Tmm cnm sen de incele bize bilgi verirsintamam caım cok sağol bende bu programa bir bakayım :)
Okul istedi alındı sınıf olarakArkadaşlar kaynak kitap aldınız mı
İyi ozamna aklımızda olsun ilerde gerekirKuzlar öğretmenimize morpa kampüs programını sordum önerdi tavsiye ederim dedi.ama 1.sınıf için çok gerekli değil önünüzdeki yıllarda daha faydalı olur dedi
Canım ya baya zorlanıyorsundur Rabbim yardımcın olsungünaydın kızlar. ben bu morpa kampüsü yaklaşık 2 ay önce aldım ama sorsanız ne kadar kullandınız diye hiç hatta şifreyi bile unuttum desem yeridir. Vesonun da dediği gibi 1. sınıflarda sanki pek kullanışlı değil, okuma yazmayı öğrendikten sonra daha anlamlı gibi geldi bana, zaten her akşam iki saate yakın ödev yaptırmak sürüyor birde internetten morpa ya vakit ayırmak nerdeyse imkansız zaten işten akşam saat 6 da eve giriyorum yemek hazırladım yedik etrafı topladım derken saat 8 oluyor o saatten sonra da ödev yaptırma telaşı eeee birde 2 yaşındaki ikinci çocuğum vallahi dinlenmeye zaman kalmıyor, kaldı ki morpaya hiç zaman yok.
bi bende indirim merak ettim nasılmışCanım verdiği şifere deneme üyelik içinmiş
31 aralığa kadar kullanılıyormuş
belkide tüm velilieri bu programdan haberdar edip üye yapabilmek amaç anladığım
Google play de uygulaması varmış indirmedim henüz
verdiği şifreyle girdim herşey açılmıyor zaten..
dedğiniz gibi 1. sınıf için de çok da gerekli bir program değil açıkçası
yaz bakalım diye bi program var oda çok güzel yalnız ücretliKızlar etüt merkezindeki öğretmenimiz de aynı şeyi söyledi.morpa kampüs güzel bir program öneririm ama 1.sınıf için şart değil dedi.google dan indirdiğim niays programını gösterdim bu daha iyi 1.sonıf için morpa daha çok ilerki yıllar için dedi
hadi ya tanıdık var bi söylim bakalımÖğretmenler ücretsiz üye olabiliyormuş tanıdık öğretmen bulmak gerek :))
evet öğretmen istedi toplu aldı neden sordunArkadaşlar kaynak kitap aldınız mı
Ben bir tanıdık öğretmene söyledim üye oldum onun üzerinden öğretmen kimliğini istediler onu da mail ile yolladım.kimlik yolladıktan sonra 24 saat içerisinde üyeliğiniz kabul olacak diyor ama üzerinden 24 saat geçti hala şifre göndermediler.nerde yanlış Yaptım bilmiyorum.mail ile neden üyeliğim aktif olmadı diye mesaj attım ona da cevap vermediler.sanırım uyanıklık yaptığımı anladılarİyi ozamna aklımızda olsun ilerde gerekir
Canım ya baya zorlanıyorsundur Rabbim yardımcın olsun
bi bende indirim merak ettim nasılmış
yaz bakalım diye bi program var oda çok güzel yalnız ücretli
hadi ya tanıdık var bi söylim bakalım
evet öğretmen istedi toplu aldı neden sordun
Galiba anlamışlar:))))Ben bir tanıdık öğretmene söyledim üye oldum onun üzerinden öğretmen kimliğini istediler onu da mail ile yolladım.kimlik yolladıktan sonra 24 saat içerisinde üyeliğiniz kabul olacak diyor ama üzerinden 24 saat geçti hala şifre göndermediler.nerde yanlış Yaptım bilmiyorum.mail ile neden üyeliğim aktif olmadı diye mesaj attım ona da cevap vermediler.sanırım uyanıklık yaptığımı anladılar
Maşallah alışır inşallahBenim kizimda 1. Sinifa başladı.
Ama malesef okula alisamadi halâ.saglik sorunlarim nedeniyle ben degil anneannesi bahcede bekliyor.psikologa ayrica pedagoga gittik zeka testleri yapildi gayet normal hatta biraz fazla cikti.parlak zeka olarak görünüyor....
Anlama acisindan yazma acisindan sorun yok ama.isteksiz ve cok agliyor..hayirlisi insallah..tum evlatlara başarılı hayirli seneler dilerim
günaydınBen bir tanıdık öğretmene söyledim üye oldum onun üzerinden öğretmen kimliğini istediler onu da mail ile yolladım.kimlik yolladıktan sonra 24 saat içerisinde üyeliğiniz kabul olacak diyor ama üzerinden 24 saat geçti hala şifre göndermediler.nerde yanlış Yaptım bilmiyorum.mail ile neden üyeliğim aktif olmadı diye mesaj attım ona da cevap vermediler.sanırım uyanıklık yaptığımı anladılar
Benim kız da aynısı, dikkat eksikliği olabilir mi acaba? Biraz oyun biraz ödev idare ediyoruz bizdeslm kızlar benim oğlumda ekim 2012 doğumlu iki yıl anaokulundan sonra bu yıl ilkokul bire başladı. Uyum haftamız çok güzel sıkıntısız geçti ama gelin görünki ilk hafta resmen işkence ne evde ödevlerini yapıyor ne de okulda ders esnasında öğretmenin verdiği harlfleri yazıyor, öğretmeni diğer arkadaşları yarım sayfayı dolduruken sizin oğlunuz bir tane harf anca yazıyor, ilgisiz illaki hadi oğlum yaz dersem yazıyor o da bir tane yazıp bırakıyor etrafını izliyor, sağına soluna bakınıp geçiştiriyor dedi. ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım evde de ödevlerini yaparken her harften sonra bekliyor ki ben hadi oğlum yazsana diyeceğim. yarım sayfayı bir saatte yazıyor. ödül verdim olmuyor ödevini yapmazsan tv yok dedim olmuyor, tıkandığım noktaddayım. bu arada çalışıyorum akşam saat 6 da anca evde oluyorum artı iki yaşında bir çocuğum daha var.
günaydın
Kesin anladılar senin dediğin programı indirdim oğlum dinledi akşam bitti çabuk sıkıldı ondan
içimiz dışımız ele elle ela oldu
kaynak kitaplardan bizde sınıfça aldık
yazmada sıkıntı yok bizde ama okurken hep karıştırıyor
Bugün eşime arattım.ben üyelik Yaptım ama onaylanmadı demiş.halbuki öğretmen olan kardeşi:)) yarın açılır demiş merakla bekliyorumGaliba anlamışlar:))))
Benimkinin de dikkati çabuk dağılıyor bu noktada birkaç yazı buldum umarım işe yarar.Benim kız da aynısı, dikkat eksikliği olabilir mi acaba? Biraz oyun biraz ödev idare ediyoruz bizde
Çok teşekkür ederim canım, yardımcı kitaplar aldım bende. Spora başladı, öğretmeni bu hafta daha iyiydi dedi bakalım ☺Eki Görüntüle 2196194 Eki Görüntüle 2196195 Eki Görüntüle 2196196 Eki Görüntüle 2196197 Eki Görüntüle 2196198
Benimkinin de dikkati çabuk dağılıyor bu noktada birkaç yazı buldum umarım işe yarar.
Dikte de zorlandıKızlar bizim öğretmen yarın dikteye başlayacakmış sizde durumlar nasıl
Ben dün akşam bi iki denedim ama benimkide zorlandı inşallah düzelir çok endişeliyimDikte de zorlandı
canım bizimkisi geçen haftadan dikteye başladı, hatta bu hafta çocuklar için olan küçük yazı tahtası ve kalemini aldık öğretmen söyleyecek çocuklar yazıp yukarı kaldıracak ki öğretmen daha kolay kim doğru yazmış kim yazamamış görebilsin. oğluma hadi oğlum le yaz diyorum , l yazıp anne tamam yazdım bak le diyor.Kızlar bizim öğretmen yarın dikteye başlayacakmış sizde durumlar nasıl
Aa çok güzelmiş bu yazı tahtası uygulaması ,bizimkide bugün aşı olmuş öğretmen hiç haber vermedi sorduk bende bilmiyordum dedi ne tuhafcanım bizimkisi geçen haftadan dikteye başladı, hatta bu hafta çocuklar için olan küçük yazı tahtası ve kalemini aldık öğretmen söyleyecek çocuklar yazıp yukarı kaldıracak ki öğretmen daha kolay kim doğru yazmış kim yazamamış görebilsin. oğluma hadi oğlum le yaz diyorum , l yazıp anne tamam yazdım bak le diyor.
dikte de baya zorlanacaklar. bu arada bu hafta A ve a sesini öğreniyorlar el ele elle yetmedi şimdi al alla ela başladı.
Cnm yazı tahtası nerden ne kadara aldın ben arıyorum ama nerden alabilirim?canım bizimkisi geçen haftadan dikteye başladı, hatta bu hafta çocuklar için olan küçük yazı tahtası ve kalemini aldık öğretmen söyleyecek çocuklar yazıp yukarı kaldıracak ki öğretmen daha kolay kim doğru yazmış kim yazamamış görebilsin. oğluma hadi oğlum le yaz diyorum , l yazıp anne tamam yazdım bak le diyor.
dikte de baya zorlanacaklar. bu arada bu hafta A ve a sesini öğreniyorlar el ele elle yetmedi şimdi al alla ela başladı.
Aa çok güzelmiş bu yazı tahtası uygulaması ,bizimkide bugün aşı olmuş öğretmen hiç haber vermedi sorduk bende bilmiyordum dedi ne tuhaf
Ben a101 de almıştım yazı tahtasını kırtasiyelerde büyükleri varCnm yazı tahtası nerden ne kadara aldın ben arıyorum ama nerden alabilirim?
Bu arada kızlar dikte çalışması için bir öğretici oyuncak gördüm nette çok Hoşuma gitti.85 lira onu taklit ederek basit birşey Yaptım kıza arada dikte ediyorum o da yazıyor.kartonla yapmayı düşünüyorum aynısınıEki Görüntüle 2196799 Eki Görüntüle 2196800 Eki Görüntüle 2196801