- 23 Mayıs 2017
- 836
- 351
had I ya o zaman Benim cekecegim varEvet benimde iki haftadır başladı bir yerlerdeysem ayaklarımı uzatmamışsam çok şişiyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
had I ya o zaman Benim cekecegim varEvet benimde iki haftadır başladı bir yerlerdeysem ayaklarımı uzatmamışsam çok şişiyor ya
Canım çok su ve tuzdan uzak durursak sıkıntı olmaz. benim bildiğim hamileliğin son ayları yaza denk gelenler çok şişiyo ama dediğim gibi bi arkadasım hiç şişmeden doğum yaptı yediklerine dikkat ederek insallah bizde öyle oluruz:)Ay by kadar cabuk my baslayacak ayak sismesi
2.5 3 Lt iciyrm gunluk am a istekorktm benden 2 hafta onde ondan brz korktum cunku cok hareketli biriyum yerimde duramayrm ole olursam Ben biterim resmen halla millet hamile olduguma inanmyo hareketli oldugumdanCanım çok su ve tuzdan uzak durursak sıkıntı olmaz. benim bildiğim hamileliğin son ayları yaza denk gelenler çok şişiyo ama dediğim gibi bi arkadasım hiç şişmeden doğum yaptı yediklerine dikkat ederek insallah bizde öyle oluruz:)
Ben çok tuz tuketiyordum o yüzden oldu artik tuzu çok kullanmıyorum eskisine göre iyiyim bende dışarıdan bakınca hamile gibi değilim 18 hafta oldu 2 buçuk kilo aldim2.5 3 Lt iciyrm gunluk am a istekorktm benden 2 hafta onde ondan brz korktum cunku cok hareketli biriyum yerimde duramayrm ole olursam Ben biterim resmen halla millet hamile olduguma inanmyo hareketli oldugumdan
Bende ilk duyduğumda bulantılardan 2 3 kilo alanlardan korkuyodum ama zararlı yiyecekleri kesip ol su içtikten sonra kusna olmadığı halde 2 kilo vermişim. bünye meselesi çok şükür ne bulantı ne kilo almadım şimdilik ama tabi dikkat ediyorum yediğime içtiğime.bebeğe yarasın istiyorum yiyip içtiklerim tüm çabam bu:)bol suyun zaten vücut için önemi say say bitmez sağlıklı bi gebelik için şart:)2.5 3 Lt iciyrm gunluk am a istekorktm benden 2 hafta onde ondan brz korktum cunku cok hareketli biriyum yerimde duramayrm ole olursam Ben biterim resmen halla millet hamile olduguma inanmyo hareketli oldugumdan
çok su içip yürüyüş yapmak lazım aslında. ben yürüyüşü çok yapamıyorumEvet benimde iki haftadır başladı bir yerlerdeysem ayaklarımı uzatmamışsam çok şişiyor ya
hg aramızaaa.. inşallah amin nasıl hissediyorsun? hareketlerini dönmelerini falan mislm bnde ocak annesym bebsmi hssedyrum kucgmza almk nasp olsn insallh
aynı durumdayız ayakkabılarımı çıkarıyorum bazen, geri giymek zor oluyor.Kızlar hava çok sıcak olduğu için şişiyor ayaklar. Sonbaharda rahatlayacağız inşallah. Ben bir de ofiste oturarak çalışıyorum valla ayaklarımı bilgisayar kasanına uzatıyoum mecburen sarkıtsam adaha beter olur.
ewt cnm hafften tekmede atmya basladi 13+6 da hssettm 4 gundr fazla harekt etmyodu dun gce masallh dans edyodu tekme atyodu kuzum bnm cok gzel brseyhg aramızaaa.. inşallah amin nasıl hissediyorsun? hareketlerini dönmelerini falan mi
Erkek galiba sizin ki erkek bebekler daha erken hareket ediyormusewt cnm hafften tekmede atmya basladi 13+6 da hssettm 4 gundr fazla harekt etmyodu dun gce masallh dans edyodu tekme atyodu kuzum bnm cok gzel brsey
blmyrm ama oglmdada hssetmstm erkn ama tekmydi oglumunki oglum bkdr harekt etmyodu yawas harekt edydu ama bu masallh harektli tekmyide dun cok atti ewlt kdr gzel brsey yok allhma sukurler hamd olsn isteyen herkse nasp etsn insallh kmsenn kucgi bos kalmsn aminErkek galiba sizin ki erkek bebekler daha erken hareket ediyormus
Nasil yapiolar o testlerikızlar bugün afp testi yaptılar. AFP MoM ile AFP testi aynı değil haberiniz olsun. AFP testinde 300 ler falan sıkıntı oluyormuş. AFP MoM testinde sınır daha düşükmüş. bilginiz olsun.
kan testi her ikisi de.Nasil yapiolar o testleri
HIM tesekkur ederimkan testi her ikisi de.
Amin tesekkur ederim sizin cinsiyet belli miHayırlı uğurlu olsun inşallah.. Sağlıkla alın bebeğiniz kucağınıza