**2018'de Meleklerini Bekleyen Anne Adayları**

Meleğinizin cinsiyeti?

• Kız

• Erkek

• İkiz-kız

• İkiz-erkek

• İkiz-kız ve erkek

• Üçüz ve fazlası

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bu arada kızlar kan ilacı kullanan var mı? bana doktorum ferro sanol duedonum yazmıştı ama kabızlık yapıyor bende sizler kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz ve kabızlık yapıyor mu?

ayyy bakalım ben ne zaman hissedicem yolu yarıladın desene maaşallah

Evet yarıladım gerçekten insan inanamıyor.. Şimdi detaylı ultrason falan var heyecanla onları bekliyorum.. insan çok merak ediyor. Hala çok hamile gibi gözükmüyorum ben ama tabii kendim hissediyorum karnımı ama birçok bilmeyen anlamaz Bakalım nasıl geçecek önümüzdeki süreç

bu arada kızlar kan ilacı kullanan var mı? bana doktorum ferro sanol duedonum yazmıştı ama kabızlık yapıyor bende sizler kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz ve kabızlık yapıyor mu?

Kabızlık sadece ilaçtan değil hem hormonlardan hem de bağırsaklar organlar yavaş yavaş yer değiştiryor bundan dolayı... Her sabah kahvaltıdan önce 2-3 tane kuru incir ye ılık su iç. Ben bu şekilde hallettim kabızlığı. Doktor hatta zararı olmayan Duphalac diye bir şurup verdi ama inan incir o kadar iyi geldi ki şurup içmiyorum bile. Dene mutlaka.

kuru inciri duymamıştım. deneyeyim onu bakalım inşallah işe yarar. dombili bir hatun olcam sanırım ben

benimki belli şimdiden. iç karınla ilgiliymiş ama. bazıları hemen gösterir bazıları daha geç gösterirmiş. sağlıklı huzurlu hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Merhaba kızlar
Bende Allah nasip ederse ocak annesi olucam.merak ettiğim hissetmeye başladınızmı? ben geçen gün hissettim sanki tam eminde olamadım ama çok değişik bir duyguymuş:)

Merhaba kızlar
Bende Allah nasip ederse ocak annesi olucam.merak ettiğim hissetmeye başladınızmı? ben geçen gün hissettim sanki tam eminde olamadım ama çok değişik bir duyguymuş:)
hoşgeldin aramıza ozaman ben de dün hissettim sanki pıt pıtları ama ben de emin olamadım

kızlar biraz erken olacak ama hastanelerde böyle listeler hazırlanmış. görmüşken paylaşayım dedim. bir kenarda kalsın

Eklentiler

• Adsız.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 56
Canım bende böyle bir şey arıyordum çok faydalı oldu teşekkürler. Bu arada kaç kilo aldın merak ettim bende çok şiş hissediyorum kendimi

Canım bende böyle bir şey arıyordum çok faydalı oldu teşekkürler. Bu arada kaç kilo aldın merak ettim bende çok şiş hissediyorum kendimi
sevindim ozaman ben 4-5 kilo aldım ya. gebeliği 9-10 kilo ile bitirsem diye düşünüyordum ama bu kilonun üstüne çıkacaz sanırım.

evet 18 hafta için biraz fazla almışsın.. Ben biraz dış görüntüme takıntılı olduğum için dietisyene de gidiyorum. Bana kilo almayacağım bir liste hazırladı. Kilo almayacağım derken sadece bebeğin büyüyeceği bir beslenmeden bahsediyorum. Şuan 20, haftadayım ama daha sadece 1 kilo aldım. Beyaz pirinç, börek, kek tatlı ağzıma sürmüyorum mesela. Zaten onlara hiç ihtiyacın yok aslıda biliyor musun? Kalsiyum protein al bol miktarda. Her öğüne az yağlı salata ekle. Daha iyi olur senin için. Tatlı yememek bile çok faydalı. Çünkü sonra vermek çok zor alınan kiloları etrafımda o kadar örnekler var ki.. Ben acıkınca kocaman ayran içiyorum mesela ara öğünlerde

ben doymuyorum ki. pasta börek çörek çok yemem aslında. hatta gebelik olduğundan beri ilk defa geçen hafta kek yaptım o misafirler için. süt grubunu yemeye başladım. bi de erkek çocukları iştahı açar derler. seninki de erkekti di mi?

Canım o zaman kendini hiiiç zorlamaya gerek yok. Bu da geçici bir dönem çünkü :) Sağlıkla gebeliğini geçir canın ne istiyorsa da ye keyfine bak.. Doğumdan sonra duruma bakarsın. Eğer çok rahatsız olursan durumdan diet yaparsın

slm kızlaaar nasılsınız? minnoşlarınız nasıl uslu duruyorlar mı ?neler yapıyorsunuz bu aralarda?

Ya benim oğlum sabah 5ten beri tepiniyor resmen.. O kadar şaşırdım ki hiç durmuyor bugün neredeyse doktora mesaj atıp sorucam yani çocuk sıkıldı sanırım

Ya benim oğlum sabah 5ten beri tepiniyor resmen.. O kadar şaşırdım ki hiç durmuyor bugün neredeyse doktora mesaj atıp sorucam yani çocuk sıkıldı sanırım
seviniyorsun ama değil mi? normaldir şimdi alan geniş tepinsin ben de gece lavaboya kalktığımda hissettim sabah uyandığımda hissettim. öyle bi hoşuma gitti ki maaşallah.

Seviniyorum tabii ki sadece endişelendim sürekli hissedince. Neden hiç uyumuyor acaba rahatsız mı diye düşündüm ama sanırım normal. Birde öne eğilip durursam büyük ihtimalle rahatsız oluyor daha çok vuruyor çok komik Çok değişik bir his gerçekten... Haftaya salı kontrol randevum var heyecanla bekliyorum. Sizde şuan ayda bir mi gidiyorsunuz? Benim bu ay 8 ağustosta ve 22 ağustosta randevum var. 2. randevumda detaylı ultrason yapılacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…