**2018'de Meleklerini Bekleyen Anne Adayları**

Meleğinizin cinsiyeti?

• Kız

• Erkek

• İkiz-kız

• İkiz-erkek

• İkiz-kız ve erkek

• Üçüz ve fazlası

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende çıkmadı ama tüyler yukarı doğru bakıyor ama iki hafta önce doktor yüzde 80 kız dedi ayin yedisinde ayrıntılı ultrasonum bakalım ne dicek
banyodan sonra bakmak en doğrusu olur bence. çünkü atletimiz falan etki edebilir ordaki kılların yönüne. kız da olsa oğlan da olsa bizimmm

kızlar bi de cillim.com diye bi adres keşfetmiştim. fiyatları gayet uygundu. alışveriş için erken ama yine de denemek için 2 takım sipariş verdim. beklediğim kalitede değiller malesef. ikisinde de defo var ve yerleri çok iyi değil. haberiniz olsun.

Aa evet bende alacaktım bir kaç birşey iyi ki getirmemişim

günaydın anneler. nasılsınız? bebeğinin hareketlerini hisseden var mı acaba?

Gunaydin iyiyim sent nasilsin Benim icin erken daha 15+3 gunluguz :) peki sent hissediyor musum
iyim şükür ben de. sadece su tüketimim yeteri kadar olmadığı için ayaklarım şişmeye başladı
ben de hissetmiyorum daha. ama merak ediyorum

İyi haftalar herkese, Günaydın.. Sağlıklı, enerjik, halsizliğin az olduğu, bulantısız bir hafta olsun

Kızlar bir sorum olacak size. Normalde hiç sivilcem yoktu fakat 8. haftadan sonra ergenliğe girmişim gibi bir anda sivilceler çıkmaya başladı. Moralim çok bozuluyordu ilk başlarda. Oğlum olacak birde erkek güzelleştirir derler yalanmış... Şimdi birazcık sakinleşti cildim sanki daha iyiye gidiyor. Sizler de de oldu mu? Bir öneriniz varsa lütfen paylaşın moralim bozuluyor benim zaman zaman

aynısı bende de oldu. benim de oğlum olacak inşallah. başlarda bi çirkinleşme bi sivilcelenme aldı başını gitti. yeni yeni düzeliyor. ben orflime ın tender diye ufak bi kremi var onu sürüyorum sivilce çıkınca. onun haricinde günlük rutin. inşallah iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…