşallah size güzel haberler vermek nasip olur.Hepinizi öpüyorum