**2018'de Meleklerini Bekleyen Anne Adayları**

Meleğinizin cinsiyeti?

• Kız

• Erkek

• İkiz-kız

• İkiz-erkek

• İkiz-kız ve erkek

• Üçüz ve fazlası

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çook teşekkürler biz de daha yeniyiz ama azıcık daha senden öndeyim. Bir şey merak edersen sor lütfen... Bende deneye yanıla öğreniyorum her şeyi ama insan en çok desteğe ihtiyaç duyuyormuş. Umarım herşey iyi gider senin için. Sevgiler

Canım benim asıl ben teşekkür ederim beş aydır bekliyorum bu anı ilk gebeliğim heyecanlıyım biraz tabii ki de sorarım çok teşekkür ederim Sen de bana sorabilirsin elimden geleni yaparım

Ya kızlar adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor arda bir size de oluyor mu korkuyorum beta hcg 3223.62 idi dün

Canım 5. Haftamda bende de iki gün adet ağrısına benzer ağrı oldu. Üstüne gaz vE şişkinlik eklendi... sonra kendi kendine kesildi
Öyle mi oh içimi rahatlattın canım ya :) 6 haftalık olmuşsunnn :) hayırlı olsun kalp atışını ne zaman dinleyeceksiniz canım vallahi hiç bilmiyorum ben

7. Hafta gideyim diyorum. Allah İZin verirse hem keseyi hem de kalp atışını duyarım. Başka rahatsızlıktan ötürü aynı hafta içinde 2 kere ultrasona girdiğim için hemen gitmeyim 7. Haftayı bekleyim dedim.

Hayirli olsun kizlar. Saglicakla kucaklariniza alirsiniz insallah
Adet sancisi gibi sanci bende de oolmuştu. Korkmayin. O donemlerde bol bol dinlenin. Ağır iş falan yapmayin. Uzanmayin yukarilara falan. Ağır kaldirmayin. 3 ay dolana kadar boyle ha bi de su tuketimini ihmal etmeyin.
Kalp atimini 6.haftada gorebiliyorlar. Ama daha cok ufak oldugu için dinletmiyorlar. 7.haftadan sonra size de dinletirler kalp atimini.

Slm kizlar nasilsiniz? Ya aklima takiliyor ben bebegimin hareketlerini henuz hissetmiyorummmmm...

Slm kizlar nasilsiniz? Ya aklima takiliyor ben bebegimin hareketlerini henuz hissetmiyorummmmm...

Çok normal daha hissetmemen canım hareketleri.. Ben ilk kez geçen hafta hissettim. Sanki içimde mısır patlıyor gibi minik minik hissedilen bir şeydi. Hani bağırsakların guruldar ya onun gibi:)bir 10 gün daha bekle... Bu arada hareketi ayakta ya da hareket ederken bende hissedemiyorum:) Hissettiğimde yatıyordum sırt üstü

of benimde 8 ağustosta randevum 21 hafta bitmiş oluyor heyecanla ağustosun 8ini bekliyorum bir an önce zaman geçse de gitsem doktora

ayyy bakalım ben ne zaman hissedicem yolu yarıladın desene maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…