ayyy bakalım ben ne zaman hissedicemyolu yarıladın desene maaşallah
bu arada kızlar kan ilacı kullanan var mı? bana doktorum ferro sanol duedonum yazmıştı ama kabızlık yapıyor bendesizler kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz ve kabızlık yapıyor mu?
kuru inciri duymamıştım. deneyeyim onu bakalım inşallah işe yarar. dombili bir hatun olcam sanırım benKabızlık sadece ilaçtan değil hem hormonlardan hem de bağırsaklar organlar yavaş yavaş yer değiştiryor bundan dolayı... Her sabah kahvaltıdan önce 2-3 tane kuru incir ye ılık su iç. Ben bu şekilde hallettim kabızlığı. Doktor hatta zararı olmayan Duphalac diye bir şurup verdi ama inan incir o kadar iyi geldi ki şurup içmiyorum bile. Dene mutlaka.
benimki belli şimdiden. iç karınla ilgiliymiş ama. bazıları hemen gösterir bazıları daha geç gösterirmiş. sağlıklı huzurlu hayırlı evlatlarımız olsun inşallahEvet yarıladım gerçekten insan inanamıyor.. Şimdi detaylı ultrason falan var heyecanla onları bekliyorum.. insan çok merak ediyor. Hala çok hamile gibi gözükmüyorum ben ama tabii kendim hissediyorum karnımı ama birçok bilmeyen anlamazBakalım nasıl geçecek önümüzdeki süreç
hoşgeldin aramıza ozamanMerhaba kızlar
Bende Allah nasip ederse ocak annesi olucam.merak ettiğim hissetmeye başladınızmı? ben geçen gün hissettim sanki tam eminde olamadım ama çok değişik bir duyguymuş:)
HOŞBULDUK:) İNŞALLAH HİSSETTİĞİMİZ BEBEĞİMİZDİR.hoşgeldin aramıza ozamanben de dün hissettim sanki pıt pıtları ama ben de emin olamadım
inşallah anniş. Allah'ım hepimizin yavrusuna sağlık versin inşallahhh...HOŞBULDUK:) İNŞALLAH HİSSETTİĞİMİZ BEBEĞİMİZDİR.
Canım bende böyle bir şey arıyordum çok faydalı oldu teşekkürler. Bu arada kaç kilo aldın merak ettim bende çok şiş hissediyorum kendimikızlar bi de gebelikte egzersiz hakkında bi kitapçık buldum. tahminimden fazla kilo aldığım için çıktısını alıp elimin altında gezdiricem sanırımyararlanmak isteyen olursa diye linki ekliyorum.
https://sbu.saglik.gov.tr/Ekutuphane/Yayin/229
sevindim ozamanCanım bende böyle bir şey arıyordum çok faydalı oldu teşekkürler. Bu arada kaç kilo aldın merak ettim bende çok şiş hissediyorum kendimi
ben doymuyorum ki. pasta börek çörek çok yemem aslında. hatta gebelik olduğundan beri ilk defa geçen hafta kek yaptım o misafirler için. süt grubunu yemeye başladım. bi de erkek çocukları iştahı açar derler. seninki de erkekti di mi?evet 18 hafta için biraz fazla almışsın.. Ben biraz dış görüntüme takıntılı olduğum için dietisyene de gidiyorum. Bana kilo almayacağım bir liste hazırladı. Kilo almayacağım derken sadece bebeğin büyüyeceği bir beslenmeden bahsediyorum. Şuan 20, haftadayım ama daha sadece 1 kilo aldım. Beyaz pirinç, börek, kek tatlı ağzıma sürmüyorum mesela. Zaten onlara hiç ihtiyacın yok aslıda biliyor musun? Kalsiyum protein al bol miktarda. Her öğüne az yağlı salata ekle. Daha iyi olur senin için. Tatlı yememek bile çok faydalı. Çünkü sonra vermek çok zor alınan kiloları etrafımda o kadar örnekler var ki.. Ben acıkınca kocaman ayran içiyorum mesela ara öğünlerde
ben doymuyorum ki. pasta börek çörek çok yemem aslında. hatta gebelik olduğundan beri ilk defa geçen hafta kek yaptım o misafirler için. süt grubunu yemeye başladım. bi de erkek çocukları iştahı açar derler. seninki de erkekti di mi?
seviniyorsun ama değil mi?Ya benim oğlum sabah 5ten beri tepiniyor resmen.. O kadar şaşırdım ki hiç durmuyor bugün neredeyse doktora mesaj atıp sorucam yani çocuk sıkıldı sanırım