Evet bana 11.haftada erkek olma ihtimali yüksek demişti ama tekrar gitmedim bi 15i ci haftaya gelelim 2 haftaya insallah tekrar gidicem bakalım oğluşum kararlı mı gelmekte yoksa bir kızım mı olucak merakla bekliyoruz kesinleşmesini:))
Evet bana 11.haftada erkek olma ihtimali yüksek demişti ama tekrar gitmedim bi 15i ci haftaya gelelim 2 haftaya insallah tekrar gidicem bakalım oğluşum kararlı mı gelmekte yoksa bir kızım mı olucak merakla bekliyoruz kesinleşmesini:))
Günaydınn:) kendi adıma söyleyeyim iyi hissediyorum bugün:) Bazern çok duygusal çok hassas oluyorum ağlıyorum... Ama bugün mutlu hissediyorum. Oğlumun tekmeleri çok güçlüydüUmarım herkesin keyfi yerindedir
Selam kızlar ya zaman ilk 3 ay yavaş sonra çok hızlı geçiyor diyorlar insallah öyle geçer banada ilk 3 ay hep yerimizde sayıyormuşuz gibi geldi siz nasıl hissediyorsunuz?
Bir şeyleri beklediğin zaman daha yaşaş geçiyor gibi gelir ya zaman bu tamamen bundan aslında...Tatile ya da bir yere giderken de hep öyle olur ya insan. Dönerken, aaa daha çabuk geldik deriz. Aynı şey bence. Heyecanla güzel birşey beklediğimiz için böyle hissediyoruz
Selam kızlar ya zaman ilk 3 ay yavaş sonra çok hızlı geçiyor diyorlar insallah öyle geçer banada ilk 3 ay hep yerimizde sayıyormuşuz gibi geldi siz nasıl hissediyorsunuz?