**2018'de Meleklerini Bekleyen Anne Adayları**

Meleğinizin cinsiyeti?

• Kız

• Erkek

• İkiz-kız

• İkiz-erkek

• İkiz-kız ve erkek

• Üçüz ve fazlası

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay by kadar cabuk my baslayacak ayak sismesi
Canım çok su ve tuzdan uzak durursak sıkıntı olmaz. benim bildiğim hamileliğin son ayları yaza denk gelenler çok şişiyo ama dediğim gibi bi arkadasım hiç şişmeden doğum yaptı yediklerine dikkat ederek insallah bizde öyle oluruz:)

2.5 3 Lt iciyrm gunluk am a istekorktm benden 2 hafta onde ondan brz korktum cunku cok hareketli biriyum yerimde duramayrm ole olursam Ben biterim resmen halla millet hamile olduguma inanmyo hareketli oldugumdan

2.5 3 Lt iciyrm gunluk am a istekorktm benden 2 hafta onde ondan brz korktum cunku cok hareketli biriyum yerimde duramayrm ole olursam Ben biterim resmen halla millet hamile olduguma inanmyo hareketli oldugumdan
Ben çok tuz tuketiyordum o yüzden oldu artik tuzu çok kullanmıyorum eskisine göre iyiyim bende dışarıdan bakınca hamile gibi değilim 18 hafta oldu 2 buçuk kilo aldim

Bende ilk duyduğumda bulantılardan 2 3 kilo alanlardan korkuyodum ama zararlı yiyecekleri kesip ol su içtikten sonra kusna olmadığı halde 2 kilo vermişim. bünye meselesi çok şükür ne bulantı ne kilo almadım şimdilik ama tabi dikkat ediyorum yediğime içtiğime.bebeğe yarasın istiyorum yiyip içtiklerim tüm çabam bu:)bol suyun zaten vücut için önemi say say bitmez sağlıklı bi gebelik için şart:)

Kızlar hava çok sıcak olduğu için şişiyor ayaklar. Sonbaharda rahatlayacağız inşallah. Ben bir de ofiste oturarak çalışıyorum valla ayaklarımı bilgisayar kasanına uzatıyoum mecburen sarkıtsam adaha beter olur.

aynı durumdayız ayakkabılarımı çıkarıyorum bazen, geri giymek zor oluyor.

Erkek galiba sizin ki erkek bebekler daha erken hareket ediyormus
blmyrm ama oglmdada hssetmstm erkn ama tekmydi oglumunki oglum bkdr harekt etmyodu yawas harekt edydu ama bu masallh harektli tekmyide dun cok atti ewlt kdr gzel brsey yok allhma sukurler hamd olsn isteyen herkse nasp etsn insallh kmsenn kucgi bos kalmsn amin

kızlar bugün afp testi yaptılar. AFP MoM ile AFP testi aynı değil haberiniz olsun. AFP testinde 300 ler falan sıkıntı oluyormuş. AFP MoM testinde sınır daha düşükmüş. bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…