Amin canım Allah razı olsun dua edin nolur bir kimyasal gebeligim oldu korkuyorum çok heyecanlıyımallahim keseyi gormeni pit pit lari almani karninda buyuyup kucağına almayi nasip etsin inşallah canım benim . allahim hayırlı kılsın hayirlisi olsun inşallah
İnşallah canım Allah razı olsun.:)hoşgeldinhayırlı sağlıklı bi bebişin olur inşallah
naptin canım benim gectimi basinin agrisi, ben bugün saat 3 gibi ise gittim anca firsat buldum buraya girmeye .ay inşallah ya. senin mesajına cevap verdikten sonra bende de bi ağrı oluşmaya başladı ki sorma. başımı sıktım saçımı açtım uzandım biraz. inşallah geçer.
akşam dayanamadım parol içtim ben de. üzerine bi yarım saat falan uyudum. ama hafif bi ağrı yine vardı. yemekten sonra da dışarı açık havaya çıktım. geçti sonra.naptin canım benim gectimi basinin agrisi, ben bugün saat 3 gibi ise gittim anca firsat buldum buraya girmeye .
hayırlı olsunSelam benimde ocak 12 gibi dogumum olacak cinsiyetini simdilik bilmiyorum carsamba gunu ogrenecez
Hanqisi soyluosnhayırlı olsunallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cinsiyet için farklı teoriler var. dikkat ettin mi kendinde
göbeğinin altında bi çizgi beliriyor hafiften. onun üzerinde çıkan tüyler yukarı bakarsa erkek aşağı bakarsa kız var mesela.Hanqisi soyluosn
Bende çıkmadı ama tüyler yukarı doğru bakıyor ama iki hafta önce doktor yüzde 80 kız dedigöbeğinin altında bi çizgi beliriyor hafiften. onun üzerinde çıkan tüyler yukarı bakarsa erkek aşağı bakarsa kız var mesela.
Yukari dogru gozukuyo am a ben gobegimide aldiriom :)) onun icin degismez migöbeğinin altında bi çizgi beliriyor hafiften. onun üzerinde çıkan tüyler yukarı bakarsa erkek aşağı bakarsa kız var mesela.
Aa bunu ilk kez duyuyorum:)benim yukarı bakıyor ve 11.haftada doktor yüksek ihtimal erkek dedi bakalım tutacak mı:))göbeğinin altında bi çizgi beliriyor hafiften. onun üzerinde çıkan tüyler yukarı bakarsa erkek aşağı bakarsa kız var mesela.
Ama ben gobegimi aldiriorm o zaman degismez mi :) aAa bunu ilk kez duyuyorum:)benim yukarı bakıyor ve 11.haftada doktor yüksek ihtimal erkek dedi bakalım tutacak mı:))
Yönüne göre alınıyo ya değişmez galiba :))Ama ben gobegimi aldiriorm o zaman degismez mi :) a
O zaman yukari dogru :) bakalim ttck mi carsamba gunu kismetseYönüne göre alınıyo ya değişmez galiba :))
Aynıydı sanırım günlerimiz seninle demi canım? Ben bi kaç hafta daha geçsin diyorum garanti olsun diye sen bi git bakalım ne diyecek doktorun?O zaman yukari dogru :) bakalim ttck mi carsamba gunu kismetse
Valla bu yıl erkek yılı diyorlar en az yirmi kişiden oğlum olacak diye duydum ben ve iki kişi daha kızı olacak yani sizinde erkek benceAynıydı sanırım günlerimiz seninle demi canım? Ben bi kaç hafta daha geçsin diyorum garanti olsun diye sen bi git bakalım ne diyecek doktorun?
15 oldu canim Benim bugun itibariyleAynıydı sanırım günlerimiz seninle demi canım? Ben bi kaç hafta daha geçsin diyorum garanti olsun diye sen bi git bakalım ne diyecek doktorun?
bana da bi arkadaşım demiş. onda tutmuş. bende de tuttuAa bunu ilk kez duyuyorum:)benim yukarı bakıyor ve 11.haftada doktor yüksek ihtimal erkek dedi bakalım tutacak mı:))