**2018'de Meleklerini Bekleyen Anne Adayları**

Meleğinizin cinsiyeti?

• Kız

• Erkek

• İkiz-kız

• İkiz-erkek

• İkiz-kız ve erkek

• Üçüz ve fazlası

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ay inşallah ya. senin mesajına cevap verdikten sonra bende de bi ağrı oluşmaya başladı ki sorma. başımı sıktım saçımı açtım uzandım biraz. inşallah geçer.
naptin canım benim gectimi basinin agrisi, ben bugün saat 3 gibi ise gittim anca firsat buldum buraya girmeye .

naptin canım benim gectimi basinin agrisi, ben bugün saat 3 gibi ise gittim anca firsat buldum buraya girmeye .
akşam dayanamadım parol içtim ben de. üzerine bi yarım saat falan uyudum. ama hafif bi ağrı yine vardı. yemekten sonra da dışarı açık havaya çıktım. geçti sonra.

Selam benimde ocak 12 gibi dogumum olacak cinsiyetini simdilik bilmiyorum carsamba gunu ogrenecez

göbeğinin altında bi çizgi beliriyor hafiften. onun üzerinde çıkan tüyler yukarı bakarsa erkek aşağı bakarsa kız var mesela.
Bende çıkmadı ama tüyler yukarı doğru bakıyor ama iki hafta önce doktor yüzde 80 kız dedi ayin yedisinde ayrıntılı ultrasonum bakalım ne dicek

Benimde 1 kızım war çewredeki herkesin erkek oldu bu yıl erkek yılı bencede ama benim 2. De kız çıktı doktor bugün kız dedi yanılma payım war dese De ihtimal wermiyorum

benimde yarin ikili tarama var inşallah sağlıklı haberlerle gelirim belkide cinsiyetide öğreniriz
hayirlisi allahtan bende şimdi merak ettim kizim mi yoksa oglummu geliyor yesin onu ablalari iki kizim var

Aa bunu ilk kez duyuyorum:)benim yukarı bakıyor ve 11.haftada doktor yüksek ihtimal erkek dedi bakalım tutacak mı:))
bana da bi arkadaşım demiş. onda tutmuş. bende de tuttu bi de o hafif kahverengi çizgi kaç santimse okadar haftalık hamileymişsin. eskiden ebeler öyle anlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…