İlköğretim Yorum ve Soruları 2018_2019 1.sınıf anneleri buraya

Ben a101 de almıştım yazı tahtasını kırtasiyelerde büyükleri var
Ve o oyuncağı bende görmüştüm çok güzel fikir buda
A101 şok bim hepsini dolaştım.sağolsun marketler okul açılmadan kırtasiye malzemelerini satmaya başladıkları için kalmamış o zaman da ben gerekli olacağını kestiremedim tabi.bak bu şekilde Yaptım.sert kartonla yapacağım bir de bu ince çubukların arasına da zımba basmak gerek içinde oynuyor bu şekilde

Eklentiler

• IMG_7771.JPG
    30,9 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_7772.JPG
    45,9 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_7773.JPG
    44,2 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_7775.JPG
    45,1 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_7776.JPG
    43,9 KB · Görüntüleme: 65
Eline sağlık çok güzel olmuş

canım ben pazaristanbul var, oradan aldım yazı tahtasını 7 liraya.

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş
bizim bu hafha k bitti i ye geçeceklermiş çok hızlı gidiyoruz
harfler karmançorman oldu ela lar kale bile oldu

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş
bizim bu hafha k bitti i ye geçeceklermiş çok hızlı gidiyoruz
harfler karmançorman oldu ela lar kale bile oldu
Ooo hızlısınız.biz a dayız bu hafta.rabbim zihin açıklığı versin valla bizlere de sanır normaldir karıştırması.elalar kale laleler papatya dur bakalım daha neler göreceğiz:)))

Bende a101 den almıştım okuldan bi hafta falan önce ama defter şeklinde bi tarafı kareli defter bi tarafı klavuz çizgili küçük çok uygundu ,buda vardı orda ama bizim bu boy vardı dı

Bende a101 den almıştım okuldan bi hafta falan önce ama defter şeklinde bi tarafı kareli defter bi tarafı klavuz çizgili küçük çok uygundu ,buda vardı orda ama bizim bu boy vardı dı
Evet onu da biliyorum birisinde fotosunu gördüm.artık bunu almak zorundaydım başka nerde bulurum ki çarşıya çıkmam gerekti.eve getirdim kız sevdi.biraz dikte çalışması bile yaptık:)) tabi kendisi daha çok resim çizme derdinde:))

Bu arada bugün a Yı bitirdik k ya geçtik bizde

Kızlar nasıl gidiyor.benimki okumak istemiyor.nefret ediyor nerdeyse.ilk zamanlar diye normal mi yoksa böyle mi devam eder kızlar aramızda daha önceden 1.sımıfı tecrübe etmiş anneler var mı? Yardımcı olsun.oyunlarla yapıyorum ama her oyundan da çabuk sıkılıyor.sürekli sürekli yeni etkinlik bulup okuma yapmak zor

Vallaha benimki de yazmak istemiyor ve öğretmenini sevmiyor gibi

Aynı yaa ödev saatleri işkence gibi daha doğrusu oturup başlaması en büyük sorun. Başlayınca gerisi geliyor ama başlayana kadar ne sinir kalıyor ne sabır.
Benimki 1 saat önce uyuması lazımdı ama bi türlü ödevi bitirip uyumuyor ,uyu diyorum ödevi bahane ediyor çıldıracam şimdide acıkmış

Bende işaret parmağını koyduruyorum.

Bende işaret parmağını koyduruyorum.
Okuldaki defterinde yukardan aşağı çizgiler var bir onda 1-2 boşluk bırakıyor da ek kitaplarda o yok öğretmen de uyarmamış demekki harfler arası koca koca boşluklar vardı.kendisini uyardım inşallah bir daha öyle yapmaz.az olsun diye uyanık işte

Günlük kaç sayfa ödev veriliyor
bizimki üç dört sayfa veriyor günlük ömrümüzü yedi

iyi yapmış ohh ne yapsın çocuk

Benimki de harfleri çok yakın yaziyor. Ilk hafta kötüydü. 2. Ve 3. Hafta yazmaya alıştı. Ödev yaparken mola veriyorum. Saati gösterdim. Uzun çizgi 1den 2ye gelene kadar molan diyorum. o şekilde mola verip oturuyor odev başına. A harfine yeni geçtiler. Yavaş yavaş öğrenecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…