onu bilemiycem tatlım ya. aldırma yönüne göre tüylerin çıkış yönü değişebilir belki.Yukari dogru gozukuyo am a ben gobegimide aldiriom :)) onun icin degismez mi
banyodan sonra bakmak en doğrusu olur bence. çünkü atletimiz falan etki edebilir ordaki kılların yönüne. kız da olsa oğlan da olsa bizimmmBende çıkmadı ama tüyler yukarı doğru bakıyor ama iki hafta önce doktor yüzde 80 kız dediayin yedisinde ayrıntılı ultrasonum bakalım ne dicek
Evet tAbi ki sağlıklı olsunlar da inşalalh inşallah ilk cocugumuz eşim zaten kız istiyordubanyodan sonra bakmak en doğrusu olur bence. çünkü atletimiz falan etki edebilir ordaki kılların yönüne. kız da olsa oğlan da olsa bizimmm
Aa evet bende alacaktım bir kaç birşey iyi ki getirmemişimkızlar bi de cillim.com diye bi adres keşfetmiştim. fiyatları gayet uygundu. alışveriş için erken ama yine de denemek için 2 takım sipariş verdim. beklediğim kalitede değiller malesef. ikisinde de defo var ve yerleri çok iyi değil. haberiniz olsun.
Aa ne ilginç ölçmek lazım:))bana da bi arkadaşım demiş. onda tutmuş. bende de tuttubi de o hafif kahverengi çizgi kaç santimse okadar haftalık hamileymişsin. eskiden ebeler öyle anlarmış.
ölçümleriniz tutuyor mu buraya da yazınAa ne ilginç ölçmek lazım:))
Siz 2 hafta öndesiniz o zaman :)bizim bugün 13 hafta oldu15 oldu canim Benim bugun itibariyle
Gunaydin iyiyim sent nasilsin Benim icin erken daha 15+3 gunluguz :) peki sent hissediyor musumgünaydın anneler. nasılsınız? bebeğinin hareketlerini hisseden var mı acaba?
iyim şükür ben de. sadece su tüketimim yeteri kadar olmadığı için ayaklarım şişmeye başladıGunaydin iyiyim sent nasilsin Benim icin erken daha 15+3 gunluguz :) peki sent hissediyor musum
amiiiinİyi haftalar herkese, Günaydın.. Sağlıklı, enerjik, halsizliğin az olduğu, bulantısız bir hafta olsun
aynısı bende de oldu. benim de oğlum olacak inşallah. başlarda bi çirkinleşme bi sivilcelenme aldı başını gitti. yeni yeni düzeliyor. ben orflime ın tender diye ufak bi kremi var onu sürüyorum sivilce çıkınca. onun haricinde günlük rutin. inşallah iyi olur.Kızlar bir sorum olacak size. Normalde hiç sivilcem yoktu fakat 8. haftadan sonra ergenliğe girmişim gibi bir anda sivilceler çıkmaya başladı. Moralim çok bozuluyordu ilk başlarda. Oğlum olacak birde erkek güzelleştirir derler yalanmış... Şimdi birazcık sakinleşti cildim sanki daha iyiye gidiyor. Sizler de de oldu mu? Bir öneriniz varsa lütfen paylaşın moralim bozuluyor benim zaman zaman
Kac haftaliksin kiiyim şükür ben de. sadece su tüketimim yeteri kadar olmadığı için ayaklarım şişmeye başladı
ben de hissetmiyorum daha. ama merak ediyorum
17Kac haftaliksin ki
Ay by kadar cabuk my baslayacak ayak sismesi
Evet benimde iki haftadır başladı bir yerlerdeysem ayaklarımı uzatmamışsam çok şişiyor yaAy by kadar cabuk my baslayacak ayak sismesi