**2018'de Meleklerini Bekleyen Anne Adayları**

Meleğinizin cinsiyeti?

• Kız

• Erkek

• İkiz-kız

• İkiz-erkek

• İkiz-kız ve erkek

• Üçüz ve fazlası

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay cidden bu sene erkek çocuk senesi galiba :)
Evet bana 11.haftada erkek olma ihtimali yüksek demişti ama tekrar gitmedim bi 15i ci haftaya gelelim 2 haftaya insallah tekrar gidicem bakalım oğluşum kararlı mı gelmekte yoksa bir kızım mı olucak merakla bekliyoruz kesinleşmesini:))

Benim 15 haftada kesin erkek dedi ulturasyonda gösterdi havalara uctum resmen

Merhabalar herkese. Yeni hastaneden geliyorum. Bir kiz bebek eklendi listenize. 1 oglum vardi simdide kizim olacak insallah. Rabbim hepimize bebeklerimizi sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin ...

hayırlı olsun kızlar mesajlarınızı okurken bi heyecanlandım ki sormayın ne garip bi duygu değil mi? sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur inşallah

Günaydınn:) kendi adıma söyleyeyim iyi hissediyorum bugün:) Bazern çok duygusal çok hassas oluyorum ağlıyorum... Ama bugün mutlu hissediyorum. Oğlumun tekmeleri çok güçlüydüUmarım herkesin keyfi yerindedir

Selam kızlar ya zaman ilk 3 ay yavaş sonra çok hızlı geçiyor diyorlar insallah öyle geçer banada ilk 3 ay hep yerimizde sayıyormuşuz gibi geldi siz nasıl hissediyorsunuz?

Bir şeyleri beklediğin zaman daha yaşaş geçiyor gibi gelir ya zaman bu tamamen bundan aslında...Tatile ya da bir yere giderken de hep öyle olur ya insan. Dönerken, aaa daha çabuk geldik deriz. Aynı şey bence. Heyecanla güzel birşey beklediğimiz için böyle hissediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…